StoryEditorOCM
SplitSretan kraj potrage

Pronađen mladić sa Splita 3 koji je nestao s psom! ‘Nije ovisan o tehnologiji, nije shvatio ozbiljnost situacije...‘

Piše vijesti sd
10. lipnja 2024. - 16:45

Sretan kraj priče koja u početku nije baš slutila na dobro: mladić koji je nestao u petak navečer, točnije tada se udaljio iz obiteljskog stana na Splitu 3, pronađen je živ i zdrav u nedjelju navečer u Šibeniku!

Potvrdili su nam tu informaciju iz splitske policije, kažu kako je sve u redu s mladićem koji je dva dana ranije otišao u šetnju sa svojim psom Pablom...

Za DNEVNIK.hr mladićeva majka je također potvrdila ovu vijest, kazala je i kako se njen sin danas vratio u Split. Pronađen je na kolodvoru u Šibeniku s psom Pablom, koji je privremeno bio u skloništu za životinje dok je mladić bio na razgovoru u policiji.

‘Bio je odličan student, odlično dijete. U posljednje je vrijeme malo izoliran, pogodile su ga neke studentske nepravde, privatni problemi. On je uvijek bio malo drukčiji od današnje mladeži, sportski tip, nije ovisnik o tehnologiji. Možda mu je trebalo da se malo ispuše.‘ - kazala je majka za DNEVNIK.hr, dodajući kako nikad nije bio ‘umrežen‘ pa nije ni shvatio da je situacija s njegovim nestankom tako ozbiljna.

Njegovi podaci i fotografija su također uklonjeni sa službene stranice nestalih osoba.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. lipanj 2024 16:59