StoryEditorOCM
ShowbizMNOŠTVO NOVOSTI

Procurili detalji o novoj sezoni serije ‘The White Lotus’: pet novih glumaca, a jedan od njih je i Miloš Biković

Piše SCENA SD
12. siječnja 2024. - 17:50
Glumac Miloš Biković snimljen u studenome 2023. u RusijiKommersant Photo Agency/Ddp Usa/Profimedia/Kommersant Photo Agency/ddp Usa/profimedia

Serija "The White Lotus" Mikea Whitea zaokružuje svoju glumačku ekipu treće sezone s Milošem Bikovićem, Christianom FriedelomMorganom O‘Reilly, Lekom Patravadijem i Shalini Peiris u novom nastavku koji će se snimati na Tajlandu.

Prva sezona nas je odvela na Havaje, druga na Siciliju, a sada se doznalo da će treća radnjom biti smještena na egzotični Tajland. Dugo se nagađalo kada će se krenuti sa snimanjem i tko će se naći u novoj glumačkoj postavi, a sada su obožavatelji saznali većinu detalja o snimanju ove super popularne HBO uspješnice.

Službeno je objavljena informacija da snimanje započinje u veljači ove godine, a otkriveno je i da će se radnja poigravati otkrivanjem spiritualnostima Dalekog Istoka. Pretpostavlja se da će biti ispunjena ubojstvima, preljubima, bizarnim prevratima i raznim drugim spletkama kao i do sada.

Snimanje je trebalo već odavno početi, ali sve je zastalo zbog velikog štrajka holivudskih filmskih djelatnika i scenarista 2023. godine. Zbog toga što će se nova sezona snimati tek ove godine, na malim ekranima bi trebala biti 2025.  godine.

Glumci Miloš, Christian, Morgan, Leko i Shalini pridružuju se Leslieju Bibbu, Jasonu Isaacu, Domu Hetrakulu, Michelle Monaghan, Parkeru Poseyju i Taymeu Thapthimthongu, a još uvijek ne zna se hoće li se vratiti najveća zvijezda prve dvije sezone, legendarna Jennifer Coolidge.

image

Milos Biković

Evgenya Novozhenina/Sputnik Via Afp

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 12:05