StoryEditorOCM
ŽivotRekordni dobici

Dodir sreće - kada snovi postanu stvarnost. Veliki i mali dobici koje ostvaruju igrači Hrvatske Lutrije

Piše PROMO
18. lipnja 2024. - 08:00

Svatko od nas je barem jednom maštao o osvajanju velikog dobitka. Razmišljali smo o trenutku kada bi naši snovi mogli postati stvarnost - što bismo prvo učinili, kome bismo rekli, kako bismo to proslavili. Za brojne igrače Hrvatske Lutrije, taj trenutak nije samo mašta – već je postao stvarnost.

Neki bi rekli, unatoč vjerojatnostima, svakodnevno svjedočimo velikim i malim dobitcima koje ostvaruju igrači Hrvatske Lutrije. Samo ovog svibnja u lutrijskim igrama ostvareno je gotovo 6,3 milijuna eura dobitaka u lutrijskim igrama u od čega je čak 8 Jackpotova. Pogođen je Bingo 39 u Sinju, Toto13 dva puta u Zagrebu i Tovarniku, a u igri Sve ili Ništa niti jedan broj nije pogodilo troje igrača koji su osvojili Jackpot od 80.000 eura svaki. Dva dobitka otišla su u Rijeku, a jedan u Varaždin. Dvoje sretnih igrača Lota 7 iskoristili su Drugu Šansu te okrenuli Kolo s dobicima i osvojili dobitak od 100.000,00 eura.

dobici koji se pamte

Zagrepčanin koji je u igri Joker 17. svibnja osvojio 437.029,87 eura bio je skeptičan kod vijesti o velikim ostvarenim dobicima na lutriji sve dok on sam nije osvojio Jackpot: „Teško je vjerovati kada pročitaš da je netko dobio tako veliki iznos na lotu, i ja sam oduvijek želio upoznati nekog dobitnika. Eto, sad ga viđam svaki dan – u ogledalu“ zadovoljno je zaključio.

23. svibnja Jackpot u Lotu 6 osvojio je bračni par iz Čakovca: „Sjedili smo na kavi i gledala sam po Facebooku vijesti, kad sam pročitala da je netko iz Čakovca osvojio Jackpot, i to baš na prodajnom mjestu gdje mi obično uplatimo loto“ ispričala je supruga dobitnika. S dobitkom od 302.381,05 eura sretni par planira: „Financijski ćemo malo pomoći djeci, a godišnji ovo ljeto neće biti na rate, nego malo ljepši.“

Ljetni odmor ove godine svakako će biti ugodniji i za Zagrepčanina koji je 22. svibnja osvojio najveći Jackpot ove godine u iznosu od 1.106.868,90 eura u Lotu 7. Ovu sretnu vijest saznao je putem televizije: „Pratio sam izvlačenje i kako je voditeljica čitala brojeve, tako sam ja sve više i više ostajao u šoku. Jednostavno nisam mogao vjerovati u to što čujem i vidim“ priznao je dobitnik koji je odlučio osim za morske radosti većinu dobitka odvojiti i podijeliti unucima: „Želim im pružiti ono što im do sad možda nisam mogao jer oni su mi najveća radost u životu“ ispričao je.

Rekordni dobitak osvojen u Hrvatskoj u iznosu od tadašnjih 131.794.842,60 kn, odnosno 17.492.181,64 eur osvojila je Zagrepčanka koja je u siječnju 2014. odigrala Eurojackpot dvije minute prije zaključenja uplata: „Slučajno sam se odlučila za Eurojackpot, zapravo sam htjela odigrati sedmicu… No, bio je petak pa je odluka pala na Eurojackpot“ izjavila je tada dobitnica kojoj se život u trenu preokrenuo: „Emocije su bile snažne, ne može to čovjek shvatiti. Zapravo, teško je bilo povjerovati. Stalno razmišljam sanjam li ja to, je li to istina“ priznala je dobitnica.

Samo desetak dana nakon toga jedan sretni Zagrepčanin osvojio je rekordni dobitak u Lotu 7 – Supersedmicu od 79.719.634,53 kn odnosno 10.580.613,78 eur.

Rekordni dobici uvijek su veliko iznenađenje, no i potvrda da snovi zaista ponekad postaju stvarnost. Uz Hrvatsku Lutriju svaki dan imate priliku iskušati sreću koja možda baš čeka na vas…

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 00:57