StoryEditorOCM
ŽupanijaŠesta godina održavanja

‘Đardin je IN‘ - bogat i raznolik program sastavljen od koncerata, predstava i komedija

Piše šibenski.hr
2. srpnja 2022. - 20:23

U organizaciji Turističke zajednice Grada Vodica, šestu godinu zaredom, održava se manifestacija "Đardin je in". Vodičanima i njihovim gostima donosi raznolik program sastavljen od koncerata, predstava i komedija koji će se održati u vodičkom Đardinu, po kojem i nosi ime. Nakon dvije pandemijske godine kada je bio u skromnijem izdanju, ove turističke sezone bogat je događanjima. Za sada u najavi postoji čak 18 događanja koja se odvijaju od lipnja pa sve do početka rujna. Program u Đardinu počeo je 23. lipnja koncertom šibenskog cover banda Teke Yeke. Sinoć je u Đardinu nastupila klapa Solaris,  1. srpnja, na rasporedu je  bio VD Kolektiv.

Kako je najavljeno, u srpnju još nastupaju Dreamtime (15. srpnja), Klapa Bunari (21. srpnja), Je Veux (23. srpnja), Arsenov feral (28.srpnja i Mary May (29. srpnja). Sva događanja počinju u 21 sat.

- Cilj ove manifestacije je ponuditi nešto novo i drugačije na novoj lokaciji van strogog centra, a opet prilagođeno prostoru našeg Đardina i intimnijoj atmosferi. Također, preferiramo mlade kantautorske bendove i domaće kreativce s našeg šireg područja koji imaju što za ponuditi. Osim toga, u goste nam dolaze kazališta koja djeluju na području Dalmacije, a donose nam više dramskih predstava i komedija – kaže Anita Franin Pečarica, direktorica TZ-a Grada Vodica.

28. lipanj 2024 16:59