StoryEditorOCM
StilPromo

Izaberite najbolje: uređaji s potpisom inovatora i vizionara Alfreda Kärchera

Piše PROMO
8. travnja 2024. - 08:39

Promjena boje za Kärcher indoor segment i lansiranje Kärcher "Signature Line"

 

Od siječnja 2024. svi Kärcher indoor proizvodi dostupni su u elegantnom bijelom dizajnu. Ova odluka temelji se na istraživanju tržišta, a rezultati su pokazali da mnogi potrošači preferiraju bijelu boju za uređaje koji se koriste u kućnom okruženju. Bijeli usisavači, parni čistači i uređaji za čišćenje prozora suptilno se uklapaju u interijer, stvarajući harmoničan dojam. Kao vodeći dobavljač tehnologije za čišćenje, tvrtka Kärcher odlučila je prilagoditi shemu boja kako bi unutarnji asortiman postao još privlačniji i bolje se prilagodio potrebama kupaca. Ova promjena odražava predanost inovacijama i neprestanom poboljšanju korisničkog iskustva.

Novo: Signature Line za vrhunske proizvode

Uz promjenu boje, Kärcher predstavlja posebnu liniju proizvoda - Signature Line. Vrhunski proizvodi iz svake kategorije indoor uređaja već su postali dio ove ekskluzivne linije, a ističu se originalnim potpisom osnivača tvrtke Alfreda Kärchera koji je bio strastveni vizionar i istinski pionir WOW-a. Ta izravna veza s imenom simbolizira inovativni duh i iznimnu kvalitetu, jasno pokazujući da proizvodi Signature Line predstavljaju vrhunac u svojoj Kärcher klasi.

 

Potpis nije jedini posebni dizajnerski element koji izdvaja novu liniju. Proizvodi će također biti upakirani u luksuzno pakiranje, čineći ih vidljivijima na prodajnom mjestu i donoseći i druge prednosti. Kupci koji registriraju svoj proizvod iz Signature Line putem mobilne aplikacije Kärcher Home & Garden također će imati koristi od produljenja jamstva za jednu godinu. Aplikacija ne samo da pomaže pri sastavljanju, već vas također vodi kroz početno pokretanje, pruža savjete za najbolje rezultate čišćenja i još mnogo toga.

Saznajte više na kaercher.hr

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
08. travanj 2024 08:43