StoryEditorOCM
Splitkupi, kupi, kupi!

Tko rano rani, najvećeg zeku grabi! Iako još traju božićni blagdani, u splitskim trgovinama već osvanuli ukrasi za Uskrs

Piše M. U.
6. siječnja 2024. - 21:42

Tko rano rani - najvećeg zeku grabi!

Sutra je blagdan Sveta tri kralja, a neke splitske trgovine već su započele s prodajom uskršnjih ukrasa. Mislimo da bi ipak bilo bolje već sada kupiti ukrase za idući Božić s obzirom na to da su svi trenutno na ogromnom popustu.

Većina ljudi svoje jelke će raskititi do sutra, da ne bi bilo... A zna se što. Do Uskrsa je ostalo 86 dana pa smo sigurni da ćete do tada odlučiti koliki zeko je vama potreban te odabrati prigodne boje za jaja.

image
Snimio čitatelj

Opcija napretek svakako već imate. Eto što su kršćanski blagdani u trgovačkom svijetu - prilika za zaradu. Šarenilo s kojim se susrećemo prilikom blagdanskih shoppinga potiče nas na dodatnu potrošnju, a i psiholozi govore da smo sretniji kada darujemo druge. 

Upravo u vrijeme blagdana je potrošačka kultura na vrhuncu pa ne čudi da trgovci žele da blagdani nikada ne prestanu. Razmislite malo - Noć vještica, koja uopće nije dio naše kulture, odmah za njom dođe Božić, Nova godina, Valentinovo, Uskrs pa dođe ljeto koje je samo po sebi blagdan i tako u krug svake godine. 

image
Snimio čitatelj
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 05:52