StoryEditorOCM
Slanokrepka, a lagana

Riblja juha, likarija i delicija: ovi će vas stoljetni recepti uvjeriti da je nezasluženo smatrate bolesničkom spizom!

Piše Tea Sumić Miletić
16. kolovoza 2023. - 10:55

Riblja juha je zaista posebno jelo, bez obzira što misle oni koji frkću na njen spomen. Jelo je to koje je istovremeno lagano i krepko, a za to što neki uz njega vežu asocijacije "bolesničke spize" nije kriva riblja juha nego onaj tko ju kuha - zna li dobar recept, svi će mu se vraćati po repete.

A ribljih juha na svijetu ima koliko vam srce poželi i da ih sad počnete isprobavali, trebalo bi vam barem do Božića da ih sve kušate. Međusobno su vrlo su različite, baš kao i sve one zemlje s ribarskom tradicijom iz kojih nam dolaze pa možete birati između vrlo laganih, prozirnih juhica koje vam samo otvore apetit za neko konkretnije jelo, preko juha koje uključuju veće komade ribe, a uz njih često i rakove, školjke ili mekušce uz neizostavnu šačicu riže ili...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. studeni 2024 00:42