StoryEditorOCM
Zvijezde onlineNJIHOVO VRIJEME

Iva Šarić rijetko otkriva intimu s voljenim Brunom Petkovićem, pohvalila se užicima: intervju je za njih bio fatalan

Piše Scena SD
3. srpnja 2023. - 18:13

Iva Šarić uživa na odmoru sa svojim voljenim Brunom Petkovićem i njihovim sinom Adrianom, čime se pohvalila fotografijama na Instagramu.

Voditeljica je objavila fotografije s pješčane plaže, pa one iz vožnje na motoru, što je uopće rijetka prigoda da iznosi pred oči javnosti njihove intimne trenutke, čemu inače nije sklona.

image
Instagram

Upravo zbog toga, dočekane su s puno pažnje.

image
Instagram

Ljubavna priča bivše manekenke i nogometaša započela je, notirali su mediji, krajem 2019., kad je Iva s njim napravila intervju za emisiju "Klub 7" na HRT-u, a on ju je nasmijavao svojim dosjetkama i bez suzdržavanja odgovarao na pitanja, ne izbjegavajući čak ni ona škakljivija.

Na proljeće 2020. lijepa Iva je dva puta viđena u Petkovićevom društvu, pa se počelo naveliko špekulirati da su postali par. Skrivanju je došao kraj kad su godinu dana kasnije voditeljica i šest godina mlađi nogometaš dobili sina Adriana.

image

Bruno Petković snimljen 2021. pred rodilištem, kad je stigao po sina i Ivu

Maja Jurović/Cropix

Ivi, inače diplomiranoj ekonomistici, Adrian je treće dijete. U braku s bivšim nogometnim reprezentativcem Jerkom Lekom dobila je dva sina, Carlosa i Leona.

"Moja djeca su mi početak i kraj svakog dana i sigurno djelomice zaslužna što sam poslije porođaja brzo vratila prijašnju liniju. Dok sam bila trudna s Adrianom puno sam i planinarila i vježbala pilates. No, za lijep izgled najvažniji je skladan život i unutarnji mir, što ja imam", rekla je Iva u intervjuu za Gloriju, te dodala da se Bruno odlično snašao kao otac i da joj maksimalno pomaže.

image

Iva Šarić i Bruno Petković krstili su sina Adriana 2021. godine

Ranko Šuvar/Cropix

"Bruno je super tata, sto posto je uključen u sve, što smatram jako važnim. Živimo sasvim običan život prepun školskih i sportskih obaveza. S četiri muškarca u kući je vrlo dinamično i nikad dosadno. Potrebna je samo dobra organizacija i težnja međusobnom poštovanju", rekla je Iva u intervjuu za Gloriju.

image

Iva Šarić i Bruno Petković snimljeni prošle godine u Dubrovniku na vjenčanju Adriane i Duje Ćalete Cara

Tonći Plazibat/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 14:39