StoryEditorOCM
Showbizna dnu života

Sestra svjetski popularne pjevačice živi kao prosjakinja i nema zube: ‘Ostavila me kao psa, ništa mi nije dala‘

Piše MOZAIK SD
15. studenog 2023. - 09:44

Društvene mreže uzburkane su snimkom koju je objavila Alison Carey, starija sestra svjetski poznate pjevačice Mariah Carey.

U videu Alison otvoreno govori o svojoj teškoj životnoj situaciji, fokusirajući se na jedan posebno osjetljiv aspekt svog zdravlja - gubitak zuba.

Ova poruka izaziva snažne emocije, posebno zbog kontrasta između javne sestre Mariah Carey, čije se bogatstvo procjenjuje na zavidnih 340 milijuna dolara, piše kurir.rs.

Ovaj tragični jaz u njihovom odnosu postaje još očitiji s obzirom na dugogodišnji nesporazum između sestara koji datira iz 1990-ih. Alison je ranije javno govorila o svojim borbama, uključujući razdoblje prostitucije kao načina preživljavanja. Kako ova priča privlači pozornost, postavlja se pitanje: koliko daleko seže odgovornost slavnih prema njihovim obiteljima i što ova situacija otkriva o dinamici unutar obitelji Carey?

image
/Slobodna Dalmacija

Alison Carey, koja trenutno prolazi kroz teške trenutke, posebno ističe gubitak zuba. U videu koji je sada postao viralan, ona hrabro izjavljuje: "Ja sam Allison Carey, nažalost živim bez zuba. Nisam ih uspjela zamijeniti. Voljela bih da ih mogu zamijeniti, ali jednostavno nemam novac i stvari tako stoje.

Gotovo je nemoguće raditi neke bez zuba stvari. To je sve što stvarno imam za reći." Ovaj emotivni apel rasvjetljava ne samo fizičke izazove s kojima se suočava, već i šira društvena pitanja koja su duboko utkana u priču obitelji Carey.

Mariah Carey, svjetska glazbena ikona čije bogatstvo iznosi nevjerojatnih 340 milijuna dolara, više je puta javno isticala svoju karijeru i luksuzan način života.

@didyoucatchthis Alison Carey Updates Public, Says "She Can‘t Afford Teeth". #mariahcarey #foryou #xyzbca #trending ♬ original sound  - Did You Catch This?

No, ovaj posljednji događaj otkriva sjenu koja se nadvila nad njihove obiteljske odnose. Naime, sestre se nisu vidjele ni čule od devedesetih, a javnosti je i dalje nepoznat razlog razlaza. Njihov se odnos čini kao tragična priča o udaljenosti i nerazumijevanju, posebno s obzirom na trenutne poteškoće koje Alison otvoreno dijeli sa svijetom.

Ono što dodatno baca sjenu na ovu priču je Alisonino priznanje da se prostitucijom bavila kako bi preživjela. Također, ima problema sa zakonom, ovisna je o drogama i pripada okultnoj sekti.

Možda su to razlozi zašto je Mariah okrenula leđa sestri?

Ova ispovijest otvara vrata dubljem razmatranju društvenih izazova s ​​kojima se suočavaju članovi obitelji Carey, iako jedan od njih živi u svijetu slavnih i privilegiranog načina života. Pitanje koje se postavlja je dokle seže odgovornost slavnih prema obitelji, pogotovo kada se suočavaju s ozbiljnim životnim poteškoćama.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 13:45