StoryEditorOCM
ŽivotISIJAVA SREĆU

Zaprepastila je sve: ‘Milijunašica sam, a živim u kombiju, pogledajte moj dom! Evo zašto prezirem svoj bivši život...‘

Piše MOZAIK SD
18. srpnja 2024. - 13:09
Caitlin Pyle: Nekad sam se opuštala tako što bih išla na nekoliko skupih godišnjih odmora. Dugoročno, to nije održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara dnevno i živim život kakav sam oduvijek željelaInstagram

Priča o novom načinu života nekadašnje pomodne milijunašice Caitlin Pyle obišla je svijet.

Caitlin je vrlo popularna na Instagramu, jer je napustila svoj luksuzni život kako bi živjela u prirodi i kampirala, te postala digitalni nomad. 

Caitlin Pyle (36) je, naime, vodila vrlo uspješnu tvrtku za lektoriranje popularnih romana, bestsellera, a zbog dobrih ugovora koje je imala sa izdavačkim kućama, njezino bogatstvo procijenjeno je na četiri milijuna dolara, piše New York Post.

Sa suprugom je živjela u višekatnici na Floridi, no nakon razvoda je preokrenula život i prodala multimilijunsku tvrtku. Sada iznajmljuje svoju vilu od 18 soba preko Airbnb-a za 25 tisuća dolara mjesečno.

"Dok sam živjela u njoj, oko 180.000 dolara godišnje su me dolazili troškovi njezinog održavanja. Postala sam bogata, jer sam nemoguće radila! Radila sam toliko teško i naporno da sam pregorjela. Više nisam prepoznavala sebe. Ni voljela" - otkrila je.

Caitlin je kupila kombi za 88.000 dolara i uložila dodatnih 102.000 dolara (nešto manje od 94.000 eura), kako bi ga prenamijenila u "putujući stan" i kako bi mogla s njime kampirati i živjeti onako kako je to čini sretnom. Putuje Amerikom i isprobava nove aktivnosti, poput planinarenja u koje se zaljubila, a istovremeno radi na internetu kao "life coach", budući je njezina životna priča mnoge inspirirala i potakla na različite promjene.

"Ovo je bila najbolja odluka koju sam ikada donijela! U ovom načinu života mogu sama birati što i kako želim, isprobati stvari o kojima sam maštala. Naprosto, ugađam djetetu u sebi!".

"Nekad sam se opuštala tako što bih išla na nekoliko skupih godišnjih odmora. Dugoročno, to nije održivo. Sada trošim 20 do 30 dolara dnevno i živim život kakav sam oduvijek željela i presretna sam”, zaključila je Caitlin Pyle, koja ne planira odustati od ovakvog načina života.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 16:22