StoryEditorOCM
ShowbizSUDSKI SPOR

FOTO Ella Dvornik na ročište za razvod stigla sva šik u crvenom i sa širokim osmijehom, Charles djelovao zabrinuto

Piše Ivana Prgomet
14. prosinca 2023. - 13:37

Ella Dvornik i Charles Pearce u travnju ove godine podnijeli su zahtjev za rastavom braka. Splitska influencerica i londonski poduzetnik danas su imali drugo ročište za razvod na Općinskom sudu u Puli na kojem su došli u pratnji svojih odvjetnika.

Ella je djelovala opušteno, dok je Charles djelovao zabrinuto. Na prethodnom ročištu početkom prosinca nisu htjeli ništa komentirati za javnost.

Kako je tad pisao 24sata, ročište je trajalo 27 minuta, a sud je priopćio kako je suđenje zatvoreno za javnost. "Nismo u mogućnosti dati više informacija zbog zaštite malodobne djece", rekli su tad sa suda.

image
Goran Šebelić/Cropix

24sata je pisao kako je Charles u srpnju tužio Ellu zbog udjela u kući u Balama, čiji je ona jedini vlasnik, kao i da su se međusobno prijavili za više prekršaja i djela za koja se vode sudski postupci. Kako doznajemo, nakon što su zatražili sporazumni razvod braka na sudu u Puli uslijedile su međusobne tužbe.

Riječ je o tužbama u kojima se raspravlja o razvodu braka, roditeljskoj skrbi i uzdržavanju djece.

Ročište u postupku u kojem Ella tuži Charlesa već je bilo održano, no poduzetnik se na njemu nije pojavio, a u drugom postupku, odnosno tužbi koju je protiv Elle podignuo Pearce u kolovozu ročište još nije održano.

- Sve je sporno. Ne mogu se dogovoriti oko ničega - rekli su nam krajem studenog iz sudskih krugova.

image
Goran Šebelić/Cropix
image
Goran Šebelić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. svibanj 2024 06:16