StoryEditorOCM
ShowbizŽIVI NA VISOKOJ NOZI

Dragana Mirković koja dolazi u Arenu Zagreb živi u dvorcu u Beču: Netko je tu hodao prije 850 godina, a sad hodam ja

Piše Marija Pavić/jutarnji list
8. prosinca 2023. - 16:37

Nakon Aleksandre Prijović i Lepe Brene koncert u zagrebačkoj Areni najavila je i Dragana Mirković, koja nastupa 3. svibnja 2024. Da dobro zarađuje od svojih biznisa, govori i činjenica da živi u dvorcu u Beču.

Njezin dom ima 15 tisuća kvadrata koji su smješteni u parku od tri hektra u kojem se nalazi i crkva. Pjevačica je podijelila video na Instagramu u kojem pokazuje svoju kuću te na taj način dopustila svojim pratiteljima da zavire u dvorac u kojem živi s obitelji, piše Jutarnji list

Mirković je u braku od 1999. godine s austrijskim biznismenom Tonijem Bijelićem u kojem su dobili dvoje djece. Pjevačica je jednom prigodom za Story rekla da je ponosna na to kako su ona i njezin muž odgojili djecu.

- Nisu trenutno sa mnom, ali koriste svaki slobodan trenutak da dođu i budu s mamom i tatom. Toni i ja smo njima tamo napravili pravi ugođaj. U dvorcu imamo veliku igraonici s bilijarom i svime što klinci obožavaju - rekla je lani za Ekskluziva.ba.

Za In Magazin je izjavila da ne osjeća ispunjenje u tome što može pokazati financijsku moć, već da je oduševljavaju druge činjenice.

- Oduševljava me pomisao da je prije 850 godina hodao netko tim stepeništem, a sada hodam ja, tako da je to nešto zadivljujuće i nešto nevjerojatno, još uvijek i ja negdje ne vjerujem da mi se to dešava - objasnila je Mirković.

Svoju financijsku situaciju pjevačica izražava i kupovinom skupih automobila. Regionalna je zvijezda poznata kao vlasnica najskupljih automobila na estradi.

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 08:59