StoryEditorOCM
Split‘nedostojan...‘

Šef najnapučenijeg splitskog kvarta teško napao Puljka: ‘Prodat će i ovo gradsko zemljište za privatnu zgradu!‘

Piše Lucija Vujnović
7. prosinca 2023. - 11:35

Toni Piplica, predsjednik Gradskog kotara Mejaši, obavijestio je građane preko Facebooka kako gradonačelnik Ivica Puljak namjerava prodati gradsko zemljište za još jednu gradu u Ulici svetog Spasa, a objasnio je i zbog čega.

- Vjerujem da svi znaju kako sam kroz proteklu godinu u više navrata predložio gradonačelniku Ivici Puljku izgradnju garaže u Ulici svetog Spasa na katastarskoj čestici 2861/1. Naime, riječ je o preostalom gradskom zemljištu u krajnje zagušenom dijelu Gradskog kotara Mejaši. Gradonačelnik je na ovu temu uspješno ignorirao kako mene tako i stanovnike Mejaša, a sada svi znamo i zašto. Namjera mu je prodati taj vrijedni gradski resurs za izgradnju još jedne zgrade. Ulica 141. brigade Hrvatske vojske i Ulica svetog Spasa potpuno su zagušene i pretrpane zgradama i automobilima, a navedeno gradsko zemljište će biti oteto stanovnicima koji su tu priželjkivali igralište i garažu.

Ovakvog nesposobnjakovića za gradonačelnika Split ne pamti. Ivica Puljak je nedostojan funkcije gradonačelnika drugog najvećeg grada u Hrvatskoj. On u ovom trenutku na sjednici Gradskog vijeća priča da će djeca iz pretrpane OŠ Mejaši ići u školu na Sirobuju i Pazdigrad misleći da će ta alibi priča proći i da ga to opravdava od vlastite nesposobnosti i lijenosti. Gradonačelnik Ivica Puljak je rak našeg grada i ne smijemo mu dopustiti da se širi. Posljedice štete koja će ostati iza njega su dalekosežne - napisao je. 

image

Status Tonija Piplice

Screenshot Fb/
image

FB Screenshot

Toni Piplica/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 09:16