StoryEditorOCM
Showbiz‘MIŠKO MOJ‘

Jole otkrio u čemu mu sin najviše gušta, a njega to izluđuje: ‘Morao sam mu reći da ljeti dućani ne rade‘

Piše MOZAIK SD
29. srpnja 2023. - 11:17

Ljeto je za splitskog pjevača Jolu kombinacija gaža i obiteljskog odmora, a od tog "recepta" ne odskače ni ova sezona. Poznati glazbenik izbacio je novu pjesmu "Miško moj" koju mu je napisao Tonči Huljić za Melodije Jadrana, a povod je Jolina poštapalica.
- Ja imam poštapalicu već desetak godina, mene kad netko zove - ej miško moj, pliško moj, i govori Huljić, sad ću ti napraviti pjesmu ‘‘Miško moj‘, ja govorim nemoj molim te, jesmo se dogovorili da ćemo raditi jednog ozbiljnijeg Jolu‘‘ - kazao je Jole za IMagazin te nastavio.

image

Luciano Plazibat i Jole

PRIVATNI ALBUM

- Kaže on - bit će ozbiljna pjesma, ozbiljno ćeš morati pjevati, bit će ozbiljan tekst, ali ću ti ubaciti miška‘‘ - pojašnjava pjevač iz Zagvozda nastanak novog ljetnog hita.

Tatinim stopama je krenuo i sin koji već ima cijeli orkestar.

- On već ima klavijature i gitaru, bubnjeve, sad već moram ići kupiti trubu, ali sam mu objasnio da ljeti ne rade dućani jer nam je probio bubnjiće s bubnjevima.

Vadi krumpire

Ukoliko ne nastupa, Jole se vraća obiteljskim obavezama pa tako sve slobodno vrijeme provodi na imanju u Zagvozdu.
- Ja nisam svaki dan u polju, ali jesam li prije pet, šest dana vadio krumpire, jesam, i meni to odmara glavu. Nekome je to naporno, ali ja volim pomoći svojim roditeljimai braći. To mi je zadovoljstvo, to je moja didovina, i tako nekako pokušavam djeci objasniti i odakle je taj pomfri i lešo krumpir, i hvala Bogu da još imamo 80 posto svega, najviše zahvaljujući mojim roditeljima - priča Jole. 

image

Jole u videospotu

PRIVATNI ALBUM

Nađe vremena i za ljetne radosti s djecom.

- Odvesti maloga ujutro na more prije nego što počnu one velike vrućine, on se voli kupati, ja ne znam jesam li se ikad u životu sunčao koliko ovo i prošlo ljeto‘ - kazao je Jole za InMagazin dodajući da ga uskoro čekaju nastupi do Dalmaciji.

- Ja uvijek dam sve od sebe, trudim se uvijek kao da sam prvi put u životu izašao na stage, najvažnije je da me služi zdravlje, ne samo mene nego i moje momke oko mene, ja jednostavno to volim-  zaključio je Jole.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. svibanj 2024 07:52