StoryEditorOCM
TV&RealityHell‘s Kitchen

Kandidati pripremaju autorske večere za Gretića i sous chefove: ‘Top! Ja bih to stavio na svoj meni‘

Piše SCENA SD
14. veljače 2024. - 15:29

Na redu je prva ovotjedan emisija "Hell‘s Kitchen Hrvatska". Nakon večere u kojoj su odnijeli pobjedu, članovi crvenog tima komentirat će kako njihov uspjeh leži u timskom radu, što plavom timu nedostaje, a plavci će se žaliti kako će im sada izazovi pripremanja večere za goste postati muka jer su dvaput kiksali.

Chef Gretić predstavit će timovima novi izazov, ali i upozoriti ih kako će svaki idući biti sve teži. Danas je kandidatima zadatak da pripreme jela za njega i sous chefove Ivanu Bekavac i Ivana Vrbaneca.

Od ostataka namirnica od prethodnog izazova i nekoliko dodatno pripremljenih morat će spremiti autorska jela i pritom u njih ukomponirati sve namirnice s kojima raspolažu. Chef će im prepustiti da se sami podijele u brigade i rasporede tko će što raditi, a njemu i sous cheforvima moraju poslužiti hladno predjelo, toplo predjelo i glavno jelo. Tim koji u izazovu bude lošiji morat će nominirati dva svoja člana!

image

Hell‘s Kitchen

RTL PRESS

Damiru će se izazov svidjeti: "Današnji zadatak djeluje zanimljivo. Bit će uzbudljivo i zabavno jer nam je chef prepustio kreativnost osmišljavanja jela.“

Plavi tim je posebno motiviran da se iskaže nakon neuspješnog prošlog izazova. Mauro će se zato pri podjeli radnih stanica odlučiti za poziciju letećeg, jer želi pomoći svom timu da bude što uspješniji, a Lucija će zaključiti: "U ovoj fazi moramo prestati misliti da smo zasebne jedinke, nego baš doći do toga da smo tim.“

Kad kuhanje krene, činit će se da svatko ima jasnu viziju, a prva nezadovoljstva i trzavice unutar timova osjetit će se tijekom posluživanja.

Neki kandidati opet će razočarati, dok će drugi za svoje kreacije zaraditi pohvale chefa Gretića od kojih će zasuziti: "Top! Ja bih to stavio na svoj meni!“

image

Hell‘s Kitchen

RTL PRESS

I dok će pobjednički tim zajedno slaviti, gubitnici će biti spremni za iskren timski razgovor u kojem će iznijeti što im smeta kod pojedinaca.

"Tvoj problem je što nikoga ne slušaš“, započet će timski sastanak.

Tko će biti bolji, hoće li iskrenost uroditi plodom i tko će na kraju dana staviti crnu pregaču kao prvi nominirani, gledatelji će vidjeti u novoj epizodi ‘Hell‘s Kitchen Hrvatska‘ večeras u 21.15 na RTL-u.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 02:36