StoryEditorOCM
Splitjoš stignete...

Uvijek ste željeli biti dio Hajduka, ali niste baš spretni u nogometu? Ovo je prililka za vas, satnica je odlična...

Piše SPLIT SD
25. lipnja 2024. - 17:15

HNK Hajduk traži deset hostesa i hostova za sezonu 2024./2025. Uvjeti su odlični, a vremena za prijavu je još malo, odnosno prijave se mogu slati još samo danas! U potrazi su za vedrim i nasmijanim ljudima koji će pružati podršku na različitim događanjima, utakmicama i promocijama.

- Pozivaju se sve mlade, komunikativne osobe od 17 do 26 godina željne zanimljivog radnog iskustva na domaćim utakmicama Hrvatske nogometne lige, Europe i Hrvatskog nogometnog kupa te svim ostalim događajima u sklopu Kluba. Hajdukove hostese/hostovi su dio tima koji pruža podršku Klubu na različitim događajima, utakmicama i promocijama. Njihova uloga uključuje doček gostiju na utakmicama, promotivne aktivnosti, sponzorski događaji te interakcija s partnerima Kluba i navijačima - stoji u oglasu. 

Ono što je iznimno privlačno je satnica, koja će iznositi između 8 i 10 eura po satu, ovisno o dogovoru, a radit će se otprilike pet sati po događaju. Traže ljubazne, profesionalne, nasmijane i vedre osobe koje će kreirati pozitivnu atmosferu za sve posjetitelje Poljuda. Nakon završene sezone, sve angažirane osobe dobit će potvrdu o sudjelovanju kao uspomenu na vrijedno i dragocjeno iskustvo rada u najvećem hrvatskom nogometnom Klubu.

- Kako se prijaviti? Prvi korak do studentskog posla u HNK Hajduk Split je prijava putem e-mail adrese: franko.garma@hajduk.hr. Uz prijavu je potrebno obavezno priložiti životopis (CV) u word. ili pdf. formatu s fotografijom/ama, te motivacijsko pismo - objašnjavaju iz Hajduka i dodaju kako bi se s radom trebalo početi 5. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. lipanj 2024 17:15