StoryEditorOCM
Zvijezde onlineODMAH SE UOČILO

Kći Harisa i Meline Džinović ovim potezom sve razotkrila? Atraktivna Đina pokazala kakva je s majkom i čiju stranu drži

Piše SCENA SD
8. travnja 2024. - 20:25

Vijest o razvodu legendarnog pjevača Harisa Džinovića i njegove supruge Meline nedavno je odjeknula u regiji, a on je u nekoliko navrata otkrio kako je njihov sin Kan stao uz njega, dok je kći Đina stala uz majku.

No, potez 20-godišnje Đine na društvenim mrežama baca novo svjetlo na njihov odnos, jer ona Melinu više ne prati na Instagramu. Mediji pišu da je i ona stala na očevu stranu.

Haris i Melina razveli su se nakon dva desetljeća braka, a borba oko imovine još uvijek traje. Ona je prije nekoliko dana upala u obiteljsku kuću u kojoj Haris i dalje živi s njihovom djecom, a nakon skandala s policijom, pjevač je završio na ispitivanju.

Haris je proteklih godina kupio stan u Parizu, vlasnik je kuće u Sarajevu, stana na Bežanijskoj kosi u Beogradu kao i vile na Senjaku, koja je procijenjena na 2 milijuna eura.

Nakon razvoda od Harisa Džinovića, modna kreatorica Melina se preselila u luksuzni kompleks u Beogradu, u kojem je susjedi rijetko viđaju, ali o životu svoje nove susjede sve znaju, prenose srpski mediji.

Svi pričaju o Melininom dečku, što je svojim izjavama potvrdio i Haris rečenicom da "prevareni muž posljednji sazna".

"Ona je u vanjskoj zgradi, pa ne mora prolaziti kroz centar kompleksa da bismo je nužno viđali, ali smo je sretale. Žena izgleda prelijepo i bez šminke. Nedavno je unosila neke sitnice za uređivanje doma“, otkrila je jedna sugovornica, te dodala:

"Viđali smo Đinu, njenu kći, kako dolazi ovdje. Nju znamo s društvenih mreža. Sina nismo viđali, možda ga ne bismo ni prepoznali. Ali, čitale smo da on ne komunicira s majkom, tako je makar Haris rekao“ - ispričale su djevojke iz Melininog novog susjedstva.

Djevojka koju su novinari sreli u prolazu, pak, ustvrdila je da se za Melininog dečka znalo i ranije, dok ona nije doselila u luksuzni kompleks.

"Po gradskim kuloarima se znalo da ona ima dečka. Ona je to i sama pričala, nije krila. Svi u teretani gdje trenira su znali! On ju je dovozio na treninge. Mislim da je ona to i pričala javno s planom da sve dođe do Harisa. Ovdje sam je vidjela dva puta otkad je došla, ali tog čovjeka ne. Kažu da je neki biznismen i da je pun kao brod“, ispričala je novinarima djevojka, koja je željela ostati anonimna, jer poznaje neke djevojke koje poznaju bivšu suprugu Harisa Džinovića, koja se za njega udala u Dubrovniku 2014. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 07:13