StoryEditorOCM
ShowbizLUDA NOĆ

Viktorija Beckham proslavila 50. rođendan na glamuroznom partyju: stiglo je pola Hollywooda, potrošilo se 300.000 eura

Piše SCENA SD
21. travnja 2024. - 13:56

Victorija Beckham je 17. travnja proslavila 50. rođendan. U subotu navečer uslijedio je mega party za suprugu bivše nogometne zvijezde Davida Beckhama (48) u luksuznom restoranu u zapadnom Londonu. Prema izvješćima, Beckhamovi su potrošili nešto manje od 300.000 eura na proslavu i, naravno, pozvali i brojne poznate osobe, piše The Sun.

image
Chris_james/Pacific Coast News/Profimedia/Chris_james/pacific Coast News/profimedia

Među ostalima, stigle su njezine bivše kolegice iz "Spice Girls" Geri Horner (51), Mel B (48), Emma Bunton (48) i Melanie C (50). Među ostalim zvijezdama bili su hollywoodska superzvijezda Tom Cruise (61), glumica Eva Longoria (49) i Marc Anthony (55). Na popisu gostiju bili su i nogometna zvijezda Gary Neville (49), glumica Salma Hayek (57), redatelj Guy Ritchie (55), slavni kuhar Gordon Ramsay (57), akcijska zvijezda Jason Statham (56) i njegova supruga, manekenka Rosie Huntington-Whiteley (37). 

Osim Victorije i Davida bili su tu i drugi Beckhamovi:  djeca Cruz (19), Romeo (21), Harper (12) i Brooklyn (25). Slavljenica je zablistala u prozirnoj, zelenoj haljini do poda s detaljima organze, kao i dijamantnim nakitom. Unatoč slomljenom stopalu, nosila je bijele visoke potpetice i naslanjala se na štake dok je hodala. Victorija je objavila snimke svoje obitelji na Instagramu nekoliko minuta prije zabave. Uz obiteljske fotografije iz svoje vile u Londonu, napisala je: "Jedva čekam proslaviti s prijateljima i obitelji! Sve vas jako volim."

image

 Victoria Beckham i suprug

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

U iznajmljenom restoranu pojavilo se oko 40 gostiju. Ponuđena su skupa vina (pa čak i neka od 5000 eura po boci). Privatni kuhar poslužio je jelovnik od četiri slijeda s kamenicama, brancinom i odrescima. Victoriji je također uručena ogromna rođendanska torta. Nakon obroka mnogi su gosti intenzivno plesali i slavili u noć. David Beckham je prenio svoju suprugu Victoriju, zbog njezine ozljede, do vozila oko 2:30 ujutro.

image

 Victoria Beckham i suprug

Tot/Goff Photos/Profimedia/Tot/goff Photos/profimedia

Victorija Beckham proslavila je svoj rođendan 17. travnja u najbližem obiteljskom krugu. Prema insajderu, odletjela je u Francusku sa svojim najmilijima kako bi neometano jela u malom restoranu na francuskoj mediteranskoj obali, daleko od novinara i fotografa. Bila je to savršena i intimna obiteljska proslava.

image

 Victoria Beckham i suprug

Ed/Pacific Coast News/Profimedia/Ed/pacific Coast News/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. svibanj 2024 13:14