StoryEditorOCM
SlanoIskoristite trik

Nema ljeta do fažoleta, a tek u sočnom umaku od poma.. Imamo najbolji recept, a za punoću okusa pripazite na jednu stvar

Piše SD SPIZA
29. lipnja 2023. - 12:33

Ljeti volimo obogatiti svoje menije sezonskim namirnicama, a nekad s njima i eksperimentirati. Mahune ili kako bi još rekli fažolet osim na lešo pripremamo na razne načine, u laganijim receptima, kao prilog, u salatama ili varivima. Ovaj recept inspiriran je sličnim jelom koje se često kuha u Grčkoj. Blago mediteranski spiza spaja najdraže od ljeta; fažolet i pome, a tajna ukusnog recepta je to što se fažolet pirja u soku od pojma i u različitim začinima koji su mu pružili dodatnu punoću okusa. Iskoristite ovaj trik i pripremite ukusan recept koji će oduševiti sve ukućane.

Mahune u umaku od rajčice

Sastojci:

450 g svježih mahuna
200 g cherry rajčica
3 češnja češnjaka
3 žlice maslinova ulja
1 veći luk
1 žlica koncentrata rajčice
1 čili papričica
½ čajne...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
23. studeni 2024 00:51