StoryEditorOCM
Zvijezde onlineZA NJU NEMA STARENJA

Sa svojih 74 Vera Wang i dalje izgleda kao djevojka; Pogledajte sliku nje i kćerke, nećete pogoditi tko je tu kome mama

Piše SCENA SD
22. rujna 2023. - 12:50

Poznata američka dizajnerica azijskog podrijetla, Vera Wang zbog svog je vječno mladolikog izgleda na tridesetom rođendanu kćerke plijenila pažnje koliko i sama slavljenica, Josephine Baker.

Wang tvrdi da je tajna dugovječnog izgleda skrivena u votki - budući da se godinama razmeće svojim mladenačkim izgledom.

Sada je Vera - koju su dugo hvalili zbog svoje zategnute tjelesne građe i sjajnog tena - izazvala još jednu bujicu komplimenata nakon što je objavila niz fotografija kojima slavi svoju kćer Josephine Becker na njezin 30. rođendan, na kojima je poprilično teško reći - tko je tu mama, a tko kćer?

Ljudi su preplavili njezin Instagram profil komentarima i pljuštali o ‘nestvarnim‘ genima Wang dok su Josephine i Veru nazivali ‘blizankama‘ - a iako je 30-godišnjakinja jedna od dvije posvojene kćeri, jasno je da je modni dizajner dao Josephine sve njezine tajne koje prkose starosti.

Osim fotografije na kojoj Josephine lijepo sjedi, Vera je podijelila i obiteljsku fotografiju na kojoj su Verine posvojene kćeri, uključujući najstariju kćer Ceciliju (33), kao i njihov otac Arthur P. Becker. Posljednji kadar u nizu slika bio je selfie dizajnerice na kojem je pokazala svoju upečatljivu kosu i blistavu kožu. Obožavatelji nisu mogli ne zasuti dizajnericu riječima hvale.

"30?! Kunem se Bogom, na prvi pogled sam mislio da ima 18. Ima tvoje dobre gene! Sretan rođendan i dobre gene", "Geni su ti nestvarni" i "Sretan rođendan tvojoj prekrasnoj kćeri! Wow, izgleda mlađa kao i njena mama! Nevjerojatni geni", samo su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 22:02