StoryEditorOCM
TV&RealityBRAK NA PRVU

Ana i Alen trenutačno nisu u dobrim odnosima: ‘Nitko ne pita kako je meni! Nitko ne pita koji su moji osjećaji!‘

Piše SCENA SD
9. travnja 2024. - 15:01

Večeras je na RTL-u na redu nastavak treće ceremonije odluke sociološkog eksperimenta "Brak na prvu". Čim je sjela pred stručnjake, Ana je otvoreno rekla kako smatra da su Alen i ona došli do kraja puta.

image

Brak na prvu: Alen

RTL PRESS

"Shvatio sam da me kod Ane ne odbija samo izgled. To konstantno kolutanje očima koje je meni nekulturno…“, rekao je Alen dok Ana i dalje misli da se pjevač prijavio u show samo kako bi sebe promovirao. "Nitko ne pita kako je meni! Nitko ne pita koji su moji osjećaji!“ krajnje revoltirano rekao je Alen.

Nikolinu je jako zanimalo zašto se Anton uopće prijavio u ovaj show. Primjerice, za Joleta to uopće nije upitno jer on otvoreno govori kako nije došao u ovaj sociološki eksperiment razgovarati. "Ovdje smo došli kako bismo se zaljubili i tražili ljubav - ja sam došao iz tog razloga“, dodao je Jole.

Hoće li se Ana predomisliti, kako će Lovre objasniti stručnjacima i Klari svoju ‘zaljubljenost‘, jesu li si Nikolina i Anton priznali da se iz njihova prijateljstva nikada neće roditi nešto više te hoće li Danijela i Alan te Karmen i Josip dati priliku svojim brakovima - pogledajte u novoj epizodi ‘Braka na prvu‘ večeras u 21.15 na RTL-u.

image

Brak na prvu: Ana

RTL PRESS
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. svibanj 2024 02:56