StoryEditorOCM
Splitogromne gužve

Kao da je sve mukte! Pogledajte kako izgleda poznati splitski trgovački centar; posebno ludilo je bilo na 2. katu

Piše S. Ša.
19. kolovoza 2024. - 19:28

Cijelu Hrvatsku sinoć i danas zahvatila je velika količina kiše koja je napokon donijela predah od nesnošljivih vrućina koje traju već nekoliko mjeseci. 

No, osim predaha od vrućina današnji pljusak je ukazao na problem s turističkom ponudom koji se iznova pojavljuje nakon što tijekom ljeta u našem gradu padnu prve kapljice kiše.

Naime, u slučaju lošeg vremena turisti jednostavno nemaju što raditi u Splitu. Osim, kako se čini po scenama koje gledamo iz godine u godinu, otići u splitske trgovačke centre koji su danas zbog toga svi bili prekrcani.

To se najbolje može vidjeti po snimkama koje nam je poslala naša čitateljica koja se tijekom kiše zatekla u "Mall of Splitu" skupa s hrpom turista koji su tu stigli nešto pojesti, kupiti ili jednostavno prošetati dok se kiša ne smiri. Posebna gužva vladala je u tzv. food courtu na 2. katu, gdje je smještena ponuda jela, redovi su bili kao da je sve besplatno.

Čini se da je za domaći svit u slučaju ljetnih pljuskova postalo najbolje izbjegavati bilo koji trgovački centar, ako ne želite izgubiti svoj dan u čekanju u redovima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. rujan 2024 18:40