StoryEditorOCM
Splitkorak bliže azilu

Šuta zbog azila prigovorio Puljku: ‘Kada već niste htjeli graditi azil, bar nam onda nemojte zapinjati noge!‘

Piše SPLIT SD
14. listopada 2024. - 22:38

Tomislav Šuta, predsjednik splitskog ogranka HDZ-a,  u ponedjeljak je priopćenjem za medije najavio da je napravljen važan korak za realizaciju azila na Klisu. Također, kaže da Grad Split Splitsko-dalmatinskoj županiji još uvijek nije dostavio podatke o broju napuštenih životinja u prethodnoj godini koje su im potrebne za realizaciju ovog projekta.

- Danas smo potpisali ugovor o izradi programa za provedbu projektnog natječaja za izradu urbanističko- arhitektonskog rješenja regionalnog skloništa za životinje na Klisu sa studijom "Praxa za arhitekturu i dizajn d.o.o." Još smo jedan korak bliže realizaciji azila za kojeg Puljak i Ivošević nisu imali sluha.

image
HDZ Split

Za one koje prate lokalnu politiku to nije ništa novo. Ali novo je da su ignoriranje napuštenih životinja podigli na još jedan nivo više. Županija Splitsko- dalmatinska još im je 08.07. poslala dopis da nam dostave podatke o broju napuštenih životinja u prethodnoj godini na području grada Splita, kako bi raspolagali sa što točnijim ulaznim podacima za realizaciju ovog zahtjevnog projekta. Do dana današnjeg nismo dobili odgovor - navodi Šuta.

Kaže da im je u ponedjeljak poslana i požurnica, te se nada da će pronaći nekoliko minuta da im dostave banalni podatak iz svog djelokruga rada. 

- Gospodo kada već niste htjeli graditi azil, bar nam onda nemojte zapinjati noge! - stoji u priopćenju koje potpisuje predsjednik koordinacijske radne skupine Tomislav Šuta i njegov zamjenik Igor Stanišić (HGS).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. listopad 2024 22:38