StoryEditorOCM
Domaći nogometprvi ljetni potez

Sprema se prvi odlazak iz Dinama? Talijani otkrivaju da je Sergej Jakirović jednog igrača otpisao

Piše SN
30. svibnja 2024. - 11:22

Kako tvrdi talijanski stručnjak za transfere Lorenzo Lepore, Mahir Emreli će ovog ljeta napustiti Dinamo. Za Azerbajdžanca je zainteresiran tamošnji prvak Qarabag za kojeg je Emreli već igrao prije nego je 2021. otišao u Legiju iz Varšave.

Dinamu se priključio početkom 2022. nakon što je zatražio odlazak iz Legije zbog napada navijača. Od tada je za Dinamo skupio 47 nastupa u kojima je zabio deset golova i dodao pet asistencija. U dvije godine u Dinamu se nikada nije uspio nametnuti u prvom sastavu, pišu Sportske novosti.

Najviše će se pamtiti njegov gol Rijeci na Rujevici u sezoni 2021/2022. Tada je Emreli svojim pogotkom započeo preokret Dinama koji je pobjedom 2:1 napravio veliki korak prema naslovu prvaka.

I u ovoj sezoni je Emreli u malom broju minuta skupio solidne brojke. U 14 nastupa u Supersport HNL-u, od kojih je od prve minute igrao u četiri, skupio je četiri gola i tri asistencije. Kao najvažniji pogotci ističu se gol Osijeku u velikom preokretu Dinama na Opus Areni te pogodak Varaždinu u 94. minuti kojim je Dinamo spasio bod.

Već ove zime se spominjao njegov potencijalni transfer u Rusiju, ali je zbog ozljede posao propao. Sada će se prema svemu sudeći, Emreli vratiti u domovinu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. lipanj 2024 11:11