StoryEditorOCM
ŽupanijaVELIKI POMAK

Šibenik je pun turista, baš kao i Vodice! U gradu je na tisuće gostiju, izgradio se novi hotel: ‘Bili bi uspješniji da smo...‘

Piše Ivo Mikuličin
8. lipnja 2024. - 08:22
Moramo naći pravu mjeru glede kapaciteta između hotelskog i apartmanskog smještaja – još jednom se oglasila direktorica Franin.Nikolina Vuković Stipaničev/Cropix

- Sezona je počela puno bolje od očekivanog. O tome govori više od dvije tisuće registriranih gostiju krajem svibnja. Uvjerena sam kako bi predsezona bila još uspješnija da smo imali uobičajeni kongresni turizam. No, ta je misija bila praktički nemoguća u situaciji kad se obnavljao stari hotel "Olympia" – informirala nas je Anita Franin Pečarica, direktorica Turističke zajednice grada Vodica.

Veliki pomak u vodičkom turizmu trebao bi donijeti i novi privatni hotel znakovita imena "See Sea" (Vidi more), koji je već otvorio svoja vrata.

- Svi bitni čimbenici u vodičkom turizmu raduju se novom visokokategorniku. Razlog: moramo naći pravu mjeru glede kapaciteta između hotelskog i apartmanskog smještaja – još jednom se oglasila direktorica Franin.

17. lipanj 2024 17:19