StoryEditorOCM
Splitprotiv raka dojke

U splitskom baru održava se posebna humanitarna večer za poznatu udrugu, Hajduk donirao dresove, ali jedan je poseban...

Piše Mario Matana
2. listopada 2024. - 20:19

Možda je pretjerano najaviti događaj, humanitarni koncert, kao spektakularan, ali prilično zanimljivo moglo bi biti ovog ponedjeljka u BackBaru Plana B u Koteksa: obilježava se Svjetski dan borbe protiv karcinoma dojke, najčešćeg zloćudnog tumora kod žena koji čini deset posto svih zloćudnih tumora.

A obilježava se, naravno, humanitarno i veselo. Udruga Dalmatinskih pivara, BackBar Plana B i Tap B Craft Brewery & Brewpub Split organiziraju humanitarni koncert za podršku Udruzi Caspera, splitskoj udruzi koja već godinama pomaže ženama oboljelim i liječenim od karcinoma.

Kako su nam iz Caspere naglasili, sva sredstva osigurana humanitarnim koncertom pomoći će u svakodnevnom radu udruge, dok je u planu tek za koju godinu, uz pomoć Grada Splita, doći do prostora u kojem će žene moći prespavati...

image


 

Saša Burić/Cropix

A za sjajnu atmosferu na humanitarnom koncertu (ulaz se plaća 25 eura, uključena su četiri kupona za pića po izboru, sva sredstva će biti donirana Casperi) od 20 sati zaduženi su "Supersonic" i profesor gitare Vlado Brzović, ali i DJ Vjeko Linksonix te voditelj Ribafish!

Nije to sve, uz dobru glazbu u BackBaru Plana B održat će se i aukcija umjetničkih slika Sonje Kalebić, dok će posebna poslastica biti aukcija nogometnih dresova.

- Hajduk je donirao tri dresa za aukciju, ali bit će tu iznenađenja jer će i neki moji dresovi biti na aukciji, a među njima i nogometni dres svjetski poznatog igrača, među najvećima! Ali, nećemo kvariti iznenađenje... - kaže nam jedan od zaduženih za ovaj segment humanitarnog događanja Luka Kanaet, najavljujući da će biti potpisanih dresova nogometaša, ali i onih direktno s utakmica.

Napominje kako je to sve u organizaciji humanitarne udruge Sličice pričaju, ali i poznate i popularne sportske stranice Nogometne ikone, ali i portala ‘Bog je tu‘ – Luka Kanaet je u posljednje tri godine u 15-ak različitih humanitarnih akcija prikupio nešto manje od pola milijuna eura, za Darku iz Kaštela, malenu Niku ili Bračke pupoljke, da nabrojimo samo neke!

Za sve koji žele doprinijeti ovom događaju evo link za kupnju ulaznica: https://www.entrio.hr/event/humanitarni-koncert-supersonic-by-caspera-20295 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. listopad 2024 08:14