StoryEditorOCM
Splitnema dalje

Pa ovo je sve! Pogledajte kako je ekipa iz splitskog predgrađa počastila bauštelce, povod je najjači

Piše M. Dr.
15. srpnja 2023. - 10:07

Radovi su pri kraju, napokon je stigao asfalt na Šine.

- Danas pred kraj radova na sanaciji kolnika ulice Gospe od Karmela, a uoči obilježavanja Dana Gradskog kotara Šine i blagdana Gospe od Karmela 16. srpnja, s velikim zadovoljstvom u ime svih građana koji žive na Šinama, izražavam zahvalnost Gradu Splitu, svima koji su nam pomogli i imali razumijevanja, a posebice medijima, koji su na krajnje objektivan način upoznali javnost s ovim velikim komunalnim problemom.

Nadrealno! U splitskom predgrađu radnike ‘Cestara‘ samo što nisu cvijećem posipali: ‘Ovo čekamo od doba Indire Gandhi‘

Dvije glavne ulice, Templarsku i Gospe od Karmela, ne koriste samo građani Šina, već i građani koji žive na čitavom istoku Splita i šire, kao i veliki broj turista, kako bi izbjegli ogromne gužve na magistrali i najprometnijem raskrižju u državi.

Grad Split je izvršio svoju obvezu prema svojim građanima ovim osjetnim poboljšanjem uvjeta života i rada u mjestu stanovanja, što je utkano u sami temelj Europske povelje o lokalnoj samoupravi.

Zahvalni smo predsjednicima Mjesnih odbora Kamen i Stobreč koji su nam iskazali nesebičnu podršku i uputili čestitku.

Nadolazeći završetak radova i blagdan Gospe Karmelske obilježili smo zakuskom za radnike Cestara u vijećnici GK Šine uz sir, pršut i janjetinu, žmul vina i dalmatinsku pismu - kazala je Marina Kovačević, predsjednica VGK Šine.

A zakuska je bila više nego odlična.

- Kažu nam radnici Cestara da ih nitko nikad nije ovako počastio, jer je uobičajena procedura da se radnike pošalje doma, a na janjetinu pozove političare.

Rekla sam im da ovoliko trliša za stolom u vijećnici Kotara Šine nije bilo od 1967. kada su radnici sami podigli ovu zgradu ambulante i mjesne zajednice samodoprinosom! Sumnjičavo su me pitali u kojoj sam stranci. Nezavisna! Onda može, odgovorili su hrskajući kapulicu mladu - kazala nam je Kovačević.

image
GK Šine
image
GK Šine
image
GK Šine
image
GK Šine
image
GK Šine
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 01:30