StoryEditorOCM
ŽivotJE LI MOGUĆE???

Oskarovka Whoopi Goldberg osupnula TV gledatelje priznanjem, svi su ostali šokirani; ovo je uradila u Disneylandu!?

Piše SCENA SD
17. srpnja 2024. - 17:39

U emisiji "Late Night with Seth Meyers", oskarovka Whoopi Goldberg (68) iznenadila je neobičnim priznanjem. Otkrila je da je raspršila pepeo svoje majke Emme Harris, koja je umrla 2010. godine, u tematskom parku Disneyland u Anaheimu u Kaliforniji.

Whoopi je tijekom vožnje izvadila malo majčinog pepela iz džepa, pretvarala se da kiše i tako raspršila ostatke. Kako bi cijela stvar bila još uvjerljivija, Whoopi je naglas rekla: "O moj Bože, ova hladnoća postaje sve gora i gora."

image

Whoopi Goldberg  2019. u New York Cityju

Angela Weiss/Afp

No, u međuvremenu, hollywoodska zvijezda očito je promijenila mišljenje o svom postupku. Odmah na početku razgovora u "Late Night with Seth Meyers", glumica je rekla: "Nitko to ne bi trebao učiniti. Ne činite to!" Kasnije je također obavijestila odgovorne u Disneylandu o svojim postupcima, jer je htjela biti sigurna da "nije učinila ništa opasno". Jer, prema Whoopi, ona se toga prije nije sjetila.

Glumica, koja je jedna od stalnih voditeljica talk showa "The View" u Sjedinjenim Državama, tvrdi da je njezina majka voljela Disneyland, naročito legendarnu tematsku vožnju "To je mali svijet", koja vodi kroz različite dijelove svijeta. Iz tog razloga, Whoopi je tamo prosula pepeo pokojnice.

image

Whoopi Goldberg  2019. u Veroni

Miguel Medina/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. rujan 2024 14:41