StoryEditorOCM
Splitna 10 godina

Ovo bi moglo planuti! Traži se zakupac za garažu u Splitu u državnom vlasništvu, pogledajte početnu cijenu i lokaciju

Piše SPLIT SD
14. lipnja 2024. - 07:40

Tvrtka "Državne nekretnine" daje u zakup garažu u prizemlju zgrade na splitskim Lokvama, na adresi Stepinčeva 15 površine 18 četvornih metara koja se nalazi u pretežito stambenom kvartu, a nedaleko od novoizgrađene javne garaže.

Početna mjesečna zakupnina iznosi 72 eura, a jamčevina koju potencijalni korisnici mora uplatiti iznosi 216 eura. 

Prostor se daje u zakup u viđenom stanju na razdoblje od 10 godina, a javni poziv za zakup otvoren je do 20. lipnja, do 12 sati do kada svi zainteresirani ponuditelji mogu predati svoje ponude na adresu "Državnih nekretnina".

image

Garaža u Stepinčevoj

Državne Nekretnine
image

Garaža u Stepinčevoj

Državne Nekretnine

Kako smo ranije već pisali, cijene kvadratnog metra u garažama u Splitu dosegle su rekordne visine.

Ovo je nevjerojatno - pročitajte kolike su cijene kvadratnog metra u garažama u Splitu! Jagma je veća nego za stanovima

S obzirom na to kako je u gradu trenutno veliki nedostatak parkirnih mjesta, zbog čega građani svakodnevno izgube hrpu vremena u potrazi za mjestom za svoje limene ljubimce, na tržištu nekretnina pojavljuje se sve veća ponuda za iznamljivanje garažnih prostora.

Za garažu u Splitu morat čete u prosjeku izdvojiti nešto više od 200 eura mjesečno. Naravno, ovisi o veličini i lokaciji, naprimjer nešto malo veći prostor za vozilo, površine oko 40 četvornih metara, iznamljuje se za iznos od 500 do 600 eura mjesečno. 

Sve nam se više čini gledajući situaciju s parkirališnim mjestima u Splitu, kako bi garaže uskoro mogle postati velike i skupe investicije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
14. lipanj 2024 07:40