stdClass Object ( [id] => 1305061 [title] => Fanovi ‘Zlatnog kaveza‘ bit će oduševljeni: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu! [alias] => fanovi-zlatnog-kaveza-bit-ce-odusevljeni-ferit-i-sejran-vole-se-i-u-stvarnom-zivotu [catid] => 262 [published] => 1 [introtext] => [fulltext] =>

Oni koji su imali prilike upoznati mladog šarmantnog turskoga glumca Merta Ramazana Demira (25) slažu se u jednom – potpuna je suprotnost liku dokonog razvratnog i razmaženog bogataša Ferita Korhana kojeg je utjelovio u “Zlatnom kavezu”, hit seriji koju svaku večer na Novoj TV prati više od pola milijuna Hrvata. Skroman je, pristojan i radišan, iako su ga povezivali s mnogim djevojkama, pa i s partnericom iz serijala, glumac je cijelo vrijeme tvrdio da je slobodan.

---

image

Voli putovanja i fotografije

NOVA TV PRESS
---

Ali sada je na vidjelo izišla prava istina: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu, ne samo u “Zlatnom kavezu”! Neki će reći to je marketinški trik, jer nedavno su turski novinari pisali da je Mert zapravo gay, no mnogi su uvjereni da su glumci uistinu zajedno, pošto na malim ekranima imaju kemiju kakvu je uistinu teško odglumiti. Znamo svi da slike govore više od tisuću riječi, a fotografije na kojima su nedavno uhvaćeni Afra Saraçoglu (Sejran) i Mert Ramazan Demir, upravo su takve.

Novopečeni par snimljen je u luksuznom odmaralištu u gradu Fethiye, popularnoj turskoj destinaciji na Sredozemnom moru. Uhvaćeni su kako sretni i dobro raspoloženi razmjenjuju nježnosti dok se kupaju.

Vijest da su svoju ljubav prenijeli iz serije u stvarni život poput bombe je odjeknula turskim medijskim prostorom, pa Afru i Merta koje na jesen čeka snimanje druge sezone “Zlatnog kaveza” paparazzi posljednjih dana prate u stopu. Oni se još nisu službeno oglašavali oko svega niti su davali izjave na tu temu. Moguće i zbog toga jer su se pojavile glasine da je Afra zbog partnera iz serije ostavila svog dečka, njegova kolegu i imenjaka Merta Yazıcıoglua.

Samo kolege? Mo’š mislit...

– Afra i ja smo samo kolege koji se odlično slažu, još donedavno je komentirao Mert Ramazan Demir, kojem su se pripisivale veze i s brojnim drugim atraktivnim djevojkama. Pa tako i s plavokosom turskom influencericom Ayşe Fatmom Aslanpay, što njih dvoje nisu ni potvrdili, ali ni opovrgnuli. Glumac kaže da ga može privući prirodna i autentična žena koja se bavi fizičkom aktivnošću, baš kao i on, jer obožava plivanje, boks, stolni tenis, košarku i nogomet.

---

image
NOVA TV PRESS
---

Da nije postao glumac, kaže, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš. Mert je odrastao u gradu Şileu nedaleko od Istanbula, kao peto dijete trgovca i domaćice, a u glumu se zaljubio sa sedamnaest godina.

– U to vrijeme sam živio s bratom koji je studirao u gradu Denizliju. S iskrenom znatiželjom i interesom čitao sam Hamleta i ponavljao njegove rečenice u sobi. Vjerujem da je to bio trenutak kad sam shvatio da želim biti glumac. Naravno da su na razvoj moje osobnosti utjecali roditelji, ali u umjetničkom smislu sam se trudio izgraditi sam. Ta moja borba traje i danas, kazao je glumac koji je visok 178 centimetara, a njegove tople tamne oči ženama su naprosto neodoljive.

Studirao je komunikologiju i pohađao satove glume u školi hollywoodsk​e glumice i redateljice Michelle Danner. Prvu manju ulogu u karijeri dobio je 2008. u serijalu “Arka sokaklar” (Sporedne ulice), a sporedni lik je bio i u nezavisnom filmu “I Am You” (Ja sam ti) iz 2019. godine. Riječ je o izbjegličkoj drami afganistanske redateljice Sonie Nassery Cole, koja je bila nominirana za Zlatni globus u kategoriji najboljeg stranog filma. Godinu dana kasnije dobiva ulogu u serijalu “Ögretmen” (Profesor), gdje je glumila i njegova sadašnja djevojka i TV partnerica Afra Saraçoglu, ali je gledanost bila loša pa je snimanje završeno prije planiranog roka. Međutim producentu Onuru Güvenatamu se svidjela kemija Merta i Afre pa im je lani ponudio glavne uloge u “Zlatnom kavezu” čija je prva sezona, koja je u Turskoj nedavno završila s emitiranjem, postala globalni hit, a Mert i Afra u svojoj zemlji jedni od najpopularnijih i najplaćenijih glumaca mlađe generacije.

Slojevit mladić

– Prvi tjedan na setu bio mi je težak, jer se na snimanju ovakvog serijala sve odvija vrlo brzo i u trenu se možeš zateći nespreman. Ta me brzina u početku plašila, no kasnije sam se naviknuo i počelo mi se sviđati. Ferit je vrlo slojevit, on je mladić koji ima svoje hrabrosti i strahove,no te strahove uporno potiskuje i pravi se frajer.

Meni je najuzbudljivija strana nekog lika to što ga mogu oblikovati prema vlastitoj želji. Naravno da ne zanemarujem zahtjeve scenarija, ali najviše me raduje lutanje unutar uloge – govori Mert i dodaje kako se prije snimanja opušta uz glazbu i toga dana je koncentriran samo na posao.

– Kad to činim prije scene,na neki način pronalazim sebe.No, naravno, prije dolaska na set, uvježbam ulogu koliko je god moguće. Vježba me dovodi do praga, a koncentracija koju prije snimanja dobijem glazbom vodi me preko njega. Ja volim da se život odvija sam od sebe; uzbuđuju me novi osjećaji i iskustva. Usrećuje me osjećaj zadovoljstva koji dobivam od posla i života. A kad je riječ o žalosti, ne znam. Jesam osjećajan, ali nisam melankolična osoba – kazao je.

Svjestan je da je uloga Ferita promijenila njegov život.

---

image
NOVA TV PRESS
---

– Ovo je tako čudno. Nakon godinu dana igranja te uloge i toliko sati svi me pitaju jesu li Ferit i Mert iste osobe. Ali upravo suprotno, prije negoli je ovaj projekt počeo, ja sam bio sasvim drugačiji muškarac. No kada sam počeo igrati Ferita, polako sam postao on tijekom procesa. Ponašam se kao Ferit u svom svakodnevnom životu. Mijenjam se ovisno o Feritovu raspoloženju. Nekad, ako je taj dan na redu scena s razmaženim Feritom, postanem razmaženo dijete! Ako će biti ljut ili vikati na nekoga, ja ću provesti ostatak dana ljut – otkriva Mert.

– Svakog tjedna, s novim scenarijem, upoznajem drukčije dijelove Ferita. Svakog tjedna kažem: “Wow, je li on doista takav?” Nakon što sam upoznao novu stranu njega. Generalno, Ferit je razmažen, samodopadan, čak i previše samodopadan do razine narcizma.

Ne uvažava ničije mišljenje osim svojeg, ne cijeni ništa. Najviše cijeni svojeg djeda, u kojem vidi najveći autoritet. Osim njega, spreman je odustati od bilo koga. Nakon što dobije ono što hoće, nastavlja sa svojim životom. Iskreno, u početku nisam vjerovao da će serija biti toliki hit. Naravno da sam znao da će biti dobar projekt, ali nisam očekivao da će biti toliko dobar i jako popularan širom svijeta. S vremenom sam shvatio da je tim s kojim radim jako dobar. Da cast odgovara perfektno. Vidio sam to kako je vrijeme prolazilo. Kasnije sam rekao sebi: “Ok, ovaj je projekt golem!”

Oslobodio se kalupa

Kad ne radi, voli dugo spavati ili cijeli dan gledati filmove, fan je Daniela Day Lewisa i Leonarda DiCaprija, a vesele ga i putovanja te fotografiranje. Gurman je pa uz tursku voli i talijansku, francusku i japansku kuhinju, no kako bi i dalje imao isklesano tijelo, izbjegava nezdravu hranu.

---

image

Da nije postao glumac, kaže, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš

NOVA TV PRESS
---

– Naravno da imam mnogo snova i trebam još puno raditi kako bih ih ostvario. Za njih moram pripremiti svoj um, tijelo i duh.

Želio bih glumiti, ali i pisati vlastite projekte kako bi sva kreativnost bila u mojim rukama. Volim da se život odvija sam od sebe, no uzbuđuju me novi osjećaji i iskustva. Usrećuje me strast koju dobivam od posla i života i želim ga živjeti punim plućima jer je samo jedan – rekao je jednom prilikom Mert Ramazan Demir.

– U životu čovjekovo prepoznavanje razlike između istine i laži ovisi o tome koliko čovjek poznaje sebe. Razliku između istine i laži prepoznajemo samo ako smo u miru sa sobom. Kad sam se ja pomirio s osjećajima, kojih sam se najviše bojao i koje sam najmanje volio, u mom je životu sve postalo drukčije. Kad sam prihvatio svoje osjećaje, pomirio sam se sa sobom, a kad sam se pomirio sa sobom, pomirio sam se s ljudima.

Da bi se pomirio sa sobom, moraš poznavati sebe i osloboditi se nekih vjerovanja. Kad se oslobodiš kalupa razmišljanja, počinješ uistinu upoznavati sebe. To zapravo na neki način znači i poništiti sve izvan sebe. Razmišljanje o tome hoće li se obitelj ponositi tobom treba odložiti na stranu – pomalo u filozofskom tonu zaključuje popularni glumac.

[video] => [gallery] => [extra_fields] => [{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"MAŠALA!"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7957"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}] [extra_fields_search] => MAŠALA! 2 0 7957 2 2 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 1 [created] => 2023-07-06 21:52:13 [created_by] => 3225 [created_by_alias] => Vinko Paić [checked_out] => 0 [checked_out_time] => 0000-00-00 00:00:00 [modified] => 2023-07-09 13:32:00 [modified_by] => 0 [publish_up] => 2023-07-09 13:32:00 [publish_down] => 0000-00-00 00:00:00 [trash] => 0 [access] => 1 [ordering] => 0 [featured] => 1 [featured_ordering] => 0 [image_caption] => [image_credits] => [video_caption] => [video_credits] => [hits] => 0 [params] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( [enable_css] => 1 [jQueryHandling] => 1.8remote [backendJQueryHandling] => remote [userName] => 1 [userImage] => 1 [userDescription] => 1 [userURL] => 1 [userEmail] => 0 [userFeedLink] => 1 [userFeedIcon] => 1 [userItemCount] => 30 [userItemTitle] => 1 [userItemTitleLinked] => 1 [userItemDateCreated] => 1 [userItemImage] => 1 [userItemIntroText] => 1 [userItemCategory] => 1 [userItemTags] => 1 [userItemCommentsAnchor] => 1 [userItemReadMore] => 1 [userItemOCMPlugins] => 1 [authorsListLimit] => 61 [tagItemCount] => 61 [tagItemTitle] => 1 [tagItemTitleLinked] => 1 [tagItemDateCreated] => 1 [tagItemImage] => 1 [tagItemIntroText] => 1 [tagItemCategory] => 1 [tagItemReadMore] => 1 [tagItemExtraFields] => 1 [tagOrdering] => [tagFeedLink] => 1 [tagFeedIcon] => 1 [genericItemCount] => 61 [genericItemTitle] => 1 [genericItemTitleLinked] => 1 [genericItemDateCreated] => 1 [genericItemImage] => 1 [genericItemIntroText] => 1 [genericItemCategory] => 1 [genericItemReadMore] => 1 [genericItemExtraFields] => 1 [genericFeedLink] => 1 [genericFeedIcon] => 1 [instantArticlesLimit] => 100 [instantArticlesExtraField] => 87 [instantArticlesExtraFieldON] => 2 [instantArticlesCategoriesChildren] => 0 [instantArticlesTitle] => [instantArticlesDescription] => [mainTagCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 396 [2] => 383 [3] => 424 [4] => 250 [5] => 251 [6] => 452 [7] => 252 [8] => 477 [9] => 253 [10] => 254 [11] => 255 [12] => 483 [13] => 256 [14] => 300 [15] => 257 [16] => 258 [17] => 260 ) [relatedItemsCategoriesChildren] => 1 [mobileJsonCustomHomepage] => 0 [mobileJsonQuoteModule] => 0 [mobileJsonWeatherModule] => 0 [mobileJsonLimit] => [mobileJsonObituary] => 0 [mobileApi2Enabled] => 1 [mobileApi2UserAgent] => OCM Mobile Articles [mobileApi2ImagePrefix] => h [mobileApi2ImageSuffix] => 1280 [mobileApi2DefaultAuthorImage] => /images/jpgs/user_face.jpg [mobileApi2TagLimit] => 50 [mobileApi2TagOrdering] => publishUp [mobileApi2TagCategories] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategories0] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 101 [mobileApi2TagExcludeCategories] => Array ( [0] => 318 [1] => 323 [2] => 301 [3] => 406 [4] => 417 ) ) [mobileApi2TagCategories1] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 328 ) [mobileApi2TagCategories2] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 329 ) [mobileApi2TagCategories3] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 327 ) [mobileApi2TagCategories4] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 478 ) [mobileApi2TagCategories5] => stdClass Object ( [mobileApi2TagCategoriesMenuitem] => 494 ) ) [mobileApi2TagsSearchLimit] => 200 [mainFeedCategories] => Array ( [0] => 240 ) [feedLimit] => 50 [mostPopularFeedLimit] => 20 [feedItemImage] => 0 [feedImgSize] => S [feedItemIntroText] => 0 [feedTextWordLimit] => [feedItemFullText] => 1 [feedTextCharacterLimit] => 300 [feedItemSubtitle] => 1 [feedItemAuthor] => 0 [feedTtl] => 60 [feedDescription] => RSS feeds for Slobodna Dalmacija [feedItemTags] => 0 [feedItemVideo] => 0 [feedItemGallery] => 0 [feedItemAttachments] => 0 [feedBogusEmail] => [feedTopModules] => Array ( [0] => 105 ) [feedTopFbExcludeCategories] => Array ( [0] => 243 [1] => 353 [2] => 333 ) [introTextCleanup] => 0 [introTextCleanupExcludeTags] => [introTextCleanupTagAttr] => [fullTextCleanup] => 0 [fullTextCleanupExcludeTags] => [fullTextCleanupTagAttr] => [xssFiltering] => 0 [linkPopupWidth] => 900 [linkPopupHeight] => 600 [imagesQuality] => 100 [itemImageXS] => 100 [itemImageS] => 200 [itemImageM] => 400 [itemImageL] => 600 [itemImageXL] => 900 [itemImageGeneric] => 300 [catImageWidth] => 100 [catImageDefault] => 1 [userImageWidth] => 100 [userImageDefault] => 1 [commenterImgWidth] => 48 [onlineImageEditor] => sumopaint [imageTimestamp] => 0 [imageMemoryLimit] => [socialButtonCode] => [twitterUsername] => [facebookMetatags] => 1 [facebookImage] => Medium [comments] => 1 [commentsOrdering] => DESC [commentsLimit] => 10 [commentsFormPosition] => below [commentsPublishing] => 0 [commentsReporting] => 2 [commentsReportRecipient] => [inlineCommentsModeration] => 0 [gravatar] => 1 [antispam] => 0 [recaptchaForRegistered] => 1 [akismetForRegistered] => 1 [commentsFormNotes] => 1 [commentsFormNotesText] => [frontendEditing] => 1 [showImageTab] => 1 [showImageGalleryTab] => 1 [showVideoTab] => 1 [showExtraFieldsTab] => 1 [showAttachmentsTab] => 1 [showOCMPlugins] => 1 [sideBarDisplayFrontend] => 0 [staticURL] => https://static.slobodnadalmacija.hr [siteURL] => https://slobodnadalmacija.hr [sseHost] => sse.slobodnadalmacija.hr [lockingArticlesCategories] => Array ( [0] => 119 [1] => 424 [2] => 250 [3] => 251 [4] => 452 [5] => 252 [6] => 477 [7] => 253 [8] => 254 [9] => 255 [10] => 483 [11] => 256 [12] => 257 [13] => 258 [14] => 260 ) [lockingArticlesUnit] => YEAR [lockingArticlesQuantity] => 1 [photoGalleryExtraField] => 63 [photoGalleryExtraFieldON] => 2 [videoGalleryExtraField] => 67 [videoGalleryExtraFieldON] => 2 [tickerModules] => Array ( [0] => 408 [1] => 409 ) [gaEmail] => [mergeEditors] => 1 [sideBarDisplay] => 1 [attachmentsFolder] => [hideImportButton] => 0 [googleSearch] => 0 [googleSearchContainer] => ocmGoogleSearchContainer [OCMUserProfile] => 1 [OCMUserGroup] => 4 [redirect] => 101 [adminSearch] => simple [cookieDomain] => [gatherStatistics] => 1 [article_preview_ocm_category_id] => [taggingSystem] => 1 [lockTags] => 0 [showTagFilter] => 0 [ocmTagNorm] => 0 [ocmTagNormCase] => lower [ocmTagNormAdditionalReplacements] => [recaptcha_public_key] => marko_margeta [recaptcha_private_key] => zoey2013 [recaptcha_theme] => clean [recaptchaV2] => 1 [recaptchaOnRegistration] => 0 [akismetApiKey] => [stopForumSpam] => 0 [stopForumSpamApiKey] => [showItemsCounterAdmin] => 1 [showChildCatItems] => 1 [disableCompactOrdering] => 0 [metaDescLimit] => 150 [enforceSEFReplacements] => 0 [SEFReplacements] => À|A, Á|A, Â|A, Ã|A, Ä|A, Å|A, à|a, á|a, â|a, ã|a, ä|a, å|a, Ā|A, ā|a, Ă|A, ă|a, Ą|A, ą|a, Ç|C, ç|c, Ć|C, ć|c, Ĉ|C, ĉ|c, Ċ|C, ċ|c, Č|C, č|c, Ð|D, ð|d, Ď|D, ď|d, Đ|D, đ|d, È|E, É|E, Ê|E, Ë|E, è|e, é|e, ê|e, ë|e, Ē|E, ē|e, Ĕ|E, ĕ|e, Ė|E, ė|e, Ę|E, ę|e, Ě|E, ě|e, Ĝ|G, ĝ|g, Ğ|G, ğ|g, Ġ|G, ġ|g, Ģ|G, ģ|g, Ĥ|H, ĥ|h, Ħ|H, ħ|h, Ì|I, Í|I, Î|I, Ï|I, ì|i, í|i, î|i, ï|i, Ĩ|I, ĩ|i, Ī|I, ī|i, Ĭ|I, ĭ|i, Į|I, į|i, İ|I, ı|i, Ĵ|J, ĵ|j, Ķ|K, ķ|k, ĸ|k, Ĺ|L, ĺ|l, Ļ|L, ļ|l, Ľ|L, ľ|l, Ŀ|L, ŀ|l, Ł|L, ł|l, Ñ|N, ñ|n, Ń|N, ń|n, Ņ|N, ņ|n, Ň|N, ň|n, ʼn|n, Ŋ|N, ŋ|n, Ò|O, Ó|O, Ô|O, Õ|O, Ö|O, Ø|O, ò|o, ó|o, ô|o, õ|o, ö|o, ø|o, Ō|O, ō|o, Ŏ|O, ŏ|o, Ő|O, ő|o, Ŕ|R, ŕ|r, Ŗ|R, ŗ|r, Ř|R, ř|r, Ś|S, ś|s, Ŝ|S, ŝ|s, Ş|S, ş|s, Š|S, š|s, ſ|s, Ţ|T, ţ|t, Ť|T, ť|t, Ŧ|T, ŧ|t, Ù|U, Ú|U, Û|U, Ü|U, ù|u, ú|u, û|u, ü|u, Ũ|U, ũ|u, Ū|U, ū|u, Ŭ|U, ŭ|u, Ů|U, ů|u, Ű|U, ű|u, Ų|U, ų|u, Ŵ|W, ŵ|w, Ý|Y, ý|y, ÿ|y, Ŷ|Y, ŷ|y, Ÿ|Y, Ź|Z, ź|z, Ż|Z, ż|z, Ž|Z, ž|z, α|a, β|b, γ|g, δ|d, ε|e, ζ|z, η|h, θ|th, ι|i, κ|k, λ|l, μ|m, ν|n, ξ|x, ο|o, π|p, ρ|r, σ|s, τ|t, υ|y, φ|f, χ|ch, ψ|ps, ω|w, Α|A, Β|B, Γ|G, Δ|D, Ε|E, Ζ|Z, Η|H, Θ|Th, Ι|I, Κ|K, Λ|L, Μ|M, Ξ|X, Ο|O, Π|P, Ρ|R, Σ|S, Τ|T, Υ|Y, Φ|F, Χ|Ch, Ψ|Ps, Ω|W, ά|a, έ|e, ή|h, ί|i, ό|o, ύ|y, ώ|w, Ά|A, Έ|E, Ή|H, Ί|I, Ό|O, Ύ|Y, Ώ|W, ϊ|i, ΐ|i, ϋ|y, ς|s, А|A, Ӑ|A, Ӓ|A, Ә|E, Ӛ|E, Ӕ|E, Б|B, В|V, Г|G, Ґ|G, Ѓ|G, Ғ|G, Ӷ|G, y|Y, Д|D, Е|E, Ѐ|E, Ё|YO, Ӗ|E, Ҽ|E, Ҿ|E, Є|YE, Ж|ZH, Ӂ|DZH, Җ|ZH, Ӝ|DZH, З|Z, Ҙ|Z, Ӟ|DZ, Ӡ|DZ, Ѕ|DZ, И|I, Ѝ|I, Ӥ|I, Ӣ|I, І|I, Ї|JI, Ӏ|I, Й|Y, Ҋ|Y, Ј|J, К|K, Қ|Q, Ҟ|Q, Ҡ|K, Ӄ|Q, Ҝ|K, Л|L, Ӆ|L, Љ|L, М|M, Ӎ|M, Н|N, Ӊ|N, Ң|N, Ӈ|N, Ҥ|N, Њ|N, О|O, Ӧ|O, Ө|O, Ӫ|O, Ҩ|O, П|P, Ҧ|PF, Р|P, Ҏ|P, С|S, Ҫ|S, Т|T, Ҭ|TH, Ћ|T, Ќ|K, У|U, Ў|U, Ӳ|U, Ӱ|U, Ӯ|U, Ү|U, Ұ|U, Ф|F, Х|H, Ҳ|H, Һ|H, Ц|TS, Ҵ|TS, Ч|CH, Ӵ|CH, Ҷ|CH, Ӌ|CH, Ҹ|CH, Џ|DZ, Ш|SH, Щ|SHT, Ъ|A, Ы|Y, Ӹ|Y, Ь|Y, Ҍ|Y, Э|E, Ӭ|E, Ю|YU, Я|YA, а|a, ӑ|a, ӓ|a, ә|e, ӛ|e, ӕ|e, б|b, в|v, г|g, ґ|g, ѓ|g, ғ|g, ӷ|g, y|y, д|d, е|e, ѐ|e, ё|yo, ӗ|e, ҽ|e, ҿ|e, є|ye, ж|zh, ӂ|dzh, җ|zh, ӝ|dzh, з|z, ҙ|z, ӟ|dz, ӡ|dz, ѕ|dz, и|i, ѝ|i, ӥ|i, ӣ|i, і|i, ї|ji, Ӏ|i, й|y, ҋ|y, ј|j, к|k, қ|q, ҟ|q, ҡ|k, ӄ|q, ҝ|k, л|l, ӆ|l, љ|l, м|m, ӎ|m, н|n, ӊ|n, ң|n, ӈ|n, ҥ|n, њ|n, о|o, ӧ|o, ө|o, ӫ|o, ҩ|o, п|p, ҧ|pf, р|p, ҏ|p, с|s, ҫ|s, т|t, ҭ|th, ћ|t, ќ|k, у|u, ў|u, ӳ|u, ӱ|u, ӯ|u, ү|u, ұ|u, ф|f, х|h, ҳ|h, һ|h, ц|ts, ҵ|ts, ч|ch, ӵ|ch, ҷ|ch, ӌ|ch, ҹ|ch, џ|dz, ш|sh, щ|sht, ъ|a, ы|y, ӹ|y, ь|y, ҍ|y, э|e, ӭ|e, ю|yu, я|ya [ocmSef] => 0 [ocmSefLabelCat] => content [ocmSefLabelTag] => tag [ocmSefLabelUser] => author [ocmSefLabelSearch] => search [ocmSefLabelDate] => date [ocmSefLabelItem] => 0 [ocmSefLabelItemCustomPrefix] => [ocmSefInsertItemId] => 1 [ocmSefItemIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseItemTitleAlias] => 1 [ocmSefInsertCatId] => 1 [ocmSefCatIdTitleAliasSep] => dash [ocmSefUseCatTitleAlias] => 1 [show_page_heading] => 0 [categories] => Array ( [0] => 262 ) [exclude_from_group_by_subcategories] => 0 [menu-anchor_css] => nav__link [menu_text] => 1 [menu_show] => 1 [menu-meta_description] => Najnovija događanja i savjeti iz svijeta showbiznisa. [menu-meta_keywords] => vijesti, zanimljivosti, savjeti, showbiz, trend, društvena mreža, život, zdravlje, moda, ljepota, putovanja, tehnologija, gastro, dom, obitelj, karijera, viral [secure] => 0 [obituaries_portal] => 0 [page_title] => Showbiz [page_description] => SiteMeta Description [page_rights] => [robots] => [inheritFrom] => 0 [num_leading_items] => 2 [num_leading_columns] => 1 [leadingImgSize] => Large [num_primary_items] => 4 [num_primary_columns] => 2 [primaryImgSize] => Medium [num_secondary_items] => 4 [num_secondary_columns] => 1 [secondaryImgSize] => Small [num_links] => 4 [num_links_columns] => 1 [linksImgSize] => XSmall [catCatalogMode] => 0 [catFeaturedItems] => 1 [catOrdering] => publishUp [catPagination] => 2 [catPaginationResults] => 1 [catTitle] => 1 [catTitleItemCounter] => 1 [catDescription] => 1 [catImage] => 1 [catFeedLink] => 0 [catFeedIcon] => 0 [subCategories] => 1 [subCatColumns] => 2 [subCatTitle] => 1 [subCatTitleItemCounter] => 1 [subCatDescription] => 1 [subCatImage] => 1 [catItemTitle] => 1 [catItemTitleLinked] => 1 [catItemFeaturedNotice] => 0 [catItemAuthor] => 1 [catItemDateCreated] => 1 [catItemRating] => 0 [catItemImage] => 1 [catItemIntroText] => 1 [catItemExtraFields] => 0 [catItemHits] => 0 [catItemCategory] => 1 [catItemTags] => 1 [catItemAttachments] => 0 [catItemAttachmentsCounter] => 0 [catItemVideo] => 0 [catItemVideoAutoPlay] => 0 [catItemImageGallery] => 0 [catItemDateModified] => 0 [catItemReadMore] => 1 [catItemCommentsAnchor] => 1 [catItemOCMPlugins] => 1 [itemDateCreated] => 1 [itemTitle] => 1 [itemFeaturedNotice] => 1 [itemAuthor] => 1 [itemFontResizer] => 1 [itemPrintButton] => 0 [itemEmailButton] => 1 [itemSocialButton] => 1 [itemVideoAnchor] => 1 [itemImageGalleryAnchor] => 1 [itemCommentsAnchor] => 1 [itemRating] => 0 [itemImage] => 1 [itemImgSize] => Large [itemImageMainCaption] => 1 [itemImageMainCredits] => 1 [itemIntroText] => 0 [itemFullText] => 1 [itemExtraFields] => 0 [itemDateModified] => 1 [itemHits] => 0 [itemCategory] => 0 [itemTags] => 1 [itemAttachments] => 1 [itemAttachmentsCounter] => 1 [itemVideo] => 1 [itemVideoAutoPlay] => 0 [itemVideoCaption] => 1 [itemVideoCredits] => 1 [itemImageGallery] => 0 [itemNavigation] => 0 [itemComments] => 1 [itemTwitterButton] => 1 [itemFacebookButton] => 1 [itemGooglePlusOneButton] => 1 [itemAuthorBlock] => 0 [itemAuthorImage] => 0 [itemAuthorDescription] => 0 [itemAuthorURL] => 0 [itemAuthorEmail] => 0 [itemAuthorLatest] => 0 [itemAuthorLatestLimit] => 5 [itemRelated] => 0 [itemRelatedLimit] => 5 [itemRelatedTitle] => 1 [itemRelatedCategory] => 0 [itemRelatedImageSize] => 0 [itemRelatedIntrotext] => 1 [itemRelatedFulltext] => 0 [itemRelatedAuthor] => 0 [itemRelatedMedia] => 0 [itemRelatedImageGallery] => 0 [itemOCMPlugins] => 1 [recaptcha] => ) [initialized:protected] => 1 [separator] => . ) [metadesc] => [metadata] => robots= author= title=Fanovi 'Zlatnog kaveza' bit će oduševljeni: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu! [metakey] => Mert Ramazan Demir, zlatni kvez, ferit, Afra Saraçoğlu, nova tv [plugins] => {"incptvocmimagegalleryIGParameters":"default","incptvocmimagegalleryocmIGposition":"OcmAfterDisplayContent","incptvocmimagegalleryocmIGtheme":"CameraSlideshow","incptvocmimagegalleryImages":["\/images\/slike\/2023\/07\/06\/25224229.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/06\/25224222.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/06\/25224223.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/06\/25224224.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/06\/25224226.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/06\/25224227.jpg","\/images\/slike\/2023\/07\/06\/25224228.jpg"],"incptvocmimagegalleryImageTitles":["NOVA TV PRESS","NOVA TV PRESS","NOVA TV PRESS","NOVA TV PRESS","NOVA TV PRESS","NOVA TV PRESS","NOVA TV PRESS"],"incptvocmimagegalleryImageDescriptions":["

Nisu prvi, a ni zadnji koji su se zaljubili na setu<\/p>","","

Kad ne radi, voli dugo spavati ili cijeli dan gledati filmove<\/p>","

Da nije postao glumac, ka\u017ee, vjerojatno bi bio profesionalni sporta\u0161<\/p>","

Neki \u0107e re\u0107i to je marketin\u0161ki trik, jer nedavno su turski novinari pisali da je Mert zapravo gay<\/p>\n\n

\u00a0<\/p>","

Voli putovanja i fotografije<\/p>",""],"incptvocmimagegalleryImageFocus":["50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50","50:50"],"incptvocmimagegalleryImageDimensions":[{"size0":"1252x807","hd_25224229_1920.jpg":"1920x1080","k_25224229_1280.jpg":"1280x1280","k_25224229_1024.jpg":"1024x1024","k_25224229_640.jpg":"640x640","k_25224229_480.jpg":"480x480","k_25224229_340.jpg":"340x340","k_25224229_220.jpg":"220x220","o_25224229_1280.jpg":"1280x825","o_25224229_1024.jpg":"1024x660","o_25224229_640.jpg":"640x412","o_25224229_480.jpg":"480x309","o_25224229_340.jpg":"340x219","o_25224229_220.jpg":"220x141","h_25224229_1280.jpg":"1280x854","h_25224229_1024.jpg":"1024x683","h_25224229_640.jpg":"640x427","h_25224229_480.jpg":"480x320","h_25224229_340.jpg":"340x227","h_25224229_220.jpg":"220x147","pp_25224229_1280.jpg":"1280x1628","pp_25224229_1024.jpg":"1024x1303","pp_25224229_640.jpg":"640x814","pp_25224229_480.jpg":"480x611","pp_25224229_340.jpg":"340x432","pp_25224229_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_25224222_1920.jpg":"1920x1080","k_25224222_1280.jpg":"1280x1280","k_25224222_1024.jpg":"1024x1024","k_25224222_640.jpg":"640x640","k_25224222_480.jpg":"480x480","k_25224222_340.jpg":"340x340","k_25224222_220.jpg":"220x220","o_25224222_1280.jpg":"1280x720","o_25224222_1024.jpg":"1024x576","o_25224222_640.jpg":"640x360","o_25224222_480.jpg":"480x270","o_25224222_340.jpg":"340x191","o_25224222_220.jpg":"220x123","h_25224222_1280.jpg":"1280x854","h_25224222_1024.jpg":"1024x683","h_25224222_640.jpg":"640x427","h_25224222_480.jpg":"480x320","h_25224222_340.jpg":"340x227","h_25224222_220.jpg":"220x147","pp_25224222_1280.jpg":"1280x1628","pp_25224222_1024.jpg":"1024x1303","pp_25224222_640.jpg":"640x814","pp_25224222_480.jpg":"480x611","pp_25224222_340.jpg":"340x432","pp_25224222_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_25224223_1920.jpg":"1920x1080","k_25224223_1280.jpg":"1280x1280","k_25224223_1024.jpg":"1024x1024","k_25224223_640.jpg":"640x640","k_25224223_480.jpg":"480x480","k_25224223_340.jpg":"340x340","k_25224223_220.jpg":"220x220","o_25224223_1280.jpg":"1280x720","o_25224223_1024.jpg":"1024x576","o_25224223_640.jpg":"640x360","o_25224223_480.jpg":"480x270","o_25224223_340.jpg":"340x191","o_25224223_220.jpg":"220x123","h_25224223_1280.jpg":"1280x854","h_25224223_1024.jpg":"1024x683","h_25224223_640.jpg":"640x427","h_25224223_480.jpg":"480x320","h_25224223_340.jpg":"340x227","h_25224223_220.jpg":"220x147","pp_25224223_1280.jpg":"1280x1628","pp_25224223_1024.jpg":"1024x1303","pp_25224223_640.jpg":"640x814","pp_25224223_480.jpg":"480x611","pp_25224223_340.jpg":"340x432","pp_25224223_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1328","hd_25224224_1920.jpg":"1920x1080","k_25224224_1280.jpg":"1280x1280","k_25224224_1024.jpg":"1024x1024","k_25224224_640.jpg":"640x640","k_25224224_480.jpg":"480x480","k_25224224_340.jpg":"340x340","k_25224224_220.jpg":"220x220","o_25224224_1280.jpg":"1280x885","o_25224224_1024.jpg":"1024x708","o_25224224_640.jpg":"640x442","o_25224224_480.jpg":"480x332","o_25224224_340.jpg":"340x235","o_25224224_220.jpg":"220x152","h_25224224_1280.jpg":"1280x854","h_25224224_1024.jpg":"1024x683","h_25224224_640.jpg":"640x427","h_25224224_480.jpg":"480x320","h_25224224_340.jpg":"340x227","h_25224224_220.jpg":"220x147","pp_25224224_1280.jpg":"1280x1628","pp_25224224_1024.jpg":"1024x1303","pp_25224224_640.jpg":"640x814","pp_25224224_480.jpg":"480x611","pp_25224224_340.jpg":"340x432","pp_25224224_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_25224226_1920.jpg":"1920x1080","k_25224226_1280.jpg":"1280x1280","k_25224226_1024.jpg":"1024x1024","k_25224226_640.jpg":"640x640","k_25224226_480.jpg":"480x480","k_25224226_340.jpg":"340x340","k_25224226_220.jpg":"220x220","o_25224226_1280.jpg":"1280x720","o_25224226_1024.jpg":"1024x576","o_25224226_640.jpg":"640x360","o_25224226_480.jpg":"480x270","o_25224226_340.jpg":"340x191","o_25224226_220.jpg":"220x123","h_25224226_1280.jpg":"1280x854","h_25224226_1024.jpg":"1024x683","h_25224226_640.jpg":"640x427","h_25224226_480.jpg":"480x320","h_25224226_340.jpg":"340x227","h_25224226_220.jpg":"220x147","pp_25224226_1280.jpg":"1280x1628","pp_25224226_1024.jpg":"1024x1303","pp_25224226_640.jpg":"640x814","pp_25224226_480.jpg":"480x611","pp_25224226_340.jpg":"340x432","pp_25224226_220.jpg":"220x280"},{"size0":"1920x1080","hd_25224227_1920.jpg":"1920x1080","k_25224227_1280.jpg":"1280x1280","k_25224227_1024.jpg":"1024x1024","k_25224227_640.jpg":"640x640","k_25224227_480.jpg":"480x480","k_25224227_340.jpg":"340x340","k_25224227_220.jpg":"220x220","o_25224227_1280.jpg":"1280x720","o_25224227_1024.jpg":"1024x576","o_25224227_640.jpg":"640x360","o_25224227_480.jpg":"480x270","o_25224227_340.jpg":"340x191","o_25224227_220.jpg":"220x123","h_25224227_1280.jpg":"1280x854","h_25224227_1024.jpg":"1024x683","h_25224227_640.jpg":"640x427","h_25224227_480.jpg":"480x320","h_25224227_340.jpg":"340x227","h_25224227_220.jpg":"220x147","pp_25224227_1280.jpg":"1280x1628","pp_25224227_1024.jpg":"1024x1303","pp_25224227_640.jpg":"640x814","pp_25224227_480.jpg":"480x611","pp_25224227_340.jpg":"340x432","pp_25224227_220.jpg":"220x280"},{"size0":"707x837","hd_25224228_1920.jpg":"1920x1080","k_25224228_1280.jpg":"1280x1280","k_25224228_1024.jpg":"1024x1024","k_25224228_640.jpg":"640x640","k_25224228_480.jpg":"480x480","k_25224228_340.jpg":"340x340","k_25224228_220.jpg":"220x220","o_25224228_1280.jpg":"1280x1515","o_25224228_1024.jpg":"1024x1212","o_25224228_640.jpg":"640x757","o_25224228_480.jpg":"480x568","o_25224228_340.jpg":"340x402","o_25224228_220.jpg":"220x260","h_25224228_1280.jpg":"1280x854","h_25224228_1024.jpg":"1024x683","h_25224228_640.jpg":"640x427","h_25224228_480.jpg":"480x320","h_25224228_340.jpg":"340x227","h_25224228_220.jpg":"220x147","pp_25224228_1280.jpg":"1280x1628","pp_25224228_1024.jpg":"1024x1303","pp_25224228_640.jpg":"640x814","pp_25224228_480.jpg":"480x611","pp_25224228_340.jpg":"340x432","pp_25224228_220.jpg":"220x280"}],"incptvocmimagegalleryImageUseInGallery":["1","1","1","1","1","1","1"]} [language] => * [multi_author] => 0 [type_id] => 100 [category] => TableOCMCategory Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [description] => [parent] => 477 [extraFieldsGroup] => 9 [published] => 1 [image] => [access] => 1 [ordering] => 1 [params] => {"inheritFrom":"0","catMetaDesc":"","catMetaKey":"","catMetaRobots":"","catMetaAuthor":"","theme":"","num_leading_items":"2","num_leading_columns":"1","leadingImgSize":"Large","num_primary_items":"4","num_primary_columns":"2","primaryImgSize":"Medium","num_secondary_items":"4","num_secondary_columns":"1","secondaryImgSize":"Small","num_links":"4","num_links_columns":"1","linksImgSize":"XSmall","catCatalogMode":"0","catFeaturedItems":"1","catOrdering":"publishUp","catPagination":"2","catPaginationResults":"1","catTitle":"1","catTitleItemCounter":"1","catDescription":"1","catImage":"1","catFeedLink":"0","catFeedIcon":"0","subCategories":"1","subCatColumns":"2","subCatOrdering":"","subCatTitle":"1","subCatTitleItemCounter":"1","subCatDescription":"1","subCatImage":"1","itemImageXS":"","itemImageS":"","itemImageM":"","itemImageL":"","itemImageXL":"","catItemTitle":"1","catItemTitleLinked":"1","catItemFeaturedNotice":"0","catItemAuthor":"1","catItemDateCreated":"1","catItemRating":"0","catItemImage":"1","catItemIntroText":"1","catItemIntroTextWordLimit":"","catItemExtraFields":"0","catItemHits":"0","catItemCategory":"1","catItemTags":"1","catItemAttachments":"0","catItemAttachmentsCounter":"0","catItemVideo":"0","catItemVideoWidth":"","catItemVideoHeight":"","catItemAudioWidth":"","catItemAudioHeight":"","catItemVideoAutoPlay":"0","catItemImageGallery":"0","catItemImageGalleryWidth":"","catItemImageGalleryHeight":"","catItemDateModified":"0","catItemReadMore":"1","catItemCommentsAnchor":"1","catItemOCMPlugins":"1","itemDateCreated":"1","itemTitle":"1","itemFeaturedNotice":"1","itemAuthor":"1","itemFontResizer":"1","itemPrintButton":"0","itemEmailButton":"1","itemSocialButton":"1","itemVideoAnchor":"1","itemImageGalleryAnchor":"1","itemCommentsAnchor":"1","itemRating":"0","itemImage":"1","itemImgSize":"Large","itemImageMainCaption":"1","itemImageMainCredits":"1","itemIntroText":"0","itemFullText":"1","itemExtraFields":"0","itemDateModified":"1","itemHits":"0","itemCategory":"0","itemTags":"1","itemAttachments":"1","itemAttachmentsCounter":"1","itemVideo":"1","itemVideoWidth":"","itemVideoHeight":"","itemAudioWidth":"","itemAudioHeight":"","itemVideoAutoPlay":"0","itemVideoCaption":"1","itemVideoCredits":"1","itemImageGallery":"0","itemImageGalleryWidth":"","itemImageGalleryHeight":"","itemNavigation":"0","itemComments":"1","itemTwitterButton":"1","itemFacebookButton":"1","itemGooglePlusOneButton":"1","itemAuthorBlock":"0","itemAuthorImage":"0","itemAuthorDescription":"0","itemAuthorURL":"0","itemAuthorEmail":"0","itemAuthorLatest":"0","itemAuthorLatestLimit":"5","itemRelated":"0","itemRelatedLimit":"5","itemRelatedTitle":"1","itemRelatedCategory":"0","itemRelatedImageSize":"0","itemRelatedIntrotext":"1","itemRelatedFulltext":"0","itemRelatedAuthor":"0","itemRelatedMedia":"0","itemRelatedImageGallery":"0","itemOCMPlugins":"1"} [trash] => 0 [plugins] => {"customparams_created":"2019-11-04 19:44:34","customparams_modified":"2019-11-04 19:44:34","customparams_videobg":"","customparams_countdown_module":"","customparams_search_template":""} [language] => * [container] => 0 [container_name] => [_tbl:protected] => #__ocm_categories [_tbl_key:protected] => id [_tbl_keys:protected] => Array ( [0] => id ) [_db:protected] => JDatabaseDriverMysqli_Exabyte Object ( [name] => mysqli [serverType] => mysql [connection:protected] => mysqli Object ( [affected_rows] => 38 [client_info] => mysqlnd 5.0.12-dev - 20150407 - $Id: 7cc7cc96e675f6d72e5cf0f267f48e167c2abb23 $ [client_version] => 50012 [connect_errno] => 0 [connect_error] => [errno] => 0 [error] => [error_list] => Array ( ) [field_count] => 3 [host_info] => 127.0.0.1 via TCP/IP [info] => [insert_id] => 0 [server_info] => 5.5.30 [server_version] => 50530 [stat] => Uptime: 8048089 Threads: 2 Questions: 1667934238 Slow queries: 4963599 [sqlstate] => 00000 [protocol_version] => 10 [thread_id] => 112183550 [warning_count] => 0 ) [nameQuote:protected] => ` [nullDate:protected] => 0000-00-00 00:00:00 [_database:JDatabaseDriver:private] => sdproductiondb [count:protected] => 33 [cursor:protected] => [debug:protected] => [limit:protected] => 0 [log:protected] => Array ( ) [timings:protected] => Array ( ) [callStacks:protected] => Array ( ) [offset:protected] => 0 [options:protected] => Array ( [driver] => mysqli_exabyte [host] => 127.0.0.1 [user] => proxy_user_front02 [password] => b3hX5DrKwjx6 [database] => sdproductiondb [prefix] => sk_ [select] => 1 [port] => 6033 [socket] => ) [sql:protected] => SELECT id, value, type FROM #__ocm_extra_fields ef WHERE ef.published = 1 [tablePrefix:protected] => sk_ [utf:protected] => 1 [utf8mb4:protected] => 1 [errorNum:protected] => 0 [errorMsg:protected] => [transactionDepth:protected] => 0 [disconnectHandlers:protected] => Array ( ) [ocmConfig] => Array ( ) ) [_trackAssets:protected] => [_rules:protected] => [_locked:protected] => [_autoincrement:protected] => 1 [_observers:protected] => JObserverUpdater Object ( [aliases:protected] => Array ( ) [observers:protected] => Array ( ) [doCallObservers:protected] => 1 ) [_columnAlias:protected] => Array ( ) [_jsonEncode:protected] => Array ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [year_lookup] => 0 [link] => /scena/showbiz ) [additional_categories] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 482 [name] => Premium [alias] => premium [parent] => 240 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /vinski-podrum-stari/sponzori ) [1] => stdClass Object ( [id] => 262 [name] => Showbiz [alias] => showbiz [parent] => 477 [published] => 1 [trash] => 0 [link] => /scena/showbiz ) ) [link] => /scena/showbiz/fanovi-zlatnog-kaveza-bit-ce-odusevljeni-ferit-i-sejran-vole-se-i-u-stvarnom-zivotu-1305061 [printLink] => /scena/showbiz/fanovi-zlatnog-kaveza-bit-ce-odusevljeni-ferit-i-sejran-vole-se-i-u-stvarnom-zivotu-1305061?tmpl=component&print=1 [tags] => Array ( [0] => stdClass Object ( [id] => 722525 [name] => Mert Ramazan Demir [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-07-07 15:09:13 [main_article_id] => 0 [alias] => mert-ramazan-demir [link] => /tag/mert-ramazan-demir ) [1] => stdClass Object ( [id] => 722526 [name] => zlatni kvez [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-07-07 15:09:13 [main_article_id] => 0 [alias] => zlatni-kvez [link] => /tag/zlatni-kvez ) [2] => stdClass Object ( [id] => 722527 [name] => ferit [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-07-07 15:09:14 [main_article_id] => 0 [alias] => ferit [link] => /tag/ferit ) [3] => stdClass Object ( [id] => 718008 [name] => Afra Saraçoğlu [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 2023-05-29 21:26:25 [main_article_id] => 0 [alias] => afra-saracoglu [link] => /tag/afra-saracoglu ) [4] => stdClass Object ( [id] => 601082 [name] => Nova TV [published] => 1 [section] => [subsection] => [weight] => [created] => 0000-00-00 00:00:00 [main_article_id] => 0 [alias] => nova-tv [link] => /tag/nova-tv ) ) [imageXSmall] => [imageSmall] => [imageMedium] => [imageLarge] => [imageXLarge] => [attachments] => Array ( ) [cleanTitle] => Fanovi ‘Zlatnog kaveza‘ bit će oduševljeni: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu! [num_of_authors] => 0 [author] => Joomla\CMS\User\User Object ( [isRoot:protected] => [id] => 3225 [name] => Vinko Paić [username] => vinko-pai [email] => vinko-pai@sd.hr [password] => $2y$10$SknZe4UBTTiUIG6JL3R9z.dOzVdZvDxtCiEFcNkz0/F30t1p8Oo7u [password_clear] => [block] => 0 [sendEmail] => 0 [registerDate] => 0000-00-00 00:00:00 [lastvisitDate] => 0000-00-00 00:00:00 [activation] => [params] => [groups] => Array ( [2] => 2 ) [guest] => 0 [lastResetTime] => 0000-00-00 00:00:00 [resetCount] => 0 [requireReset] => 0 [_params:protected] => Joomla\Registry\Registry Object ( [data:protected] => stdClass Object ( ) [initialized:protected] => [separator] => . ) [_authGroups:protected] => [_authLevels:protected] => [_authActions:protected] => [_errorMsg:protected] => [userHelper:protected] => Joomla\CMS\User\UserWrapper Object ( ) [_errors:protected] => Array ( ) [otpKey] => [otep] => [link] => /autor/vinko-paic-3225 [profile] => stdClass Object ( [id] => 1743 [gender] => m [description] => [image] => [url] => [group] => 1 [plugins] => ) [avatar] => https://secure.gravatar.com/avatar/5dd410bdfa2fba0b946f11b0784bd5df?s=100&default=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fcomponents%2Fcom_ocm%2Fimages%2Fplaceholder%2Fuser.png ) [numOfComments] => 0 [mainImage] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/06/25224229.jpg [galleryCount] => 7 [hasImage] => 1 [mainImageAuthor] => NOVA TV PRESS [mainImageDesc] =>

Nisu prvi, a ni zadnji koji su se zaljubili na setu

[popup_gallery] => Array ( [0] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/06/25224229.jpg [title] =>

Nisu prvi, a ni zadnji koji su se zaljubili na setu

NOVA TV PRESS ) [1] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/06/25224222.jpg [title] => NOVA TV PRESS ) [2] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/06/25224223.jpg [title] =>

Kad ne radi, voli dugo spavati ili cijeli dan gledati filmove

NOVA TV PRESS ) [3] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/06/25224224.jpg [title] =>

Da nije postao glumac, kaže, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš

NOVA TV PRESS ) [4] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/06/25224226.jpg [title] =>

Neki će reći to je marketinški trik, jer nedavno su turski novinari pisali da je Mert zapravo gay

 

NOVA TV PRESS ) [5] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/06/25224227.jpg [title] =>

Voli putovanja i fotografije

NOVA TV PRESS ) [6] => stdClass Object ( [src] => https://static.slobodnadalmacija.hr/images/slike/2023/07/06/25224228.jpg [title] => NOVA TV PRESS ) ) [bgPosition] => [text] => {OCMSplitter}

Oni koji su imali prilike upoznati mladog šarmantnog turskoga glumca Merta Ramazana Demira (25) slažu se u jednom – potpuna je suprotnost liku dokonog razvratnog i razmaženog bogataša Ferita Korhana kojeg je utjelovio u “Zlatnom kavezu”, hit seriji koju svaku večer na Novoj TV prati više od pola milijuna Hrvata. Skroman je, pristojan i radišan, iako su ga povezivali s mnogim djevojkama, pa i s partnericom iz serijala, glumac je cijelo vrijeme tvrdio da je slobodan.

---

image

Voli putovanja i fotografije

NOVA TV PRESS
---

Ali sada je na vidjelo izišla prava istina: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu, ne samo u “Zlatnom kavezu”! Neki će reći to je marketinški trik, jer nedavno su turski novinari pisali da je Mert zapravo gay, no mnogi su uvjereni da su glumci uistinu zajedno, pošto na malim ekranima imaju kemiju kakvu je uistinu teško odglumiti. Znamo svi da slike govore više od tisuću riječi, a fotografije na kojima su nedavno uhvaćeni Afra Saraçoglu (Sejran) i Mert Ramazan Demir, upravo su takve.

Novopečeni par snimljen je u luksuznom odmaralištu u gradu Fethiye, popularnoj turskoj destinaciji na Sredozemnom moru. Uhvaćeni su kako sretni i dobro raspoloženi razmjenjuju nježnosti dok se kupaju.

Vijest da su svoju ljubav prenijeli iz serije u stvarni život poput bombe je odjeknula turskim medijskim prostorom, pa Afru i Merta koje na jesen čeka snimanje druge sezone “Zlatnog kaveza” paparazzi posljednjih dana prate u stopu. Oni se još nisu službeno oglašavali oko svega niti su davali izjave na tu temu. Moguće i zbog toga jer su se pojavile glasine da je Afra zbog partnera iz serije ostavila svog dečka, njegova kolegu i imenjaka Merta Yazıcıoglua.

Samo kolege? Mo’š mislit...

– Afra i ja smo samo kolege koji se odlično slažu, još donedavno je komentirao Mert Ramazan Demir, kojem su se pripisivale veze i s brojnim drugim atraktivnim djevojkama. Pa tako i s plavokosom turskom influencericom Ayşe Fatmom Aslanpay, što njih dvoje nisu ni potvrdili, ali ni opovrgnuli. Glumac kaže da ga može privući prirodna i autentična žena koja se bavi fizičkom aktivnošću, baš kao i on, jer obožava plivanje, boks, stolni tenis, košarku i nogomet.

---

image
NOVA TV PRESS
---

Da nije postao glumac, kaže, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš. Mert je odrastao u gradu Şileu nedaleko od Istanbula, kao peto dijete trgovca i domaćice, a u glumu se zaljubio sa sedamnaest godina.

– U to vrijeme sam živio s bratom koji je studirao u gradu Denizliju. S iskrenom znatiželjom i interesom čitao sam Hamleta i ponavljao njegove rečenice u sobi. Vjerujem da je to bio trenutak kad sam shvatio da želim biti glumac. Naravno da su na razvoj moje osobnosti utjecali roditelji, ali u umjetničkom smislu sam se trudio izgraditi sam. Ta moja borba traje i danas, kazao je glumac koji je visok 178 centimetara, a njegove tople tamne oči ženama su naprosto neodoljive.

Studirao je komunikologiju i pohađao satove glume u školi hollywoodsk​e glumice i redateljice Michelle Danner. Prvu manju ulogu u karijeri dobio je 2008. u serijalu “Arka sokaklar” (Sporedne ulice), a sporedni lik je bio i u nezavisnom filmu “I Am You” (Ja sam ti) iz 2019. godine. Riječ je o izbjegličkoj drami afganistanske redateljice Sonie Nassery Cole, koja je bila nominirana za Zlatni globus u kategoriji najboljeg stranog filma. Godinu dana kasnije dobiva ulogu u serijalu “Ögretmen” (Profesor), gdje je glumila i njegova sadašnja djevojka i TV partnerica Afra Saraçoglu, ali je gledanost bila loša pa je snimanje završeno prije planiranog roka. Međutim producentu Onuru Güvenatamu se svidjela kemija Merta i Afre pa im je lani ponudio glavne uloge u “Zlatnom kavezu” čija je prva sezona, koja je u Turskoj nedavno završila s emitiranjem, postala globalni hit, a Mert i Afra u svojoj zemlji jedni od najpopularnijih i najplaćenijih glumaca mlađe generacije.

Slojevit mladić

– Prvi tjedan na setu bio mi je težak, jer se na snimanju ovakvog serijala sve odvija vrlo brzo i u trenu se možeš zateći nespreman. Ta me brzina u početku plašila, no kasnije sam se naviknuo i počelo mi se sviđati. Ferit je vrlo slojevit, on je mladić koji ima svoje hrabrosti i strahove,no te strahove uporno potiskuje i pravi se frajer.

Meni je najuzbudljivija strana nekog lika to što ga mogu oblikovati prema vlastitoj želji. Naravno da ne zanemarujem zahtjeve scenarija, ali najviše me raduje lutanje unutar uloge – govori Mert i dodaje kako se prije snimanja opušta uz glazbu i toga dana je koncentriran samo na posao.

– Kad to činim prije scene,na neki način pronalazim sebe.No, naravno, prije dolaska na set, uvježbam ulogu koliko je god moguće. Vježba me dovodi do praga, a koncentracija koju prije snimanja dobijem glazbom vodi me preko njega. Ja volim da se život odvija sam od sebe; uzbuđuju me novi osjećaji i iskustva. Usrećuje me osjećaj zadovoljstva koji dobivam od posla i života. A kad je riječ o žalosti, ne znam. Jesam osjećajan, ali nisam melankolična osoba – kazao je.

Svjestan je da je uloga Ferita promijenila njegov život.

---

image
NOVA TV PRESS
---

– Ovo je tako čudno. Nakon godinu dana igranja te uloge i toliko sati svi me pitaju jesu li Ferit i Mert iste osobe. Ali upravo suprotno, prije negoli je ovaj projekt počeo, ja sam bio sasvim drugačiji muškarac. No kada sam počeo igrati Ferita, polako sam postao on tijekom procesa. Ponašam se kao Ferit u svom svakodnevnom životu. Mijenjam se ovisno o Feritovu raspoloženju. Nekad, ako je taj dan na redu scena s razmaženim Feritom, postanem razmaženo dijete! Ako će biti ljut ili vikati na nekoga, ja ću provesti ostatak dana ljut – otkriva Mert.

– Svakog tjedna, s novim scenarijem, upoznajem drukčije dijelove Ferita. Svakog tjedna kažem: “Wow, je li on doista takav?” Nakon što sam upoznao novu stranu njega. Generalno, Ferit je razmažen, samodopadan, čak i previše samodopadan do razine narcizma.

Ne uvažava ničije mišljenje osim svojeg, ne cijeni ništa. Najviše cijeni svojeg djeda, u kojem vidi najveći autoritet. Osim njega, spreman je odustati od bilo koga. Nakon što dobije ono što hoće, nastavlja sa svojim životom. Iskreno, u početku nisam vjerovao da će serija biti toliki hit. Naravno da sam znao da će biti dobar projekt, ali nisam očekivao da će biti toliko dobar i jako popularan širom svijeta. S vremenom sam shvatio da je tim s kojim radim jako dobar. Da cast odgovara perfektno. Vidio sam to kako je vrijeme prolazilo. Kasnije sam rekao sebi: “Ok, ovaj je projekt golem!”

Oslobodio se kalupa

Kad ne radi, voli dugo spavati ili cijeli dan gledati filmove, fan je Daniela Day Lewisa i Leonarda DiCaprija, a vesele ga i putovanja te fotografiranje. Gurman je pa uz tursku voli i talijansku, francusku i japansku kuhinju, no kako bi i dalje imao isklesano tijelo, izbjegava nezdravu hranu.

---

image

Da nije postao glumac, kaže, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš

NOVA TV PRESS
---

– Naravno da imam mnogo snova i trebam još puno raditi kako bih ih ostvario. Za njih moram pripremiti svoj um, tijelo i duh.

Želio bih glumiti, ali i pisati vlastite projekte kako bi sva kreativnost bila u mojim rukama. Volim da se život odvija sam od sebe, no uzbuđuju me novi osjećaji i iskustva. Usrećuje me strast koju dobivam od posla i života i želim ga živjeti punim plućima jer je samo jedan – rekao je jednom prilikom Mert Ramazan Demir.

– U životu čovjekovo prepoznavanje razlike između istine i laži ovisi o tome koliko čovjek poznaje sebe. Razliku između istine i laži prepoznajemo samo ako smo u miru sa sobom. Kad sam se ja pomirio s osjećajima, kojih sam se najviše bojao i koje sam najmanje volio, u mom je životu sve postalo drukčije. Kad sam prihvatio svoje osjećaje, pomirio sam se sa sobom, a kad sam se pomirio sa sobom, pomirio sam se s ljudima.

Da bi se pomirio sa sobom, moraš poznavati sebe i osloboditi se nekih vjerovanja. Kad se oslobodiš kalupa razmišljanja, počinješ uistinu upoznavati sebe. To zapravo na neki način znači i poništiti sve izvan sebe. Razmišljanje o tome hoće li se obitelj ponositi tobom treba odložiti na stranu – pomalo u filozofskom tonu zaključuje popularni glumac.

[event] => stdClass Object ( [BeforeDisplay] => [AfterDisplay] => [AfterDisplayTitle] => [BeforeDisplayContent] => [AfterDisplayContent] => [OCMBeforeDisplay] => [OCMAfterDisplay] => [OCMAfterDisplayTitle] => [OCMBeforeDisplayContent] => [OCMAfterDisplayContent] =>
NOVA TV PRESS NOVA TV PRESS NOVA TV PRESS NOVA TV PRESS NOVA TV PRESS NOVA TV PRESS NOVA TV PRESS
NOVA TV PRESS

Nisu prvi, a ni zadnji koji su se zaljubili na setu

NOVA TV PRESS

Kad ne radi, voli dugo spavati ili cijeli dan gledati filmove

NOVA TV PRESS

Da nije postao glumac, kaže, vjerojatno bi bio profesionalni sportaš

NOVA TV PRESS

Neki će reći to je marketinški trik, jer nedavno su turski novinari pisali da je Mert zapravo gay

 

NOVA TV PRESS

Voli putovanja i fotografije

[OCMUserDisplay] => [OCMCommentsCounter] => [OCMCommentsBlock] => ) [jcfields] => Array ( ) [image] => [imageWidth] => 600 [comments] => Array ( ) [absoluteURL] => https://slobodnadalmacija.hr/scena/showbiz/fanovi-zlatnog-kaveza-bit-ce-odusevljeni-ferit-i-sejran-vole-se-i-u-stvarnom-zivotu-1305061 [emailLink] => /component/mailto/?tmpl=component&template=site&link=cc78be862a067966cef699ab485e517caf74447a [twitterURL] => http://twitter.com/intent/tweet?text=Fanovi+%E2%80%98Zlatnog+kaveza%E2%80%98+bit+%C4%87e+odu%C5%A1evljeni%3A+Ferit+i+Sejran+vole+se+i+u+stvarnom+%C5%BEivotu%21&url=https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Ffanovi-zlatnog-kaveza-bit-ce-odusevljeni-ferit-i-sejran-vole-se-i-u-stvarnom-zivotu-1305061 [socialLink] => https%3A%2F%2Fslobodnadalmacija.hr%2Fscena%2Fshowbiz%2Ffanovi-zlatnog-kaveza-bit-ce-odusevljeni-ferit-i-sejran-vole-se-i-u-stvarnom-zivotu-1305061 )
[{"id":"1","value":""},{"id":"2","value":"MAŠALA!"},{"id":"10","value":""},{"id":"97","value":""},{"id":"65","value":""},{"id":"63","value":"2"},{"id":"80","value":""},{"id":"81","value":""},{"id":"82","value":""},{"id":"83","value":""},{"id":"84","value":""},{"id":"85","value":""},{"id":"86","value":""},{"id":"88","value":""},{"id":"95","value":"0"},{"id":"105","value":""},{"id":"106","value":""},{"id":"107","value":""},{"id":"112","value":"7957"},{"id":"68","value":"2"},{"id":"78","value":"2"},{"id":"61","value":"1"},{"id":"62","value":"1"},{"id":"64","value":"1"},{"id":"67","value":"1"},{"id":"69","value":"1"},{"id":"70","value":"1"},{"id":"71","value":"1"},{"id":"73","value":"1"},{"id":"74","value":"1"},{"id":"77","value":"1"},{"id":"79","value":"1"},{"id":"87","value":"1"},{"id":"91","value":"1"},{"id":"92","value":"1"},{"id":"93","value":"1"},{"id":"94","value":"1"},{"id":"96","value":"1"},{"id":"98","value":"1"},{"id":"99","value":"1"}]
StoryEditorOCM
ShowbizMAŠALA!

Fanovi ‘Zlatnog kaveza‘ bit će oduševljeni: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu!

Piše Vinko Paić
9. srpnja 2023. - 15:32

Oni koji su imali prilike upoznati mladog šarmantnog turskoga glumca Merta Ramazana Demira (25) slažu se u jednom – potpuna je suprotnost liku dokonog razvratnog i razmaženog bogataša Ferita Korhana kojeg je utjelovio u “Zlatnom kavezu”, hit seriji koju svaku večer na Novoj TV prati više od pola milijuna Hrvata. Skroman je, pristojan i radišan, iako su ga povezivali s mnogim djevojkama, pa i s partnericom iz serijala, glumac je cijelo vrijeme tvrdio da je slobodan.

Ali sada je na vidjelo izišla prava istina: Ferit i Sejran vole se i u stvarnom životu, ne samo u “Zlatnom kavezu”! Neki će reći to je marketinški trik, jer nedavno su turski novinari pisali da je Mert zapravo gay, no mnogi su uvjereni da su glumci uistinu zajedno, pošto na malim ekran...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. svibanj 2024 13:25