StoryEditorOCM
Zvijezde online‘NISAM BILA LAKA...‘

‘Nikad nisam bila laka ženska!‘: Severinina objava i video mame Ane za njen rođendan gađaju u srce, potekle su i suze

Piše SCENA SD
22. travnja 2024. - 09:01
Severina: od osmoškolke u Splitu koja je sanjala snove do one koja ih je ostvarilaFeđa Klarić, Damir Škomrlj/Cropix

Severina je proslavila svoj 52. rođendan, čestitkama su joj ga uljepšala brojna poznata lica, ali i njezini najvažniji i najmiliji, koji su to učinili u emotivnom videu koji je podijelila na svom profilu na Instagramu.

"Obitelj i prijatelji nisu nešto što se podrazumijeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svatko. Ali u zlu se prepoznaju junaci... Junaci ove priče/videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me vidjeli u svim mojim "svjetlima", ali su mi bili svjetlo i zvijezde u koje se trebam ugledati.

U ovom videu su mi poželjeli samo najljepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo sretnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj obitelji, prijateljima i suradnicima sretan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška... Hvala im", napisala je Severina uz objavljeni video, u kojemu su njeni najbliskiji prostrli emocije.

Jedna od najemotivnijih čestitki iz videa je ona Severinine majke Ane, koja je posebno dirnula njezine obožavatelje.

"Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu, za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsretnija majka na svijetu", poručila joj je mama, tražeći savjet i asistenciju onih koji su je snimali, baš kao što bi to zatražila svaka majka u toj dobi. Ganula je mnoge:

"Ovo je tako predivno, uf. Tako lijepo! Živjela ti nama još puno, puno", "Samo ljubav", "Ma sve ovo zaslužuješ", "Želim ti da si zdrava i da uživaš u životu", "Neka te uvijek prati ljubav i sreća jer samo to zaslužuješ", "Prelijepi video", "Rasplače me"... - neki su od brojnih komentara i čestitki koje je dobila od svojih pratitelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
22. travanj 2024 09:16