StoryEditorOCM
SplitKOJI JE OVO NAČIN?!

Netko stalno baca medicinski otpad kod parkirališta na Splitu 3. U susjedstvu su i zdravstvene ustanove: ‘Bude i šprica‘

Piše A. P.
15. travnja 2024. - 19:40

Splićanka koja živi u zgradi Vila Velebita na Splitu 3 "ispalila" je kada je ponovno ugledala vreću smeća punu medicinskog otpada odbačenu uz puteljak pokraj zemljanog parkirališta. Kontejner je samo nekoliko metara udaljen od ove lokacije. 

Nije to prvi put, kaže nam, a njezin suprug, kad god naiđe na to, baci smeće na za to predviđeno mjesto – u kontejner. 

– Suprug uporno baca te vreće u kontejner s obzirom na to da ima dosta djece i kućnih ljubimaca pa da se ne bi "zaigrali" nečim potencijalno opasnim. Nažalost, prethodnih puta nismo se sjetili uslikati šprice i igle te potražiti koji kompromitirajući papir, ali iz bojazni za svoje zdravlje nismo dalje "kopali". Zadnji put su bačene kese na ulaz u garažu zgrade te na prijenosni kontejner koji je iznajmila tvrtka koja je čistila skladište razglednica i sličnih stvari – napisala nam je Splićanka, koja nam je poslala i fotografije. 

U zgradi Vile Velebita rade tri zdravstvene ustanove. Kako bi se utvrdilo tko neodgovorno baca smeće s potencijalno opasnim sadržajem, najbolje je pozvati komunalnog redara zaduženog za kotar Split 3.

Na stranicama Grada Splita je navedeno da je za ovaj kotar zadužena Katija Čukušić, koju možete dobiti na broj 021/310-349 ili 091/455-0231

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. travanj 2024 02:58