StoryEditorOCM
ShowbizNAPOKON

Iz Britanije stiže vijest: Victoria Beckham nastupit će s ostalim članicama Spice Girls povodom 30. godišnjice grupe

Piše SCENA SD
15. srpnja 2023. - 12:46
Članice grupe u društvu britanskog princa Charlesa 1997. godinePhotoshot/Avalon/Profimedia/Photoshot/avalon/profimedia

Sljedeće godine Spice Girls proslavit će 30 godina postojanja. Navodno su iza kulisa u tijeku pregovori da će se grupa vrati na pozornicu prvi put od 2012. godine - uključujući Victoriju Beckham (49). Kako piše britanski "Sun", planira se vrlo poseban događaj: nastup na Glastonbury festivalu.

image

Spice World

Ifa Film/United Archives/Profimedia/Ifa Film/united Archives/profimedia

Posljednjih godina nagađalo se o ponovnom okupljanju sa svim članovima. Članice Spice Girls, koje su imale najveće uspjehe 90-ih, imale su bez Victorie Beckman pet puta nastupe na pozornici od 2012. godine. Izvodile su svoje hitove i na ceremoniji zatvaranja Olimpijskih igara u Londonu. "The Sun" sada tvrdi da se već šest mjeseci vode pregovori o  povratku  svih pet članica grupe. Emma Bunton (47), Geri Horner (50), Melanie Brown (48) i Melanie Chisholm (49) već su, navodno, dogovorile datume turneje 2024. godine. Victoria Beckham, koja posljednjih godina nije nastupala s grupom, također je donijela svoje "ideje na stol".

U skladu s tim, bivša ženska skupina razmišlja o nastupu na poznatoj pozornici Pyramid u Glastonburyju. Novine citiraju izvor koji kaže: "Posljednjih godina Spice Girls su uvijek bile samo četverac, ali prvi put nakon dugo vremena, Victoria se sada uključuje i uzbuđena je što će proslaviti revolucionarnu 30. godišnjicu."

image

Geri Horner, Emma Bunton, Melanie C, Victoria Beckham, Mel Bu filmu Spice World (1997). 

Supplied By Lmk/Landmark/Profimedia/Supplied By Lmk/landmark/profimedia

"Neće biti novih pjesama i Victoria tvrdi da ne želi nastupati uživo ako se ne pojavi nevjerojatno uzbudljiva prilika koja se pruža jednom u životu. Skupina je vodila razgovore kako bi mogli biti glavna zvijezda u Glastonburyju i to bi odgovaralo Victorijinoj ‘cool‘ estetici." Mel C potaknula je glasine još u svibnju svojim solo nastupom na festivalu. Prema "The Sunu", rekla je: "Sve Spice Girls voljele bi pjevati u Glastonburyju , to je istina. Kao što sam rekla publici kad sam pjevala neke pjesme Spice Girls, ‘Malo zagrijavanja za sljedeću godinu?‘" Tada je već izjavila da je velika objava neminovna.

Osim ponovnog okupljanja, u ladici se očito nalaze i drugi planovi Spice Girls: Mogao bi se raditi TV dokumentarac s nikad viđenim snimkama. Navodno su Netflix i Apple TV zainteresirani za osiguranje prava snimanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
30. travanj 2024 05:16