StoryEditorOCM
Splitna visokoj

Pucnjava u Splitu! Policija privela dva pijana muškarca, svjedoci pričaju: ‘Pucali u stanu, pa se spustili u kafić...‘

Piše P. K.
6. rujna 2024. - 17:06

Iz PU splitsko-dalmatinske potvrdili su nam da su u petak ujutro, 6. rujna oko 8.35 sati, zaprimili prijavu da su se ispred ugostiteljskog objekta u Splitu čula dva do tri pucnja. Kako neslužbeno doznajemo, sve se odvilo na Visokoj. 

Nedugo nakon događaja u službene prostorije dovedena su dva muškarca u alkoholiziranom stanju koja se dovode u svezu s događajem gdje će biti zadržani do otrježnjenja. 

- Nedugo nakon događaja u službene prostorije dovedena su dva muškarca koji su se nalazili u alkoholiziranom stanju  i bit će zadržani do otrježnjenja, a dovode se u svezu s događajem te će se nad njima provesti kriminalističko istraživanje - rekli su nam iz policije. 

Dodaju da do sada nisu uočena niti prijavljena oštećenja imovine i nema ozlijeđenih osoba. Na mjestu događaja obavljen je očevid, a pretragom terena u blizini mjesta događaja pronađen je pištolj. 

image

Fotografija koju su nam poslali čitatelji

Čitatelji/Slobodna Dalmacija

- Policijski službenici poduzimaju ostale potrebne mjere i radnje radi utvrđivanja činjenica i okolnosti događaja - zaključili su.

O cijeloj situaciji obavijestili su nas i čitatelji, kažu da se sve zapravo odvilo u zgradi poviše McDonald‘sa na Visokoj.

- Pucali su gori u stanu i spustili se u kafić doli, a onda je došlo više policajaca - napisali su čitatelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 17:19