Ako ste se zasitili mesa pa vam se baš jede nešto malo laganije, iz mora, naš vam je prijedlog crni rižot. I to ne bilo kakav! Crni rižot kojega od milja zovu "Crna Suzana". Zato što je to Suzanin recept. A Suzana je Mušan, naša poznata glumica koja u Opuzenu ima konobu "Pod maslinom" i gdje u "najmanjoj kužinici na svijetu" priprema svoj čuveni crni rižot koji je toliko oduševio Đanija Stipaničeva da je ostavio pismeno svjedočanstvo kako mu je ovo najbolji crni rižot koji je kušao te je spretnoj kuharici zapjevao u znak zahvale.
Suzana je ekipi našeg Otvorenog mora dala recept za svoj slavni rižot, a mi vjerujemo da će vam dobro doći. Prenosimo ga u izvornom obliku.
Suzanin crni rižot
Priprema:
Isjeckati kapulu da pokrije dno teće, preliti maslinovim uljem da...