StoryEditorOCM
TV&RealityHELL‘S KITCHEN

Ovo je prvi izazov koji je Tom Gretić pripremio za kandidate: ‘Želio sam vidjeti kako se snalaze u svemu tome‘

Piše SCENA SD
31. siječnja 2024. - 07:01

Danas započinje ‘Hell‘s Kitchen Hrvatska‘, najiščekivaniji show RTL-ove proljetne sheme, s napetim kulinarskim izazovima pod vodstvom chefa Toma Gretića

image

Hell‘s Kitchen

RTL PRESS

Chef Tom Gretić pokazati će gledateljima kako izgleda prava profesionalna kuhinja iza četiri zida, bez filtera i glume, pod pritiskom i adrenalinom, s brzinom i vještinom, timskim radom, emocijama i uspjesima, te što je sve potrebno da od ideje pa sve do završnog serviranja tanjur stigne pred gosta.

Pred 18 kandidata u showu su različiti izazovi, od kušanja, repliciranja jela, osmišljavanja vlastitih, do posluživanja večere u sljedovima. Upravo chef Gretić stoji iza svih zadataka, ali i svih ključnih odluka u showu – od ocjenjivanja do izbacivanja.

image

Hell‘s Kitchen

RTL PRESS

Svaki početak prilika je za dokazivanje! Upravo će to na svojoj koži osjetiti natjecatelji ‘Hell‘s Kitchena‘ već prvi dan svoje kulinarske avanture kad upoznaju Toma Gretića i njegove sous chefove. Bez obzira na svoje pozicije na radnim mjestima, u ovoj kuhinji njemu su svi isti i već im prvi zadatak može pomalo skrojiti sudbinu u showu.

Slavni chef i veliki autoritet Gretić ušetat će mirno u studio, okupiti natjecatelje i održati govor koji nikog neće ostaviti ravnodušnim, pa će neki od njih priznati da se pomalo i boje.

image

Hell‘s Kitchen

RTL PRESS/

Zatim će im, dok će još znatiželjno promatrati sve oko sebe, odmah zadati prvi zadatak. Naime, u 90 minuta morat će napraviti svoje autorsko jelo koje će ih predstaviti i kao kuhara i kao osobu, a na temelju njega razvrstat će ih u timove – crveni ili plavi.

Na njihovim licima iznenađenje, a što je bilo ono prvo što je Gretić želio provjeriti kad ih je upoznao?

image

Hell‘s Kitchen

RTL PRESS

‘‘Njihovo predznanje i kako se snalaze u svemu tome i kroz cijeli show bi oni trebali rasti. A koliko će učiti? Onoliko koliko su spremni prihvatiti, ne mogu im ja nešto usaditi u glavu. Neki će napredovati brže, neki sporije‘‘, ističe.

A kako će se kandidati koji stižu od Vinkovaca i Županje, preko Daruvara i Zagreba, Motovuna, Malog Lošinja, Zadra i Šibenika, pa sve do Visokog snaći u prvom izazovu? Hoće li se predstaviti lokalnom kuhinjom ili pak eksperimentirati, koga će pojesti stres i hoće li itko Gretića oduševiti već prvi dan?

image

Hell‘s Kitchen

RTL PRESS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 18:42