StoryEditorOCM
ShowbizŠOKIRALA VIJEŠĆU

Nakon impresivne karijere u Hollywoodu, Gwyneth Paltrow sada kaže: ‘Nitko me više nikada neće vidjeti‘

Piše SCENA SD
19. listopada 2023. - 12:55

Želi li se hollywoodska glumica Gwyneth Paltrow (51) potpuno oprostiti od svog života pod svjetlima reflektora? U novom intervjuu za časopis "Bustle" govori o svojim profesionalnim planovima, koji očito neće imati nikakve veze s projektima pred kamerom u budućnosti. "Doslovno ću nestati iz javnog života. Nitko me više nikada neće vidjeti", kaže Gwyneth.

Umjesto glume Gwyneth se planira usredotočiti na svoj lifestyle brend "Goop", koji proizvodi proizvode u području ljepote, mode, wellnessa i hrane i doma. Između ostalog, Paltrow je već izbacila na tržište predmete poput spreja koji odbija vampire, svijeće s mirisom vagine, vibratora od 10.000 dolara izrađenog od 24-karatnog zlata...

image

Gwyneth Paltrow

Lisa O‘connor/Afp

No, čini se da posao ide dobro, kako ikaže Paltrow. Uživa "biti kreativna, raditi u timu, biti oduševljena novim idejama, inovativna, razmišljati unaprijed". Ali očito joj treba više vremena. "U fazi sam u kojoj se osjećam kao da su stvari još kaotičnije jer sam toliko zauzeta", kaže ona.

"Moj sin i posinak su oboje u srednjoj školi, a ponekad se osjećam kao da je školovanje proces sam po sebi posao s punim radnim vremenom." Paltrow s bivšim suprugom Chrisom Martinom (46) ima dvoje djece, Applea (19) i Mosesa (17). Od 2018. u braku je s američkim scenaristom i redateljem Bradom Falchukom (52), koji je u brak doveo još dvoje djece.

image

Gwyneth Paltrow

Jon Kopaloff/Getty Images Via Afp

Paltrow se sama brine o kućanskim stvarima. Međutim, u tvrtki se također "puno toga događa", tako da ponekad doseže svoje granice. "Mislila sam da ću se u pedesetima iz nekog razloga smiriti. Stvarno ne znam zašto sam mislila da će se to dogoditi."

Ne čini se iznenađujućim da Paltrow želi promijeniti fokus karijere. 

image

Gwyneth Paltrow

Rick Bowmer/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 14:34