StoryEditorOCM
ShowbizSASVIM OTVORENO

Gwyneth Paltrow o seksu s Pittom i Affleckom: ‘Brad je bio romantičniji, Ben tehnički odličan‘

Piše SCENA SD
3. svibnja 2023. - 17:06

Alex Cooper (28) poznata je po tome što je goste svog podcasta "Call her Daddy" često gnjavila indiskretnim pitanjima o njihovom seksualnom životu. U svojoj posljednjoj emisiji pitala je Gwyneth Paltrow (50) o njezinom ljubavnom životu s Bradom Pittom (59) i Benom Affleckom (50).

image

Brad Pitt

Starpix/Apa-picturedesk Via Afp

Glumica je bila u vezi s Bradom Pittom između 1994. i 1997., ali je prekinula zaruke jer se tada osjećala premlado da bi se udala. Nakon prekida imala je trogodišnju vezu s Benom Affleckom.

Odmah na početku razgovora, znatiželjna podcasterica izazvala je svoju slavnu gošću da ocijeni koji je od dva bivša dečka bolji u krevetu. Međutim, nakon kratkog trenutka sramote ("Ne mogu vjerovati da moja kći ovo sluša ..."), Paltrow se odgovorila.

"Stvarno je teško. Brad je bio savršena kemija, ljubavmog života. A Ben je bio tehnički izvanredan."

image

Ben Affleck

Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

U drugim pitanjima također je razjašnjeno koji je bivši romantičniji (Brad), tko ju je više nasmijavao (Ben) i s kim je bilo više svađa (Ben). Na pitanje tko se od njih dvojice bolje ljubi, dala je diplomatski odgovor: "Oboje su se dobro ljubili."

Paltrowin odgovor na pitanje tko od njih dvojice misli da je bolji glumac možda nije zadovoljio Bena Afflecka. Glumica je objasnila: "Oboje su tako talentirani. A Ben je veliki pisac i redatelj. Ali mislim da bih rekla da je Brad bolji glumac. Kad pomislite na sve različite uloge koje je odigrao."

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 12:43