StoryEditorOCM
Promo arhivJOKER FASHION PORTFOLIO

Kraljica zime – čizma

Piše Promo
30. prosinca 2019. - 11:56

Zimske temperature traže i zimsku obuću, a među njom nema nam dražih od para dobrih čizama. Sezone dominacije čizama iznad koljena su prošlost pa, iako se i one još uvijek mogu naći u trgovinama, primat ove zime preuzimaju drugi modeli – od visokih kaubojki koje su apsolutni hit sezone, do retro čizmica šire sare i tankih potpetica, koje smo u toplijim mjesecima gledali u bijeloj varijanti.

čizme Aledona - 2100 kn

Combat čizme do koljena na vezanje najradije ćemo kombinirati sa ženstvenim suknjama od čipke za grunge ili gothic look, ove zime izuzetno popularan, a klasičarke će se radovati što ponovno mogu nositi jednostavne crne čizme s istaknutom blok petom. A kako je cijela modna jesen protekla u znaku kroko uzorka, posebno luksuzom i stilom zrače čizme s takvim printom.

čizme Imperial - 1949 kn haljina Stefanel - 1043 kn

Pritom, visoke čizme nipošto ne morate ograničavati na kombinacije s haljinama i suknjama: ove je zime najavangardniji modni trend „ubaciti“ široke hlače u visoke čizme robustnog, cowboy stila. Ako ipak ne volite biti modni predvodnici, visoke čizme slobodno kombinirajte sa skinny jeansom ili tajcama uz debele haljina-džempere. A koju god opciju odabrali, kvalitetne čizme upečatljivog modela će vas stilski odlično nositi kroz najhladnije doba godine.

(slijeva nadesno) čizme s tankom potpeticom Mass - 559 kn čizme s bijelom crtom Giancarlo Paoli, Karla - 3990 kn čizme s metalnom potpeticom Mass - 699 kn

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
18. travanj 2024 14:51