StoryEditorOCM
Showbiz‘MALO TVOGA VREMENA‘

Anezi ima novu pjesmu, a u spotu glumi hrvatski glumac s hollywoodskom adresom, družio se i s Travoltom

Piše I. P.
20. travnja 2024. - 09:53

Nakon snažnih balada ‘100 je razloga‘ naslovne pjesme dvostrukog debitantskog albuma, dueta s Ibricom Jusićem ‘Ima dana kao da ih nema‘ te zadnjeg singla ‘Sve što davno trebalo je‘ s kojom je lani nastupala na festivalu šansone u Šibeniku, Anezi je objavila bržu pjesmu ‘Malo tvoga vremena‘.

Pjevačica iz Vrsara novi singl i spot snimila je još na engleskom i njemačkom jeziku, a glumac spotu je Anezin dugogodišnji prijatelj Neb Chupin. U ovoj pjesmi, koja započinje pitanjem ‘Kome danas novac ne kroji vrijeme?‘ pjevačica šalje indikativnu poruku o međuovisnosti novca, vremena i ljubavi. Do ove zanimljive suradnje došlo je spontano 2022. godine kada je Anezi pustila pjesmu na hrvatskom u Nebovu prisustvu. Svidio mu se tekst jer se u njemu djelomično pronašao, a potom su shvatili da bi ovaj uspješni Hrvat s inozemnom karijerom bio odličan i u spotu u kojem je glumio muškarca zaokupljenog jurnjavom za novcem. Kako bi priča bila autentičnija u spotu se vozio u svome luksuznom automobilu Ferrari Roma.

image

Anezi i Neb Chupin

Privatni Album/

Ovaj uspješni glumac i filmski producent ujedno je i poduzetnik, koji trenutačno s obitelji živi u Zagrebu. Dugo godina proveo je u Americi gdje je 1992. diplomirao u Bostonu za inženjera strojarstva da bi se potom preselio u Los Angeles gdje se počeo baviti glumom. Tako je lani glumio u Lionsgateovom hit trileru `Mindcage` uz Johna Malkovicha i Martina Lawrencea u ulozi `Dr. Loescha`, a film je bio broj jedan u Brazilu i Argentini te u top 10 filmova na Netflixu. Do sada je odradio 20 filmova uključujući `Fanatic` i `Poison Rose` s Johnom Travoltom, `Acceleration` s Dolphom Lundgrenom i Natalie Burn te `Obsessio`, za koji je osvojio posebnu nagradu za glumu na filmskom festivalu u Veneciji.

image

Neb Chupin i John Travolta

Privatni Album/
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 00:26