StoryEditorOCM
Reflektordočekuju škrljevo

Serija pobjeda u prosincu otvorila je apetite Alkaru: ‘Domaći teren, bučna podrška i bacanje na glavu, to je naš recept za uspjeh‘

Piše Mišo Gulić
11. siječnja 2020. - 23:59
Zadar, 141219. Dvorana Jazine. HT Premijer liga - 12. kolo. Kosarkaska utakmica KK Sonik Puntamika - KK Alkar. Na fotografiji: Sime Spralja.Jure Mišković/Arhiva/Hanza Media

Težak poraz od Zaboka prošle srijede u sinjskim je redovima već arhiviran, jer valjalo se pripremiti za važan domaći ogled protiv Škrljeva, koji je označen kao jedna od bitnijih utakmica u prvenstvu.

Tek treba vidjeti hoće li moći zaigrati Gabrijel Marić i Stanko Dukić koji nisu bili u Zaboku, ali to će se tek znati nakon večernjeg treninga. Određeni problemi zadesili su i Ivana Jurelu, zatim i Amerikanca Wembija, no za ovaj jako važan dvoboj morat će se “stisnuti zubi”.

S druge strane momčad iz riječkog predgrađa se pojačavala u međuvremenu i sigurno gaji određene ambicije na vrućem sinjskom parketu. I dalje nema Barnjaka, upitan je i nastup najnovijeg američkog pojačanja, ali vratio se zato Vrkić poslije dvomjesečne pauze.

Optimističan je uoči susreta bio ...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 18:10