StoryEditor

Seksi fotke Liz Hurley: photoshop joj je postao najbolji prijatelj

Piše PSD.
21. travnja 2008. - 12:41

Iako je, ne tako davno, svečano izjavila kako je zauvijek završila sa snimanjima u sićušnim bikinijima, Liz Hurley ponovo nas je počastila nizom svojih razgolićenih fotki.

Na snimanje se Liz, dakako, nije odlučila zbog egzibicionizma, već je obećanje prekršila zbog posla. Naime, kupaći kostimi u kojima je glumica odradila posljednje snimanje modeli su iz linije koju je osobno dizajnirala za Mango.

Iako je uvijek bio pravi užitak za oči vidjeti Elizabeth u kupaćem kostimu, teško je ne zamjetiti da je na posljednjim fotografijama veliku ulogu odigralo retuširanje, što je priznala i sama glumica.

- Volim da mi se fotografije malo retuširaju, kao i svi ostali - kazala je Liz, što i ne čudi s obzirom na njezinu nedavnu izjavu da kada se pogleda u ogledalo vidi osobu koja jede previše "junk" hrane i ne vježba dovoljno.

Liz sa suprugom Arunom
- Više mi nije ugodno stajati pred objektivom u kupaćem kostimu. Kako godine prolaze, sve manje ste samouvjereni po pitanju izgleda svog tijela - pojasnila je nekadašnja djevojka britanskog zavodnika Hugha Granta, a danas supruga indijskog bogataša Aruna Nayara.

Elizabeth je i majka šestogodišnjeg sina Damiana nakon čijeg rođenja je dugo bila na strogoj dijete kako bi povratila liniju na kojoj su joj zavidjele mnoge hollywoodske glumice, baš kao na vezi sa Hughom Grantom.

 M.M.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2021 01:11