stdClass Object ( [id] => 1245897 [title] => Naša modna kritičarka (pr)ocijenila je kako se odijevaju domaća TV lica, pročitajte koga je pohvalila: Uvijek kao Barbika, sve ‘vrišti‘, od boja do kroja... [alias] => sretan-spoj-je-kad-se-dobro-posloze-voditeljstvo-i-styling-nasa-modna-kriticarka-pr-ocijenila-je-kako-se-odijevaju-domaca-tv-lica-procitajte-koga-je-pohvalila [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Kad vam televizija postane glavni prozor u svijet, onda znate sve o programu pojedinih kuća, izgradili ste mišljenje o emisijima, pa tako i o voditeljima. Neki od njih česti su “gosti” u našim domovima pa o njima gradimo i svoju sliku.

Neki su omiljeni čak i bez nekog posebnog razloga, zbog drugih okrećete na drugi kanal, a zbog trećih jedva čekate da započne emisija kako biste vidjeli u što će biti odjevena voditeljica. Ili voditelj. Rjeđe ćemo, na žalost, razmišljati o tome koliko je pojedina voditeljica dobra u svojem poslu, a više o tome kako izgleda i što je odjenula u ovoj ili prošloj emisiji.

Malo pretjerana haljina

Evo vam najbolji primjer - Barbara Kolar. Izvrsna voditeljica, ljubaznog stava, glatke rečenice i govora, koncentrirana, drži sve konce u rukama, kroz cijelu emisiju i ne zamuca, ali nitko nigdje ne govori o tome. Svi, baš svi mediji Barbaru Kolar odoka važu već neko dulje vrijeme, jer najvažnija je stvar to što je “jako smršavjela” i sada “izgleda super”.

---

image

Barbara Kolar odlično nosi svaku opravu koju joj namijene tamo u televizijskoj garderobi

Bruno Konjevic/Cropix
---

Uz tu njezinu manju kilažu, prati se i u što su je odjenuli. Tako se kroz ovu zadnju sezonu showa “Zvijezde pjevaju” odmjeravalo koja joj je haljina bila bolja, ova u prošloj ili ona u pretprošloj emisiji? Ali, složit će se na kraju svi kako sada, kad ima manje kilograma, Barbara Kolar odlično nosi svaku opravu koju joj namijene tamo u televizijskoj garderobi. Kao, sada je Barbara super, jer dok je imala malo više kila, nije bila baš toliko dobra. Površnim promatračima kilaža, na žalost, određuje njezinu voditeljsku kvalitetu.

Ako ćemo još o odličnim voditeljima i njihovim haljinama, ili odijelima, možemo do sutra. Za razliku od Barbare, Maju Šuput nitko ne važe, ona je uvijek kao Barbika, a i kreacije koje nosi na sebi toliko su žestoke, agresivne, revolucionarne, začuđujuće...

Sve na njoj vrišti od boja do kroja i da nije toliko pozitivno brbljava, možda je ne bismo ni čuli koliko bismo je samo gledali i odmjeravali je li ovaj put malo pretjerana haljina, malo prevelik izrez, malo prekratko i previše otvoreno, perika preteška ili preluda... I u svemu tome kao da svi zaboravljaju koliko je ova zapravo pjevačica odlična u voditeljskoj ulozi.

---

image

Maja Šuput i žiri ‘Supertalenta‘: kreacije koje nosi na sebi toliko su žestoke, agresivne, revolucionarne, začuđujuće

Nova TV
---

Zabavna, duhovita, radi odlično posao koji nije njezin primarni. Maju Šuput smo ovdje svrstali među voditelje, iako je na televiziji češće viđamo kao članicu žirija u zabavnim emisijama gdje ulogu dijeli s kolegicom i kolegama. Ali, recimo da je i ta sudačka uloga na neki način voditeljska, a članovi žirija su nam stalno pred očima pa sebi uzimamo pravo procjenjivati im dobar ili loš izgled.

Kad smo u sudačkim vodama, ne možemo ne primijetiti troje sudaca iz showa “Zvijezde pjevaju” - Danijelu Martinović, Marka Tolju i Marija Battifiacu. O njihovim sudačkim ulogama se dosta pisalo i govorilo, baš kao i o njihovoj odjeći. Danijela je opravama valjda trebala parirati raspojasanom izgledu Maje Šuput iz konkurentske kuće i showa, ali ako to i jest bila namjera, bila je loša. Ali su zato i Tolja i Battifiaca eventualne voditeljske nedostatke nadomjestili maštovitim stylingom i na neki način zasjenili kolegicu Martinović.

Moderno i s mjerom

Često je gledana i zabavna emisija “In Magazin”, gdje se smjenjuju voditeljice Mia Kovačić i Renata Končić Minea te nam baš svakodnevno na pladnju nude razloge za kritičko čavrljanje i ogovaranje pred malim ekranom. Više ih gledamo nego što ih čujemo, vjerojatno zbog ležernog sadržaja emisije, a njih dvije pak netko odijeva toliko različito da razliku morate primijetiti.

---

image

Mia Kovačić: mezimica ‘u garderobi‘

Nova TV
---

Obje su odlične voditeljice, nema što, ali čak i povremenim gledanjem zaključite da Mineu odijeva “maćeha”, a da je Mia mezimica “u garderobi”. Ali, sve je to stvar osobnog pogleda, pa evo na primjer ako mene pitate, jedva čekam vidjeti Sanju Doležal da vidim kakve će joj boje biti pregača. Ona, kao što znamo - kuha.

---

image

Sanja Doležal: vidljiva tek do struka, ali baš vidljiva

Nova TV
---

Vječno slatka, lijepo počešljana, simpatična, ali kako se svakodnevno uvjeravamo, odlična kuharica i voditeljica. Vidljiva tek do struka, ali baš vidljiva. I stavom i pregačom. I receptima. I pregačama. Sve je sa Sanjom točno onako kako treba biti. Jedino bi još uz recept mogla pripomenuti gdje se mogu kupiti njezine pregače. Eto, jedino to nedostaje.

Pa, opet ponavljamo, sretan spoj je kad se dobro poslože voditeljstvo i styling. Na primjer, Danieli Trbović gotovo da nema premca kad je riječ o odlično odrađenom poslu, a kod nje je styling “rame uz rame” s vođenjem. Duhovita i šarmantna voditeljica uvijek je savršeno odjevena, čak inspirativna. Ali, Danielu Trbović i čujemo i gledamo. Sve je za pet u njezinoj emisiji “5. com s Danielom”.

---

image

Daniela Trbović: kod nje je styling ‘rame uz rame‘ s vođenjem

Damir Krajac/Cropix
---

Televizijski show programi sami po sebi dopuštaju i zapravo nameću odjeću u prvi plan. Tu sve mora biti veselo i blještavo pa se odjeća bira drukčije nego za kakve druge emisije. Na primjer, voditeljica emisije “Potrošački kod” ne smije odjećom privlačiti pozornost, jer je gledateljima važan sadržaj. Takve emisije imaju publiku koja traži ozbiljne odgovore na mnoga svakodnevna životna pitanja, pa kad bi se voditeljica okitila perjem i kričavim bojama, razina sadržaja potpuno bi pala u vodu.

Slično je i s Dnevnicima, čekamo vijesti, tražimo ozbiljnost i istinu, a uz takav sadržaj od voditelja i voditeljica ne tražimo puno. Samo malo ozbiljnosti u radu i ponešto u izgledu. Nekako to mora ići zajedno. Voditelji Dnevnika uvijek ostavljaju određen dojam i ono što govore bit će uvjerljivije ako im je styling decentan, uredan, pristojan, ali i moderan.

---

image

Romina Knežić i Petar Pereža: voditeljski parovi na Novoj TV i radom i izgledom značajno su napredovali

Biljana Blivajs/Cropix
---

Ne previše, dovoljno je da nisu baš demode, a čak je i simpatično vidjeti koliko Petar Pereža vodi računa o svježe podšišanoj frizuri. Moderno i s mjerom, jer da je ošišan na “irokezu” - kao što se jednom ohrabrio Petar Vlahov pa pretjerao - kako bismo mogli čuti o ratu u Ukrajini kad nam oči bode voditeljeva frizura.

Da se razumijemo, nije frizura odraz voditeljskih sposobnosti, ali ljudi smo, uvijek gledamo “nevažne” stvari pa ne čujemo ono što je važno. Zanimljivo je i to što možemo uspoređivati i vođenje i styling u Dnevnicima vodećih televizijskih kuća. Pogledamo li unatrag nekoliko godina, moramo priznati da su voditeljski parovi na Novoj TV i radom i izgledom značajno napredovali.

Naš Rip Kirby

Kad smo prije dosta godina na istu ovu temu promatrali i analizirali styling voditelja Dnevnika, zaključili smo da su na Novoj imali komemorativni styling. Danas su moderniji i vedriji. Važno je ono kako voditelji, a tu su često i televizijski novinari, rade svoj posao.

---

image

Ema Branica: i stilom i načinom nas tjera da joj vjerujemo

Marko Miscevic/Cropix
---

Na primjer, Zrinka Grancarić je prije nekoliko godina prenosila neko važno svjetsko natjecanje u jedrenju. Nismo je vidjeli, samo smo je čuli, ali to je bilo dovoljno. Od tada i gorepotpisana sportska neznalica želi pratiti jedrenje. Poslije smo Zrinku češće vidjeli u ulozi voditeljice, a onda se i kod nje dogodio taj sretni spoj sposobnosti i stylinga.

Nama se dogodila spoznaja, a Zrinka Grancarić je i prije i poslije bila lice kakvo rado vidimo na televiziji. Jednostavno je volimo, baš kao i Emu Branicu. I stilom i načinom nas Branica tjera da joj vjerujemo, jer ipak je stasala u “Provjerenom”. Teško je iz “tiskanih” novinarskih redova suditi radu i stilu kolegama s televizije.

Da podsjetimo, nisu na televiziji svi samo voditelji i zabavljači, tamo rade i novinari. Mi iz tiska ili s radija smo s druge strane kamere ili mikrofona, nas se ne vidi, uglavnom, dok su kolege iz vizualnih medija izloženi modnom sudu i kad rade sasvim ozbiljne teme. Nepravedno ih je mjeriti što su odjenuli dok trče po terenu, ali ipak moramo izdvojiti samo jednog - Hrvoja Krešića.

---

image

Hrvoje Krešić: Gdje god bio i odakle god izvještavao, uvijek je u odijelu

Nova TV
---

Hrvoje Krešić je odličan reporter, vjerujemo mu, svaku njegovu riječ prihvaćamo kao istinu i ozbiljno ga shvaćamo. Znate zašto? Krešić je naš Rip Kirby. Između novinara i detektiva iz crtanih romana postoje dvije poveznice - sličan stil i istraživački rad. Gdje god bio i odakle god izvještavao, Krešić, odnosno Rip, uvijek je u odijelu. Cijeli njegov styling savršeno odgovara onome o čemu govori. I ne možemo ga drukčije zamisliti.

Dakle, osim što od televizijskih lica tražimo da besprijekorno rade svoj posao, isto očekujemo od njih i da nas se dojme, kako vođenjem, tako i stilom. Televizija je takav medij koji nam “daje slobodu” mjerkanja, vaganja, sudovanja... U svoja četiri zida i ponekad ovako, javno.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"TELEVIZIJA I MODA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8414"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}] [extra_fields_search] => TELEVIZIJA I MODA 2 0 8414 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2022-12-03 16:20:05 [created_by] => 3194 [created_by_alias] => Olgica Grizelj-Ivić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2022-12-03 16:58:00 [modified_by] => 3194 [publish_up] => 2022-12-03 16:27:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 1 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 4567 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Sretan spoj je kad se dobro poslože voditeljstvo i styling: naša modna kritičarka (pr)ocijenila je kako se odijevaju domaća TV lica, pročitajte koga je pohvalila [metakey] => TV voditeljice, tv voditelj, moda [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23887181.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23517596.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/20785282.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23253592.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23862384.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23862385.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23862386.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23862387.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23862388.jpg","\/images\/slike\/2022\/12\/03\/23545441.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["Shutterstock","Bruno Konjevic\/Cropix","Damir Krajac\/Cropix","Marko Miscevic\/Cropix","Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV","Nova TV","Biljana Blivajs\/Cropix"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Ilustracija<\/p>","

Barbara Kolar odli\u010dno nosi svaku opravu koju joj namijene tamo u televizijskoj garderobi<\/p>","

Daniela Trbovi\u0107: kod nje je styling \u2018rame uz rame\u2018 s vo\u0111enjem<\/p>","

Ema Branica: i stilom i na\u010dinom nas tjera da joj vjerujemo<\/p>","

Mia Kova\u010di\u0107: mezimica \u2018u garderobi\u2018<\/p>","

Hrvoje Kre\u0161i\u0107: Gdje god bio i odakle god izvje\u0161tavao, uvijek je u odijelu<\/p>","

Sanja Dole\u017eal: vidljiva tek do struka, ali ba\u0161 vidljiva<\/p>","

Maja \u0160uput i \u017eiri \u2018Supertalenta\u2018: kreacije koje nosi na sebi toliko su \u017eestoke, agresivne, revolucionarne, za\u010du\u0111uju\u0107e<\/p>","

Renata Kon\u010di\u0107 Minea: odli\u010dna voditeljica, ali...<\/p>","

Romina Kne\u017ei\u0107 i Petar Pere\u017ea: voditeljski parovi na Novoj TV i radom i izgledom zna\u010dajno su napredovali<\/p>"],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1920x1280","hd_23887181_1920.jpg":"1920x1080","k_23887181_1280.jpg":"1280x1280","k_23887181_1024.jpg":"1024x1024","k_23887181_640.jpg":"640x640","k_23887181_480.jpg":"480x480","k_23887181_340.jpg":"340x340","k_23887181_220.jpg":"220x220","o_23887181_1280.jpg":"1280x853","o_23887181_1024.jpg":"1024x682","o_23887181_640.jpg":"640x426","o_23887181_480.jpg":"480x320","o_23887181_340.jpg":"340x226","o_23887181_220.jpg":"220x146","h_23887181_1280.jpg":"1280x854","h_23887181_1024.jpg":"1024x683","h_23887181_640.jpg":"640x427","h_23887181_480.jpg":"480x320","h_23887181_340.jpg":"340x227","h_23887181_220.jpg":"220x147","pp_23887181_1280.jpg":"1280x1628","pp_23887181_1024.jpg":"1024x1303","pp_23887181_640.jpg":"640x814","pp_23887181_480.jpg":"480x611","pp_23887181_340.jpg":"340x432","pp_23887181_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1251","hd_23517596_1920.jpg":"1920x1080","k_23517596_1280.jpg":"1280x1280","k_23517596_1024.jpg":"1024x1024","k_23517596_640.jpg":"640x640","k_23517596_480.jpg":"480x480","k_23517596_340.jpg":"340x340","k_23517596_220.jpg":"220x220","o_23517596_1280.jpg":"1280x834","o_23517596_1024.jpg":"1024x667","o_23517596_640.jpg":"640x417","o_23517596_480.jpg":"480x312","o_23517596_340.jpg":"340x221","o_23517596_220.jpg":"220x143","h_23517596_1280.jpg":"1280x854","h_23517596_1024.jpg":"1024x683","h_23517596_640.jpg":"640x427","h_23517596_480.jpg":"480x320","h_23517596_340.jpg":"340x227","h_23517596_220.jpg":"220x147","pp_23517596_1280.jpg":"1280x1628","pp_23517596_1024.jpg":"1024x1303","pp_23517596_640.jpg":"640x814","pp_23517596_480.jpg":"480x611","pp_23517596_340.jpg":"340x432","pp_23517596_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_20785282_1920.jpg":"1920x1080","k_20785282_1280.jpg":"1280x1280","k_20785282_1024.jpg":"1024x1024","k_20785282_640.jpg":"640x640","k_20785282_480.jpg":"480x480","k_20785282_340.jpg":"340x340","k_20785282_220.jpg":"220x220","o_20785282_1280.jpg":"1280x854","o_20785282_1024.jpg":"1024x683","o_20785282_640.jpg":"640x427","o_20785282_480.jpg":"480x320","o_20785282_340.jpg":"340x226","o_20785282_220.jpg":"220x146","h_20785282_1280.jpg":"1280x854","h_20785282_1024.jpg":"1024x683","h_20785282_640.jpg":"640x427","h_20785282_480.jpg":"480x320","h_20785282_340.jpg":"340x227","h_20785282_220.jpg":"220x147","pp_20785282_1280.jpg":"1280x1628","pp_20785282_1024.jpg":"1024x1303","pp_20785282_640.jpg":"640x814","pp_20785282_480.jpg":"480x611","pp_20785282_340.jpg":"340x432","pp_20785282_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x2880","hd_23253592_1920.jpg":"1920x1080","k_23253592_1280.jpg":"1280x1280","k_23253592_1024.jpg":"1024x1024","k_23253592_640.jpg":"640x640","k_23253592_480.jpg":"480x480","k_23253592_340.jpg":"340x340","k_23253592_220.jpg":"220x220","o_23253592_1280.jpg":"1280x1920","o_23253592_1024.jpg":"1024x1536","o_23253592_640.jpg":"640x960","o_23253592_480.jpg":"480x720","o_23253592_340.jpg":"340x510","o_23253592_220.jpg":"220x330","h_23253592_1280.jpg":"1280x854","h_23253592_1024.jpg":"1024x683","h_23253592_640.jpg":"640x427","h_23253592_480.jpg":"480x320","h_23253592_340.jpg":"340x227","h_23253592_220.jpg":"220x147","pp_23253592_1280.jpg":"1280x1628","pp_23253592_1024.jpg":"1024x1303","pp_23253592_640.jpg":"640x814","pp_23253592_480.jpg":"480x611","pp_23253592_340.jpg":"340x432","pp_23253592_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23862384_1920.jpg":"1920x1080","k_23862384_1280.jpg":"1280x1280","k_23862384_1024.jpg":"1024x1024","k_23862384_640.jpg":"640x640","k_23862384_480.jpg":"480x480","k_23862384_340.jpg":"340x340","k_23862384_220.jpg":"220x220","o_23862384_1280.jpg":"1280x853","o_23862384_1024.jpg":"1024x682","o_23862384_640.jpg":"640x426","o_23862384_480.jpg":"480x320","o_23862384_340.jpg":"340x226","o_23862384_220.jpg":"220x146","h_23862384_1280.jpg":"1280x854","h_23862384_1024.jpg":"1024x683","h_23862384_640.jpg":"640x427","h_23862384_480.jpg":"480x320","h_23862384_340.jpg":"340x227","h_23862384_220.jpg":"220x147","pp_23862384_1280.jpg":"1280x1628","pp_23862384_1024.jpg":"1024x1303","pp_23862384_640.jpg":"640x814","pp_23862384_480.jpg":"480x611","pp_23862384_340.jpg":"340x432","pp_23862384_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1080x1080","hd_23862385_1920.jpg":"1920x1080","k_23862385_1280.jpg":"1280x1280","k_23862385_1024.jpg":"1024x1024","k_23862385_640.jpg":"640x640","k_23862385_480.jpg":"480x480","k_23862385_340.jpg":"340x340","k_23862385_220.jpg":"220x220","o_23862385_1280.jpg":"1280x1280","o_23862385_1024.jpg":"1024x1024","o_23862385_640.jpg":"640x640","o_23862385_480.jpg":"480x480","o_23862385_340.jpg":"340x340","o_23862385_220.jpg":"220x220","h_23862385_1280.jpg":"1280x854","h_23862385_1024.jpg":"1024x683","h_23862385_640.jpg":"640x427","h_23862385_480.jpg":"480x320","h_23862385_340.jpg":"340x227","h_23862385_220.jpg":"220x147","pp_23862385_1280.jpg":"1280x1628","pp_23862385_1024.jpg":"1024x1303","pp_23862385_640.jpg":"640x814","pp_23862385_480.jpg":"480x611","pp_23862385_340.jpg":"340x432","pp_23862385_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1281","hd_23862386_1920.jpg":"1920x1080","k_23862386_1280.jpg":"1280x1280","k_23862386_1024.jpg":"1024x1024","k_23862386_640.jpg":"640x640","k_23862386_480.jpg":"480x480","k_23862386_340.jpg":"340x340","k_23862386_220.jpg":"220x220","o_23862386_1280.jpg":"1280x854","o_23862386_1024.jpg":"1024x683","o_23862386_640.jpg":"640x427","o_23862386_480.jpg":"480x320","o_23862386_340.jpg":"340x226","o_23862386_220.jpg":"220x146","h_23862386_1280.jpg":"1280x854","h_23862386_1024.jpg":"1024x683","h_23862386_640.jpg":"640x427","h_23862386_480.jpg":"480x320","h_23862386_340.jpg":"340x227","h_23862386_220.jpg":"220x147","pp_23862386_1280.jpg":"1280x1628","pp_23862386_1024.jpg":"1024x1303","pp_23862386_640.jpg":"640x814","pp_23862386_480.jpg":"480x611","pp_23862386_340.jpg":"340x432","pp_23862386_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23862387_1920.jpg":"1920x1080","k_23862387_1280.jpg":"1280x1280","k_23862387_1024.jpg":"1024x1024","k_23862387_640.jpg":"640x640","k_23862387_480.jpg":"480x480","k_23862387_340.jpg":"340x340","k_23862387_220.jpg":"220x220","o_23862387_1280.jpg":"1280x853","o_23862387_1024.jpg":"1024x682","o_23862387_640.jpg":"640x426","o_23862387_480.jpg":"480x320","o_23862387_340.jpg":"340x226","o_23862387_220.jpg":"220x146","h_23862387_1280.jpg":"1280x854","h_23862387_1024.jpg":"1024x683","h_23862387_640.jpg":"640x427","h_23862387_480.jpg":"480x320","h_23862387_340.jpg":"340x227","h_23862387_220.jpg":"220x147","pp_23862387_1280.jpg":"1280x1628","pp_23862387_1024.jpg":"1024x1303","pp_23862387_640.jpg":"640x814","pp_23862387_480.jpg":"480x611","pp_23862387_340.jpg":"340x432","pp_23862387_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23862388_1920.jpg":"1920x1080","k_23862388_1280.jpg":"1280x1280","k_23862388_1024.jpg":"1024x1024","k_23862388_640.jpg":"640x640","k_23862388_480.jpg":"480x480","k_23862388_340.jpg":"340x340","k_23862388_220.jpg":"220x220","o_23862388_1280.jpg":"1280x853","o_23862388_1024.jpg":"1024x682","o_23862388_640.jpg":"640x426","o_23862388_480.jpg":"480x320","o_23862388_340.jpg":"340x226","o_23862388_220.jpg":"220x146","h_23862388_1280.jpg":"1280x854","h_23862388_1024.jpg":"1024x683","h_23862388_640.jpg":"640x427","h_23862388_480.jpg":"480x320","h_23862388_340.jpg":"340x227","h_23862388_220.jpg":"220x147","pp_23862388_1280.jpg":"1280x1628","pp_23862388_1024.jpg":"1024x1303","pp_23862388_640.jpg":"640x814","pp_23862388_480.jpg":"480x611","pp_23862388_340.jpg":"340x432","pp_23862388_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1280","hd_23545441_1920.jpg":"1920x1080","k_23545441_1280.jpg":"1280x1280","k_23545441_1024.jpg":"1024x1024","k_23545441_640.jpg":"640x640","k_23545441_480.jpg":"480x480","k_23545441_340.jpg":"340x340","k_23545441_220.jpg":"220x220","o_23545441_1280.jpg":"1280x853","o_23545441_1024.jpg":"1024x682","o_23545441_640.jpg":"640x426","o_23545441_480.jpg":"480x320","o_23545441_340.jpg":"340x226","o_23545441_220.jpg":"220x146","h_23545441_1280.jpg":"1280x854","h_23545441_1024.jpg":"1024x683","h_23545441_640.jpg":"640x427","h_23545441_480.jpg":"480x320","h_23545441_340.jpg":"340x227","h_23545441_220.jpg":"220x147","pp_23545441_1280.jpg":"1280x1628","pp_23545441_1024.jpg":"1024x1303","pp_23545441_640.jpg":"640x814","pp_23545441_480.jpg":"480x611","pp_23545441_340.jpg":"340x432","pp_23545441_220.jpg":"220x280"}]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 4627706 Threads: 4 Questions: 154251352 Slow queries: 66573 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 4577874 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 32 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front04 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/sretan-spoj-je-kad-se-dobro-posloze-voditeljstvo-i-styling-nasa-modna-kriticarka-pr-ocijenila-je-kako-se-odijevaju-domaca-tv-lica-procitajte-koga-je-pohvalila-1245897 [printLink] => /scena/showbiz/sretan-spoj-je-kad-se-dobro-posloze-voditeljstvo-i-styling-nasa-modna-kriticarka-pr-ocijenila-je-kako-se-odijevaju-domaca-tv-lica-procitajte-koga-je-pohvalila-1245897?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 448873 [name] => TV voditeljice [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => tv-voditeljice [link] => /tag/tv-voditeljice ) [1] => stdClass Object ( [id] => 693014 [name] => tv voditelj [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2022-10-05 12:51:45 [main_article_id] => 0 [alias] => tv-voditelj [link] => /tag/tv-voditelj ) [2] => stdClass Object ( [id] => 302705 [name] => moda [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => moda [link] => /tag/moda ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Naša modna kritičarka (pr)ocijenila je kako se odijevaju domaća TV lica, pročitajte koga je pohvalila: Uvijek kao Barbika, sve ‘vrišti‘, od boja do kroja... [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3194 [name] => Olgica Ivić Grizelj [username] => olgica-ivi-grizelj [email] => olgica-ivi-grizelj@sd.hr [password] => $2y$10$pDLtOGBvBqvwlrYwD9du6.i.DAKfdD9vF92yI0Lu.9KBu3Hy1XUmq [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/olgica-ivic-grizelj-3194 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1712 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/3cae59d70343ed833a8bdb63be15e211?s=100&default=https%3A%2F%2Ff04.slobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23887181.jpg [galleryCount] => 10 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => Shutterstock [mainImageDesc] =>

Ilustracija

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23887181.jpg [title] => Shutterstock

Ilustracija

) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23517596.jpg [title] => Bruno Konjevic/Cropix

Barbara Kolar odlično nosi svaku opravu koju joj namijene tamo u televizijskoj garderobi

) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/20785282.jpg [title] => Damir Krajac/Cropix

Daniela Trbović: kod nje je styling ‘rame uz rame‘ s vođenjem

) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23253592.jpg [title] => Marko Miscevic/Cropix

Ema Branica: i stilom i načinom nas tjera da joj vjerujemo

) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23862384.jpg [title] => Nova TV

Mia Kovačić: mezimica ‘u garderobi‘

) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23862385.jpg [title] => Nova TV

Hrvoje Krešić: Gdje god bio i odakle god izvještavao, uvijek je u odijelu

) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23862386.jpg [title] => Nova TV

Sanja Doležal: vidljiva tek do struka, ali baš vidljiva

) [7] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23862387.jpg [title] => Nova TV

Maja Šuput i žiri ‘Supertalenta‘: kreacije koje nosi na sebi toliko su žestoke, agresivne, revolucionarne, začuđujuće

) [8] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23862388.jpg [title] => Nova TV

Renata Končić Minea: odlična voditeljica, ali...

) [9] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2022/12/03/23545441.jpg [title] => Biljana Blivajs/Cropix

Romina Knežić i Petar Pereža: voditeljski parovi na Novoj TV i radom i izgledom značajno su napredovali

) ) [bgPosition] => [videoType] => allvideos [text] => {OCMSplitter}

Kad vam televizija postane glavni prozor u svijet, onda znate sve o programu pojedinih kuća, izgradili ste mišljenje o emisijima, pa tako i o voditeljima. Neki od njih česti su “gosti” u našim domovima pa o njima gradimo i svoju sliku.

Neki su omiljeni čak i bez nekog posebnog razloga, zbog drugih okrećete na drugi kanal, a zbog trećih jedva čekate da započne emisija kako biste vidjeli u što će biti odjevena voditeljica. Ili voditelj. Rjeđe ćemo, na žalost, razmišljati o tome koliko je pojedina voditeljica dobra u svojem poslu, a više o tome kako izgleda i što je odjenula u ovoj ili prošloj emisiji.

Malo pretjerana haljina

Evo vam najbolji primjer - Barbara Kolar. Izvrsna voditeljica, ljubaznog stava, glatke rečenice i govora, koncentrirana, drži sve konce u rukama, kroz cijelu emisiju i ne zamuca, ali nitko nigdje ne govori o tome. Svi, baš svi mediji Barbaru Kolar odoka važu već neko dulje vrijeme, jer najvažnija je stvar to što je “jako smršavjela” i sada “izgleda super”.

---

image

Barbara Kolar odlično nosi svaku opravu koju joj namijene tamo u televizijskoj garderobi

Bruno Konjevic/Cropix
---

Uz tu njezinu manju kilažu, prati se i u što su je odjenuli. Tako se kroz ovu zadnju sezonu showa “Zvijezde pjevaju” odmjeravalo koja joj je haljina bila bolja, ova u prošloj ili ona u pretprošloj emisiji? Ali, složit će se na kraju svi kako sada, kad ima manje kilograma, Barbara Kolar odlično nosi svaku opravu koju joj namijene tamo u televizijskoj garderobi. Kao, sada je Barbara super, jer dok je imala malo više kila, nije bila baš toliko dobra. Površnim promatračima kilaža, na žalost, određuje njezinu voditeljsku kvalitetu.

Ako ćemo još o odličnim voditeljima i njihovim haljinama, ili odijelima, možemo do sutra. Za razliku od Barbare, Maju Šuput nitko ne važe, ona je uvijek kao Barbika, a i kreacije koje nosi na sebi toliko su žestoke, agresivne, revolucionarne, začuđujuće...

Sve na njoj vrišti od boja do kroja i da nije toliko pozitivno brbljava, možda je ne bismo ni čuli koliko bismo je samo gledali i odmjeravali je li ovaj put malo pretjerana haljina, malo prevelik izrez, malo prekratko i previše otvoreno, perika preteška ili preluda... I u svemu tome kao da svi zaboravljaju koliko je ova zapravo pjevačica odlična u voditeljskoj ulozi.

---

image

Maja Šuput i žiri ‘Supertalenta‘: kreacije koje nosi na sebi toliko su žestoke, agresivne, revolucionarne, začuđujuće

Nova TV
---

Zabavna, duhovita, radi odlično posao koji nije njezin primarni. Maju Šuput smo ovdje svrstali među voditelje, iako je na televiziji češće viđamo kao članicu žirija u zabavnim emisijama gdje ulogu dijeli s kolegicom i kolegama. Ali, recimo da je i ta sudačka uloga na neki način voditeljska, a članovi žirija su nam stalno pred očima pa sebi uzimamo pravo procjenjivati im dobar ili loš izgled.

Kad smo u sudačkim vodama, ne možemo ne primijetiti troje sudaca iz showa “Zvijezde pjevaju” - Danijelu Martinović, Marka Tolju i Marija Battifiacu. O njihovim sudačkim ulogama se dosta pisalo i govorilo, baš kao i o njihovoj odjeći. Danijela je opravama valjda trebala parirati raspojasanom izgledu Maje Šuput iz konkurentske kuće i showa, ali ako to i jest bila namjera, bila je loša. Ali su zato i Tolja i Battifiaca eventualne voditeljske nedostatke nadomjestili maštovitim stylingom i na neki način zasjenili kolegicu Martinović.

Moderno i s mjerom

Često je gledana i zabavna emisija “In Magazin”, gdje se smjenjuju voditeljice Mia Kovačić i Renata Končić Minea te nam baš svakodnevno na pladnju nude razloge za kritičko čavrljanje i ogovaranje pred malim ekranom. Više ih gledamo nego što ih čujemo, vjerojatno zbog ležernog sadržaja emisije, a njih dvije pak netko odijeva toliko različito da razliku morate primijetiti.

---

image

Mia Kovačić: mezimica ‘u garderobi‘

Nova TV
---

Obje su odlične voditeljice, nema što, ali čak i povremenim gledanjem zaključite da Mineu odijeva “maćeha”, a da je Mia mezimica “u garderobi”. Ali, sve je to stvar osobnog pogleda, pa evo na primjer ako mene pitate, jedva čekam vidjeti Sanju Doležal da vidim kakve će joj boje biti pregača. Ona, kao što znamo - kuha.

---

image

Sanja Doležal: vidljiva tek do struka, ali baš vidljiva

Nova TV
---

Vječno slatka, lijepo počešljana, simpatična, ali kako se svakodnevno uvjeravamo, odlična kuharica i voditeljica. Vidljiva tek do struka, ali baš vidljiva. I stavom i pregačom. I receptima. I pregačama. Sve je sa Sanjom točno onako kako treba biti. Jedino bi još uz recept mogla pripomenuti gdje se mogu kupiti njezine pregače. Eto, jedino to nedostaje.

Pa, opet ponavljamo, sretan spoj je kad se dobro poslože voditeljstvo i styling. Na primjer, Danieli Trbović gotovo da nema premca kad je riječ o odlično odrađenom poslu, a kod nje je styling “rame uz rame” s vođenjem. Duhovita i šarmantna voditeljica uvijek je savršeno odjevena, čak inspirativna. Ali, Danielu Trbović i čujemo i gledamo. Sve je za pet u njezinoj emisiji “5. com s Danielom”.

---

image

Daniela Trbović: kod nje je styling ‘rame uz rame‘ s vođenjem

Damir Krajac/Cropix
---

Televizijski show programi sami po sebi dopuštaju i zapravo nameću odjeću u prvi plan. Tu sve mora biti veselo i blještavo pa se odjeća bira drukčije nego za kakve druge emisije. Na primjer, voditeljica emisije “Potrošački kod” ne smije odjećom privlačiti pozornost, jer je gledateljima važan sadržaj. Takve emisije imaju publiku koja traži ozbiljne odgovore na mnoga svakodnevna životna pitanja, pa kad bi se voditeljica okitila perjem i kričavim bojama, razina sadržaja potpuno bi pala u vodu.

Slično je i s Dnevnicima, čekamo vijesti, tražimo ozbiljnost i istinu, a uz takav sadržaj od voditelja i voditeljica ne tražimo puno. Samo malo ozbiljnosti u radu i ponešto u izgledu. Nekako to mora ići zajedno. Voditelji Dnevnika uvijek ostavljaju određen dojam i ono što govore bit će uvjerljivije ako im je styling decentan, uredan, pristojan, ali i moderan.

---

image

Romina Knežić i Petar Pereža: voditeljski parovi na Novoj TV i radom i izgledom značajno su napredovali

Biljana Blivajs/Cropix
---

Ne previše, dovoljno je da nisu baš demode, a čak je i simpatično vidjeti koliko Petar Pereža vodi računa o svježe podšišanoj frizuri. Moderno i s mjerom, jer da je ošišan na “irokezu” - kao što se jednom ohrabrio Petar Vlahov pa pretjerao - kako bismo mogli čuti o ratu u Ukrajini kad nam oči bode voditeljeva frizura.

Da se razumijemo, nije frizura odraz voditeljskih sposobnosti, ali ljudi smo, uvijek gledamo “nevažne” stvari pa ne čujemo ono što je važno. Zanimljivo je i to što možemo uspoređivati i vođenje i styling u Dnevnicima vodećih televizijskih kuća. Pogledamo li unatrag nekoliko godina, moramo priznati da su voditeljski parovi na Novoj TV i radom i izgledom značajno napredovali.

Naš Rip Kirby

Kad smo prije dosta godina na istu ovu temu promatrali i analizirali styling voditelja Dnevnika, zaključili smo da su na Novoj imali komemorativni styling. Danas su moderniji i vedriji. Važno je ono kako voditelji, a tu su često i televizijski novinari, rade svoj posao.

---

image

Ema Branica: i stilom i načinom nas tjera da joj vjerujemo

Marko Miscevic/Cropix
---

Na primjer, Zrinka Grancarić je prije nekoliko godina prenosila neko važno svjetsko natjecanje u jedrenju. Nismo je vidjeli, samo smo je čuli, ali to je bilo dovoljno. Od tada i gorepotpisana sportska neznalica želi pratiti jedrenje. Poslije smo Zrinku češće vidjeli u ulozi voditeljice, a onda se i kod nje dogodio taj sretni spoj sposobnosti i stylinga.

Nama se dogodila spoznaja, a Zrinka Grancarić je i prije i poslije bila lice kakvo rado vidimo na televiziji. Jednostavno je volimo, baš kao i Emu Branicu. I stilom i načinom nas Branica tjera da joj vjerujemo, jer ipak je stasala u “Provjerenom”. Teško je iz “tiskanih” novinarskih redova suditi radu i stilu kolegama s televizije.

Da podsjetimo, nisu na televiziji svi samo voditelji i zabavljači, tamo rade i novinari. Mi iz tiska ili s radija smo s druge strane kamere ili mikrofona, nas se ne vidi, uglavnom, dok su kolege iz vizualnih medija izloženi modnom sudu i kad rade sasvim ozbiljne teme. Nepravedno ih je mjeriti što su odjenuli dok trče po terenu, ali ipak moramo izdvojiti samo jednog - Hrvoja Krešića.

---

image

Hrvoje Krešić: Gdje god bio i odakle god izvještavao, uvijek je u odijelu

Nova TV
---

Hrvoje Krešić je odličan reporter, vjerujemo mu, svaku njegovu riječ prihvaćamo kao istinu i ozbiljno ga shvaćamo. Znate zašto? Krešić je naš Rip Kirby. Između novinara i detektiva iz crtanih romana postoje dvije poveznice - sličan stil i istraživački rad. Gdje god bio i odakle god izvještavao, Krešić, odnosno Rip, uvijek je u odijelu. Cijeli njegov styling savršeno odgovara onome o čemu govori. I ne možemo ga drukčije zamisliti.

Dakle, osim što od televizijskih lica tražimo da besprijekorno rade svoj posao, isto očekujemo od njih i da nas se dojme, kako vođenjem, tako i stilom. Televizija je takav medij koji nam “daje slobodu” mjerkanja, vaganja, sudovanja... U svoja četiri zida i ponekad ovako, javno.

[jcfields] => Array ( ) [event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
Shutterstock Bruno Konjevic/Cropix Damir Krajac/Cropix Marko Miscevic/Cropix Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV Nova TV Biljana Blivajs/Cropix
Shutterstock

Ilustracija

Bruno Konjevic/Cropix

Barbara Kolar odlično nosi svaku opravu koju joj namijene tamo u televizijskoj garderobi

Damir Krajac/Cropix

Daniela Trbović: kod nje je styling ‘rame uz rame‘ s vođenjem

Marko Miscevic/Cropix

Ema Branica: i stilom i načinom nas tjera da joj vjerujemo

Nova TV

Mia Kovačić: mezimica ‘u garderobi‘

Nova TV

Hrvoje Krešić: Gdje god bio i odakle god izvještavao, uvijek je u odijelu

Nova TV

Sanja Doležal: vidljiva tek do struka, ali baš vidljiva

Nova TV

Maja Šuput i žiri ‘Supertalenta‘: kreacije koje nosi na sebi toliko su žestoke, agresivne, revolucionarne, začuđujuće

Nova TV

Renata Končić Minea: odlična voditeljica, ali...

Biljana Blivajs/Cropix

Romina Knežić i Petar Pereža: voditeljski parovi na Novoj TV i radom i izgledom značajno su napredovali

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/sretan-spoj-je-kad-se-dobro-posloze-voditeljstvo-i-styling-nasa-modna-kriticarka-pr-ocijenila-je-kako-se-odijevaju-domaca-tv-lica-procitajte-koga-je-pohvalila-1245897 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=c0668b1ca77303eb93d05f2c85781b3ced88b5fe [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Na%C5%A1a+modna+kriti%C4%8Darka+%28pr%29ocijenila+je+kako+se+odijevaju+doma%C4%87a+TV+lica%2C+pro%C4%8Ditajte+koga+je+pohvalila%3A+Uvijek+kao+Barbika%2C+sve+%E2%80%98vri%C5%A1ti%E2%80%98%2C+od+boja+do+kroja...&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fsretan-spoj-je-kad-se-dobro-posloze-voditeljstvo-i-styling-nasa-modna-kriticarka-pr-ocijenila-je-kako-se-odijevaju-domaca-tv-lica-procitajte-koga-je-pohvalila-1245897 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Fsretan-spoj-je-kad-se-dobro-posloze-voditeljstvo-i-styling-nasa-modna-kriticarka-pr-ocijenila-je-kako-se-odijevaju-domaca-tv-lica-procitajte-koga-je-pohvalila-1245897 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"TELEVIZIJA I MODA"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"8414"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizTELEVIZIJA I MODA

Naša modna kritičarka (pr)ocijenila je kako se odijevaju domaća TV lica, pročitajte koga je pohvalila: Uvijek kao Barbika, sve ‘vrišti‘, od boja do kroja...

Piše Olgica Grizelj-Ivić
3. prosinca 2022. - 17:27

Kad vam televizija postane glavni prozor u svijet, onda znate sve o programu pojedinih kuća, izgradili ste mišljenje o emisijima, pa tako i o voditeljima. Neki od njih česti su “gosti” u našim domovima pa o njima gradimo i svoju sliku.

Neki su omiljeni čak i bez nekog posebnog razloga, zbog drugih okrećete na drugi kanal, a zbog trećih jedva čekate da započne emisija kako biste vidjeli u što će biti odjevena voditeljica. Ili voditelj. Rjeđe ćemo, na žalost, razmišljati o tome koliko je pojedina voditeljica dobra u svojem poslu, a više o tome kako izgleda i što je odjenula u ovoj ili prošloj emisiji.

Malo pretjerana haljina

Evo vam najbolji primjer - Barbara Kolar. Izvrsna voditeljica, ljubaznog stava, glatke rečenice i govora, koncentrirana, drži sve konce u...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. svibanj 2024 17:56