StoryEditorOCM
Domaći nogometdan poslije

Bit će zanimljivo u Maksimiru nakon bolnog poraza, odjeknula je Jakirovićeva izjava, kako će reagirati Dinamovi čelnici

Piše Davorin Olivari/SN
6. listopada 2023. - 07:46

Dinamo je neočekivano i pomalo šokantno izgubio od Ballkanija u drugom kolu Konferencijske lige. Nakon utakmice trener Sergej Jakirović nije skrivao nezadovoljstvo, a posebno je odjeknula njegova izjava kako ne zna što će biti sutra - pišu Sportske novosti.

Danas, dan nakon bolnog poraza, će biti vrlo zanimljiv dan u Maksimiru. Jakirović je djelovao jako ozbiljno, bio je duboko razočaran kao i svi mi onime što je vidio kod svojih igrača. Tko zna kako će sve to na njega utjecati. On sigurno nije blefer i ne bi kazao tako nešto, najavio svoj mogući odlazak ako to stvarno ne misli. Ali sad trebaju reagirati klupski čelnici, trebaju ga pokušati zadržati, poduprijeti ga do zime, a onda napraviti pravi mercato. Dinamo zaista u rosteru ima igrača koji ne zaslužuju odijevati plavi dres...

image
Ronald Goršić/Cropix

Inače, kad se tone, tone se sa stilom. Na kraju utakmice u mix zoni jedini igrač koji je davao izjave bio je - Tibor Halilović! Zar zaista kraj svih drugih iskusnijih igrača nakon jednog od najtežih Dinamovih poraza u Europi mikrofon treba staviti pred mladića koji je tek došao i koji nije počeo utakmicu? Gdje su bili Mišić, Perić, Šutalo...?

- Nemam ništa pametno za kazati. Težak je ovo i neočekivan poraz. Znali smo što nas čeka, ali nismo pravodobno reagirali - kazao je Halilović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. lipanj 2024 13:56