StoryEditorOCM
Savjetimali trik

Sarme i arambaši nikad vas više neće razočarati: evo kako ćete biti sto posto sigurni da je nadjev baš savršeno začinjen

Piše T. S. M.
24. prosinca 2024. - 14:11

Planirate li ovaj Božić ili doček Nove godine proslaviti uiz sarme ili arambašiće, sigurni smo da jednu stvar žarko želite izbjeći. Bezukusan nadjev noćna je mora svih koji vole slasne zamotuljke od kiselog kupusa i mljevenog mesa, a problem baš i nije lako riješiti jer se samo oni s hazarderskim sklonostima usuđuju kušati ga dok je još sirov.

Srećom, rješenje postoji i zapravo je vrlo jednostavno.

image
Shutterstock

Odvojite djelić smjese, oko pola kućarina bit će sasvim dosta. Oblikujte ga u lopticu, zatim ga spljoštite u sićušnu pljeskavicu i ispecite ga na tavi. Pečeni komadić nadjeva potom kušajte bez straha od zaraze i prilagodite okus ako za to ima potrebe.

Treba li vam kojim slučajem i cijeli recept za sarme ili arambaše, mi vam nudim jedan odličan za ove druge, jer nama su jednostavno mrvicu draži.

Pravi sinjski recept za arambaše, prste ćete lizat! Samo gurmani znaju što sve točno ide u ovaj veliki specijalitet...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. prosinac 2024 14:12