StoryEditorOCM
Šuška seTAKO TO IDE

Veliki zavodnik bivšu ženu ostavio i platio pobačaj, a nova ljubav sad mu se osvetila za nevjeru? Ipak ne cvjetaju ruže

Piše scena sd
1. studenog 2023. - 13:41

Halit Ergenç (53) jedan je od najpoznatijih turskih glumaca, a tijekom karijere stekao je reputaciju velikog zavodnika i ženskaroša. Trenutno je u braku s drugom ženom, a način na koji ju je zaveo šokirao je mnoge.

Naime, Halit je, piše Stil, bio u sretnom braku i čekao je svoje prvo dijete sa 13 godina mlađom suprugom Gizem, a onda se zaljubio u kolegicu s kojom je radio.

image

Halit Ergenc i Berguzar Korel

Valery Hache/Afp

Berguzar Korel tada je imala samo 23 godine i pala je pod čari 12 godina starijeg Halita.

Par je 2008. otišao u Pariz na snimanje novog projekta i tu su frcale iskre. Toliko su se zaljubili da je Berguzar odlučila ostaviti dečka, a Halit svoju trudnu ženu.

Kako joj je Halit jasno dao do znanja da je zaljubljen u drugu, Gizem je odlučila prekinuti trudnoću. Pričalo se da je Halit nije spriječio, već joj je odlučio platiti pozamašnu svotu novca i tako prekinuti brak i ljubavnu priču s prvom suprugom.

No, kada se oženio s Berghuzar, njegov život nije se odjednom pretvorio u bajku.

image

‘Očev izbor‘

Mediji su ga povezivali s raznim glumicama, a Halit je najveću krizu u novom braku imao na snimanju serije "Sulejman Veličanstveni" kada su svi bili uvjereni da je zaljubljen u Miriam Uzerli, koja je glumila Hurem.

Berguzari je tada došla na snimanje kako bi kontrolirala supruga, a Halit je priznao da su morali ići i kod bračnog terapeuta na savjetovanje.

image
Spmy/Seskimphoto/Seskimphoto/Profimedia/Spmy/Seskimphoto/Seskimphoto/Profimedia

Od 2010. dobili troje djece, a o razvodu se više ne govori.

No, turski mediji počinju šuškati da sada Berguzar ima tajnu ljubav, te da je vrlo bliska s kolegom s kojim je snimala novu seriju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 01:01