StoryEditorOCM
ShowbizZANIMLJIV ADUT

S RTL-a otkrivaju da u ‘Tri, dva, jedan kuhaj!‘ stiže zgodni splitski vatrogasac Ante, a kako se snalazi za špaherom pokazat će i poznati kirurg. Evo kad kreće uzbudljiva sezona

Piše M.P.
25. siječnja 2022. - 13:42
Prim. dr. Antun Kljenak, dječji kirurg u Klinici za dječje bolesti krije brojne talente. Kuhanje je tek jedan od njihRTL Press

Sve je spremno za početak popularnog showa "Tri, dva, jedan – kuhaj!", tave, lonci i kuhače spremno čekaju nove kandidate pred kojima su napete kulinarske audicije u kojima će morati, ako žele prolaz dalje, pokazati talent.

Tijekom audicijskih epizoda, žiri u sastavu Željke Klemenčić, Ivana Pažanina i Tomislava Špičeka odabrat će one najbolje koji će zaslužiti ulazak u TOP 8 parova.

Svoju strast za kuhanjem tako će pred kamerama, između ostalih, pokazati i poznati dječji kirurg Antun Kljenak, Španjolac Juan Francisco Sanchez Gracia koji se iz Barcelone preselio u Istru zbog ljubavi, zgodni splitski vatrogasac Ante Batinić, kao i 74-godišnja umirovljenica Marija Bićanić, ujedno i najstarija natjecateljica sezone.

58-godišnji Antun Kljenak poznati je dječji kirur...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 23:10