StoryEditorOCM
SplitPovratak na staro

U Splitu u ponedjeljak počinju važni radovi, vraća se dvosmjerni promet u gradsku luku. Tko preživi gužvu, pričat će

Piše Split SD
19. svibnja 2023. - 16:32

Iz Grada Splita obavještavaju kako nakon dobivenih suglasnosti Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, Hrvatskih cesta, MUP-a i Lučke uprave u ponedjeljak, 22. svibnja počinju radovi na uspostavi ponovnog dvosmjernog prometa u Gradskoj luci.

image
Vladimir Dugandžić/Cropix

- U sklopu radova, koji bi mogli potrajati dvadesetak dana, osim usklađivanja horizontalne i vertikalne signalizacije u Ulici kralja Zvonimira, Pojišanskoj i na Obali kneza Domagoja te usklađivanja semaforskog sustava, u Gradskoj luci će se izraditi montažni rotor kao dio novog prometnog rješenja.

image
Jakov Prkić/Cropix

Na terenu će tijekom izvođenja radova biti uspostavljena privremena regulacija prometa sukladno Zakonu o sigurnosti na cestama te se mole svi sudionici u prometu za strpljenje i poštivanje postavljene signalizacije - najavljuju iz Banovine.

Iz Prometa obavještavaju kako će shodno navedenim radovima doći do izmještanja autobusnog stajališta u trajektnoj luci koje će se premjestiti  cca 50 metara zapadno od postojećeg za vrijeme trajanja privremene prometne regulacije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 01:32