StoryEditor
ŽivotNISU PLATILI RAČUNE

Domaću pjevačicu razbjesnila obavijest u zgradi: ‘Zbog neimaštine javno su lišeni dostojanstva, ovako ‘sramoćeni‘. Tužno i sramotno‘

Piše MP
29. studenog 2020. - 11:48
Davor Žunić/Cropix

Pjevačica Nika Antolos na Instagramu se osvrnula na komad papira koji je zatekla na oglasnoj ploči svoje zgrade koji ju je razbijesnio.

- Od prije par dana ljudi su prvo na vratima, zatim na oglasnoj ploči obješeni jer nisu platiti račun/e za plin... Apsolutno javno lišeni dostojanstva ovako 'sramoćeni', to kažem u navodnicima jer nikakva sramota nije nemati, sramota je tek da se nemati izlaže javno, punim imenom i prezimenom svim prolaznicima u ovo nerealno teško vrijeme bez da se uzima u obzir zašto se nema... - ljutito će glazbenica te nastavlja u istom tonu.

- Je li tko obolio, izgubio posao, njima ne iskače kao pitanje, kakav god razlog bio, država je odlučila, neka odsad sami sjede u tom razlogu i to bez grijanja u prosincu. Korona? Imamo je, samo kod nas ta se pošast oduvijek zove Nečovječnost..", napisala je Nika. "Tužno i sramotno" - zaključili su njeni pratitelji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

22. siječanj 2021 04:36