StoryEditorOCM
Domaći nogometdrugo mišljenje

‘Afera Jarni‘ digla na noge Španjolsku: ‘Kao da smo u nekom filmu, ova vijest kao da je stigla iz prapovijesti‘

Piše Sport SD
15. veljače 2024. - 11:28

Vijest da je HNS smijenio Roberta Jarnija stigla je i do Španjolske, nekoliko sportskih novinara na društvenim mrežama komentirali su potez krovne kuće hrvatskog nogometa.

Nahuel Miranda, novinar Marce napisao je:

- Jarni je smijenjen zbog ‘neprimjerenih komentara u medijima‘. A što je to rekao? Da će u dvoboju Dinama i Betisa navijati za Betis. Baš strašno... Jarni ne samo da je igrao za Betis nego je i ponikao u splitskom Hajduku, Dinamovom rivalu. Razumijem da bi izjava mogla biti kontroverzna, ali da dobijete otkaz jer ste rekli za koga navijate... - napisao je Nahuel Miranda, novinar Marce.

Nacho Vento kratko je komentirao:

- Kad nešto što se čini kao fikcija postane stvarnost. Jarni nije rekao ništa strašno, a Hrvatska ga je smijenila.

A Nacho Delgado, urednik na Mediasetu je napisao:

- Kao da smo u nekom filmu, ova vijest kao da je stigla iz prapovijesti... Ali čovjek je otpušten s dužnosti jer je izjavio nešto što ne može biti očitije.

Podsjetimo, jednoglasnom odlukom Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza Robert Jarni razriješen je dužnosti izbornika hrvatske U-17 reprezentacije nakon neprimjerenih izjava u medijima. Jarni je uoči šesnaestine finala Konferencijske lige između Betisa i Dinama izjavio da će navijati za španjolski klub u kojem je proveo tri godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. lipanj 2024 22:19